Hasvik, NO
temperature icon 4°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 6°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 6°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 8°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Bakkan Wahl 2025

Čas odjezdu na Bakkan se blíží mílovými kroky a nastal čas založit nové vlákno

Odpovědět

Celý den pod mrakem a s mírným větříkem, prostě ideální počasí na ryby. Dopoledne však aktivita ryb byla velmi slabá. Burdyovci na Husoya sice potvrdili výjimku a nachytali plné bedny konzumních tresek,ale my ostatní jsme se trápili až do pozdního odpoledne. Po 17-té hodině to však začalo a zase jsme zažívali sen každého Norka. V jednom driftu 2-3 polaky a nebylo výjimkou, že jsme měli všichni na jedné lodi záběr. Výborně se uvedli kluci z Holomóca, když po počátečním nezdaru vydrželi a užívali si nakonec super lov. Plzeňáci taky zabodovali a mimo jiné dostali 9.kg ďase. Byl to prostě krásný den

Dva krásné dny. Vládne všeobecná spokojenost. Včera jsem nestihnul poslat report , protože některé party filetovaly až do dvou hodin ráno.
Moře je jako rybník a aktivita ryb je průměrná. Vychodňare nachytali půl bedny polaků a doplnili to kelery, polská družina udělala mimo pár tresek i halika 26 kg, Švédové pár pěkných polaků,plzeňáci všehochuť, Holomóc polaky a my s burdyovskou partou jeden a půl bedny polaků.
Zítra ještě fajn počasí,tak věřím, že to bude opět na parádu

Pan dedo, kazdy den otvaram web a tesim sa na Vaš prispevok s fotkami.  Velmi pekne dakujem za nas vsetkych, nech sa Vam v zdraví darí. Milan (ten čo ak to klapne presne o 2 tyzdne už bude tiež šibať vodu v Norsku 🙂)

Zase jeden krásný den za námi. Počasí na jedničku a ryby aktivní v odpoledních hodinách. Zažili jsme super polakovačku na Husoya .Trvalo to sice dlouho,ale po třech hodinách paběrkovani se ryby zaktivizovaly a v každém driftu jsme měli dva až tři záběry.
Zítra oddych kvůli větru, který nás nepustí ani do fjordu
Včera při vichřici jsem vyskladnil poslední připravené lodě a nabídnul hostům čerstvé uzené dobroty. Dnes to ještě pořádně foukalo a tak Vychodňare se bavili vláčkou z břehu a pár lodí vyrazilo do fjordu.
Rozloučili jsme se s dalšími partami a už mi najíždí nové.
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.