Čas odjezdu na Bakkan se blíží mílovými kroky a nastal čas založit nové vlákno
Čas odjezdu na Bakkan se blíží mílovými kroky a nastal čas založit nové vlákno
Odpovědět
Vávrovci už se jenom baví. Rybky koušou a i když dost foukalo,tak si zajeli zarybařit. Já si pouštím s Bennem jednu loď za druhou na vodu a připravuji prostředí filetarny
Odpovědět
Ráno přišla sněhová bouře, ale pak se vyjasnilo a Vávrovci si ještě jeli užívat lovu. Všechno jen chyť a pusť, až na pár kousků. Já jsem mezitím spustil s Bennem další loď na vodu a vyleštil filetarny
Odpovědět
Odpovědět
Zatímco jsme zakládali 200 kg posuvné dveře a připravovali další lodě,tak nová parta řádila pod Vaeretem. Dva halibuty, tři tresky nad metr a plné bedny konzumních tresek a kelerů. Samozřejmě, že teď už vařím halibutí polévku.
Odpovědět
Dedo, to jsou neskutečně ryby. Úplně na mě dýchá ta pohoda na Bakkanu. Moc díky za reporty. Sjíždím tě každý den.
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
A zase dva dny fjodovice. Vítr v nárazech od 11 do 13 m/ s , takže na moři je divočina a ve fjordech se dá. Včera necelá bedna doršů a dnes super lov. Kelery 70+ a k tomu obecňačky cca 70 cm. Přívlačovali jsme s 200 g pilkry, protože drifty byly tak rychlé, že menší se do hlubší vody ani nedostaly. Ještě zítra to půjde,ale v pondělí čekáme vichřici cca 21 m/s
Odpovědět
Odpovědět
Kemp se nám už naplnil a počasí nás dnes pustilo do všech destinací. Ryby moc aktivní nebyly,ale Sojkovci se vcelku zahojili a dokonce se jim podařil 14 kg halik.
Odpovědět
Tak Vychodňare se nám už taky pěkně rozjeli. My jsme s Poděbrady absolvovali jízdu okolo Asenu. Zkoušeli jsme polaky na hraně i na mělčině,ale výsledkem byl jen metrový halibut. Tak jsme zkusili kelery u kapličky a pár bedničkových se podařilo. Po dvou hodinách jsme se vrátili na polakoviště a byla to fajn zábava.
Odpovědět
Dedo, ti halíci začínají pěkně kousat. Byla halibutová polévka na snídani?
Odpovědět
Dedo, ti halíci začínají pěkně kousat. Byla halibutová polévka na snídani?
Nene az dnes na veceri
Odpovědět
Dnes výměna turnusů a trochu zhoršené počasí. Zabodovali nováčci z Holomóca a ostatní si dali oddych a přípravu na zítřejší pohodový den
Odpovědět