Nápověda Doporučujeme:

Otta

Vytvořené odpovědi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 603)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na: Bakkan Wahl 2018 #301062
    OttaOtta
    Účastník
    (629 odpovědí)
    byl(a) online před 1 rok

    Jen dotaz,nemá někdo nějaké informace jak to vypadá ve střednim Norsku s makrelama??Jedeme 12.9 k Alesundu.

    odpověď na: Tekutá guma #289728
    OttaOtta
    Účastník
    (629 odpovědí)
    byl(a) online před 1 rok

    Pavle,samozřejmě můžem polemizovat o ceně ale jak píšeš tak reciklace je supr výhoda a ze své skušenosti vim jaké to je vytáhnout pěknou rybu na svuj výrobek,ať se daří a velké ůlovky.

    odpověď na: Holky na rybách #289474
    OttaOtta
    Účastník
    (629 odpovědí)
    byl(a) online před 1 rok

    Dík,tak tu jsem nikdy nechytl a v mém věku 64 už jistě nikdy nechytnu.

    odpověď na: Holky na rybách #289428
    OttaOtta
    Účastník
    (629 odpovědí)
    byl(a) online před 1 rok

    Tak to je parádní makrela—myslim tu s tim HUK na triku.

    odpověď na: Prodám pruty a naviják. #289368
    OttaOtta
    Účastník
    (629 odpovědí)
    byl(a) online před 1 rok

    Prodáš samostatně ten Penn,jestli jo tak ho určitě beru.Napiš ale číslo a jestli je použitej,inzerát je nejasnej.tel-773520123,mail ottazoubek@seznam.cz

    • Odpověď byla upravena před 2 roky, 9 měsíci uživatelem OttaOtta.
    • Odpověď byla upravena před 2 roky, 9 měsíci uživatelem OttaOtta.
    odpověď na: kuchařské receptury a specialitky #289274
    OttaOtta
    Účastník
    (629 odpovědí)
    byl(a) online před 1 rok

    Na lokalitě kam jezdíme je plno štikozubců,mníků a mníkovců/Brosma/,nevim o jakém ničení viki mluví,uzenej mník je lahůdka.Jinak neni problem s žádnou úpravou a centimetry také neřešim.U vás je spíše problem s kůží než s masem,samozřejmě mník i mníkovec treskovité ryby jsou ale na rozdíl od jiných tresek jsou to ryby dna a tak maj fakt silnou kůži-je to ochrana.Pro svou sílu je dobrá na vyčinění,stejně jako kočka/Vlkouoš/.

    • Odpověď byla upravena před 2 roky, 10 měsíci uživatelem OttaOtta.
    • Odpověď byla upravena před 2 roky, 10 měsíci uživatelem OttaOtta.
    odpověď na: kuchařské receptury a specialitky #289269
    OttaOtta
    Účastník
    (629 odpovědí)
    byl(a) online před 1 rok

    Na lokalitě kam jezdíme se chytá hodně štikozubců ale také mníků a mníkovců bělolemých/Brosma/nevim o jakém ničení viki píše.Mník je dobrý na všechny spůsoby a uzený je uplně supr a při žádné přípravě neřešim jestli je plátek silný 1 či více cm.Jedinej problem je asi v tom že máte rádi tresku s kůží,kůže mníků a mníkovců je fakt silná-je to ryba dna a tak má silnou kůži jako ochranu takže při přípravě je tuhá ta kůže,maso nikdy ne.

    • Odpověď byla upravena před 2 roky, 10 měsíci uživatelem OttaOtta.
    odpověď na: Prodej NOKů #289231
    OttaOtta
    Účastník
    (629 odpovědí)
    byl(a) online před 1 rok

    Tak janko,hodil jsem je u nás do popelnice-TŘETÍ OD SILNICE-jinak v pondělí v 7 .00 je v Ostrově svoz odpadu-TAK NEVIM??????

    OttaOtta
    Účastník
    (629 odpovědí)
    byl(a) online před 1 rok

    A proto ji prodáváš??

    OttaOtta
    Účastník
    (629 odpovědí)
    byl(a) online před 1 rok

    Hodně tě ta sestava sklamala?

