Čas odjezdu na Bakkan se blíží mílovými kroky a nastal čas založit nové vlákno
Čas odjezdu na Bakkan se blíží mílovými kroky a nastal čas založit nové vlákno
Po dopoledni makačce na přípravě lodí jsme dnes vyjeli s novou partou moraváků vyzkoušet nářadí k majáku. Dost foukalo,ale vydrželi jsme tam tři hodinky. Kluci něco nachytali a my jsme si vzali jen jednu bedničkovou tresku na večeři. Ostatní jsme vrátili do vody.
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Dedo to moře vypadá úplně luxusně s tím sluníčkem. Hned bych si nahodil. Krásný ryby a super reporty.
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Dnes posledni den Marečka a spol. Ještě jsme se pověnovali úpravám v přístavu a tak jak nás Norsko přivítalo,tak se s partou pomocníků i rozloučilo. Krásná polární záře se rozléhala po celém nebi
Odpovědět
Dnes jsem se rozloučil s československou partou, která mi pomáhala s přípravou lodí .Benn nás před odjezdem ještě využil k namontování nových dveří na chatě, které vážily 208 kg. Moje super kamarády jsem odvezl na letiště a zitra začne další díl rybářských zážitků
Odpovědět
Krásné velikonoční pondělí nám dopřál Poseidon. Počasí na jedničku, moře klidné a krásná rodinka, která nás navštívila se po ranní pomlázce vydala se mnou na vodu. Navštívili jsme tulení ostrov,kde se děti nemohli dopočítat kolik tuleňů plave okolo nás. Potom jsme v nedaleké 60 metrové jamce narazili na hejno tresek a všichni chytali na každé nahození. Většina šla nazpět do vody,ale něco jsme si nechali i na večerní fish and chips.
Odpovědět