Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace z Norska 2010

• Toto téma obsahuje celkem 1,270 odpovědí. Do diskuze (187 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel mirecek a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 1,271)
  • Autor
    MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Peknej kousek. Ja toto chytit, tak uz mam splneno a pocasi by me netrapilo. Jinak samosebou taky preji at se to pocasi umoudri. Podle predpovedi ma byt lepe zitra a v pondeli. Ma byt i polojasno.

beethowen
    Účastník
    (45 odpovědí)

Bedo sítě jsou natahané u ústí frordu. Kolegové už tam nechali dost nástrah, ale je tam dost ryb. Já jezdím s klukama na větší ryby jinde a tam skoro netrháme. Uvidíme zítra, teď je tu solidní fičák. Hodně se tu mění vítr, je dost problém vyjet někde dál. Další info zítra večer nebo dopoledne, podle toho jestli vyjedeme. P.S.: přidávám ještě jedno foto.

beethowen
    Účastník
    (45 odpovědí)

Vidím, že foto neprošlo. Pro případné zájemce je v mojí uživatelské galerii.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 beethowen

Nádhera. Koukal jsem na tu druhou fotku. Dival jsem se ze jste z Dolnich Bojanovic. Ja jsem z Ratiskovic, tak o to vic ti to preju.

beethowen
    Účastník
    (45 odpovědí)

To MifakM: jj jsme 4 z Bojanovic a 2 z Fryštáku. Není problém se domluvit a příště jet spolu, když jsme tak blízko. Jinak už zapíjím. Mám obavu, že zítra už to nepřekonám.

Ivan Halaxa
    Člen
    (13 odpovědí)

Na Sorroyu letí pozdrav z Prahy,Bakkaňákům přeju hodně štěstí a přiměřené počasí.My odjíždíme v úterý.Na Bakkan.Norsko,to je krásná zem,Bohu dík,že né jen snem.Ahóóój.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 Beethowen

No nevim co bude za pul roku natoz za rok 😀 Ale diky za nabidku. Uvidime pokud pojedete urco se da domluvit. Ja jsem predbezne pro 😀

Co se tyka alkoholu. S tim pozor. Zvlaste pak na mori. Clovek straci soudnost a ustupuje prirozeny strach. To je pak jen a jen o pruser. Nicmene ja bych se asi ozral taky, ale druhej den bych radeji stravil na chate, nebo pri pobrezi 😀 😀

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

to Mifak:bez komentáře

beethowen
    Účastník
    (45 odpovědí)

V tomto počasí není na lodi ani kapka alkoholu. Vlny jsou potvory. zvláště teď když se to mění každou chvíli. Jdeme spat a připravit se na zítra, pokud bude možno vyjet. Dnes zase sněžilo zítra uvidíme. Holt je tento rok nějaký divný.

pazout
    Účastník
    (42 odpovědí)

to beethoven:to jsem rad ze jsi se ozval z bakkanu pocasi se vam trosku umoudrilo a ryby vam berou tak naky ty fotecky..gratuluji k pekne rybe a jen tak dal

Zdeno
    Člen
    (20 odpovědí)

Vrátili sme sa dnes zo Soroy,colnica v pohode,zážitky k nezaplateniu….

Nemôžem toho viac písať-bolia ma ruky z chytania 20 kilogramových rýb 🙂

Pozdravujem :Michala,Pavla,Standu,Zdenka,Milana,Martina a Chochiho spol.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Hlásím návrat 21.3. ze Soroya. Cesta zpět byla dost náročná Oksfjord – Sundswall na ledu a sněhu. Zažili jsme i jeden menší smyk, ale naštěstí to bylo na dálnici a na zvládnutí smyku jsme měli dva pruhy. Na celnici No-Fin bez problémů, nikdo si nás nevšímal. Cesta se zvládla za 42 hodin. Výprava splnila naše očekávání a případě Chochyho a MP by se dalo říct, že nás těžce převálcovali treskou cca 38kg. Jsem rád, že ti, co tam v tom pekle byli se mnou, tak byli spokojeni. Dá se říct, že ikdyž hokej na olympiádě moc nevyšel, tak čeští rybáři s 38kg treskou, určitě ostudu v Norsku něudělali. Teď zbývá přepracovat rekordy tresky obecné a předat žezlo dalším – “Luboši, máš to v rukách.”

Milan Nedvěd
    Člen
    (7 odpovědí)

Michale tak to je super ještě jsem se tě cgvtěl zeptat jak to vypadá s mojí skupinou na

Milan Nedvěd
    Člen
    (7 odpovědí)

ahoj Michale jak to tam máme s tím termínem 27,7,-7,8 neodvezl jsi mi tam poachy takže voučr asi nebude co  je to jedsno odřežoun mi hlavu diki     MILAN NEDV2D /Zelinář)

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

To Zelinar: Milane, nepropadej panice, vouchery  pro tebe mám, večer už jsem ti nebral telefon, protože jsem usnul kolem 20.30h. Potkáme se příští týden v Praze.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 1,271)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace z Norska 2010

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...