     

    odpověď na: Volná místa – nabízejte a poptávejte #286872
    OttaOtta
    Účastník
    (629 odpovědí)
    byl(a) online před 1 rok

    Alesund stále platí.

    odpověď na: Volná místa – nabízejte a poptávejte #286849
    OttaOtta
    Účastník
    (629 odpovědí)
    byl(a) online před 1 rok

    Máme jedno volné místo,lokalita Alesund.Odjezd z Ostrova u K.Varů-/možnost přibrat cestou z Pardubic,jedou dva lidi/13.9.Chytáme dvanáct dní,cena 18 5oo,-Kč.V ceně je uplně vše-jídlo,ubytování,nafta-benzin,pití,káva čaj atd.Dost věcí-prut,naviják,pilkr,návazce můžeme půjčit.Jedeme po šesté,dobrá lokalita. Dotaz na tel.773520123 nebo 732 563 299

    odpověď na: Rybí salát z tresky #286352
    OttaOtta
    Účastník
    (629 odpovědí)
    byl(a) online před 1 rok

    Táké už jsem to sem dával ale to snad nevadí.Salát a matesy z makrel.Filetuji makrely hned na lodi.Do kyblíku dávám sůl-filety-sůl-filety,nakonec vždy sůl,solí opravdu nešetřit,filety uplně pokrýt solí.Potom odlévám vodu a dosipávám sůl.Filety mám i dva roky v poměrně teplém sklepě.No a jdeme na salát,filety vyndám-v soli jsou jak zabetonované-pořádně opláchnu a stáhnu kůži,potom dám na jeden a půl dne do neředěného octa.Filety opláchnu a nakrájim na kousky asi jako článek prstu,přidám na jemno nakrájenou cibuli,asi 40% váhy ryb,rozdrcené koření-pepř,nové koření a bobkový list,zakápnu olivovym olejem a pořádně promíchám.Minimálně den nechám odležet.Recept od Nora.Někdy když dělám salát tak vyndám více filetů a po opláchnutí a stažení odříznu podélně asi třetinu filetu-hřebetní část.Do hrnce dám olej a ohřeju ho-asi 60 stupňů-naleju ho na dno nějaké krabičky/pozor na teplotu/a skládám na kolečka nakrájenou cibuli,bob.list,celý pepř,nové koření a filety,to opakuji a končim cibulí.Celé zaliji opět olejem a nechám aspoň čtyři dny odležet.Vinikající matjesy nebo matesy-obojí je dobře.Na tyto matesy je ale lepší když jsou filety v soli aspoň dva měsíce,čim ale déle tím lépe.Dělal jsem je po roce a půl a všichni řikali že lepší nejedli.Dobrou chuť.

    odpověď na: Škrabka na šupiny #285966
    OttaOtta
    Účastník
    (629 odpovědí)
    byl(a) online před 1 rok

    Vapku našteluješ tak že jen loupe šupiny a děláme to venku takže žádnej bordel ve filetárně.Vozíme jí už pět let a neni problem,když stáhneš kůži tak pod ní je maso normálně pevné,nic neni rozmlácený.

    odpověď na: Volná místa – nabízejte a poptávejte #285926
    OttaOtta
    Účastník
    (629 odpovědí)
    byl(a) online před 1 rok

    Šestého září jedeme na 14 dnů do Alesundu,jedeme z Ostrova nad Ohří.Máme jedno místo volné,osvědčená parta-12 lidí,jedou s náma i z Pardubic,možnost přistoupit cestou.Cena 17700+pekáč buchet na cestu/bere to tak půlka-hlavně ženatí/.V ceně je uplně vše,jídlo,káva pití,lod,benzin-nafta,doprava,ubytování,pojištění.Info na ottazoubek@seznam.cz  nebo  tel.773520123,mail pondělí,úterý,jinak telefon-jsem na chatě .

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 603)

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Soroya » Březen 2019

Maledivy » Únor 2019

Madagaskar » Listopad 2018

Anketa

Jaký způsob lovu v Norsku preferujete?

(274)
(112)
(170)
(94)

Nahrávání ... Nahrávání ...