Vytvořené odpovědi
-
AutorPříspěvky
-
vapno1ÚčastníkTento přírodní základ lze bezmezně vylepšovat či zhoršovat různým kořením,dresingy,zeleninou, ap. Každému podle chuti a nápadu.
vapno1ÚčastníkVšechny zveřejněné recepty podle použitých surovin určitě chutné a super. My preferujem co nejvíce přírodní a jednoduchou úpravu. Gril i pánev.
Po rozmažení fillé řádně odvodnit(vyždímat) a následně i vysát kuchynským papírovým ubrouskem.
Suroviny: sůl,pepř,olivový olej, citron a nazdar! Dá se uplatnit i obal v hl.mouce.
Smažit na pánvi, nebo na grilu v hliníkových miskách potřeno olivovým olejem.
Dobrou a nejpřirozenější příjemnou chuť přeje vapno.
vapno1ÚčastníkChlapi a hlavně rybáři.
Nechápu, jak se na těchto stránkách dohadujete o věcech( hovadinách ), které s rybařením absolutně nesouvisí. Určitě by se našli jiné možnosti, kde se ozvat, či postěžovat. Nechme to politikům, ti jsou na to “ odborníci „. V mnohém se musím zastat SHARKA, ale jeho rybářské znalosti jsou pro mě zajímavější a cennější, než nesmyslné plky z obou stran.
vapno1ÚčastníkSám si beru i butilku s něčím tvrdým, třeba se slivovicí. Nejdůležitější je mít plný žaludek a preventivně jej zaměstnávat. Např. malými sousty, pít když cítím,že to příjde. Záleží na každém, chce to vyzkoušet.
vapno1ÚčastníkNa lodi bohudík žádný problém za 20 let. Určitě záleží na odolnosti kažého organismu. Myslím si, když mmě jako dítěti bylo nevolno v autě, tak mně bude i blivno v lodi. Pak pomůže snad jedině Postafen.
vapno1ÚčastníkObčas udívám na zahradě ve zděné udírně. Samozřejmě nejen ryby. Na roztopení a rozehřátí použiji dubové, nebo bukové dřevo. Pro samotné uzení používám švestku nebo višeň. Doporučuji.
vapno1Účastníkivan, máš částečně pravdu, ale z filetárny už je zbytečné tresky pouštět.
vapno1ÚčastníkNa rybách čloěk nemůže bejt měkota. Ale toto s krabem v kuchyni? Ani jsem to nedokoukal. A co slavní ochránci? To ta žabka s lososama je jiný gusto.
vapno1ÚčastníkPěkný, ale takový „krávy“ bych pouštěl, ať raději produkují malý potěr.
vapno1ÚčastníkTak to je neskutečná bombice. Tichá závist
vapno1Účastníkstroft píše, že to auto uveze. Má pravdu. Jede-li nás 9-10 osob po min. 20-30kg – dohromady tři metráky, váhou jako 4 osoby navíc. Letos jsem to chtěl omezit, ale protože jedeme opět na nové místo, tak nevím a opět přebírám, co v tom kýblu má zůstat a co vyloučím. Něco se podařilo vyloučit, ale na ta místa nastoupily zase nové věci. Je to to „nerovný boj“ s neznámými lokalitami, ale na druhé straně očekávání co z toho vznikne. Jezdil-li bych na stejné místo, určitě by se tolik olova nevozilo.
vapno1Účastník100% souhlas se sroubek. Jistý základ ti dá parta s kterou jedeš. Přebytek poznatků je v začátcích t.ř.j.(tak říkajíc) na ho..o, ale později se mohou hodit.
vapno1ÚčastníkJak píše honza dufek, mám nějaké formy z tohoto německého eshopu. Mám dojem,že vyjdou levněji než ty samé od „formybrno“. Dělám hlavně jigy, mám i šest váhově různých trojhranných banana pilkr. Vyrábím je pro naší deseti člennou partu. Fakt je, že pro jedince by se to nevyplatilo. Mám dost přebytků jigů i pilkrů. Barveno práškovými barvami od téže firmy i fluo barva. Kus vyjde zhruba na polovinu.
Bude-li zájem, napište soukromou zprávu.

vapno1ÚčastníkShark, jednohák velikosti 16/0 jsem snad ještě neměl v ruce. Pro Norsko myslím stačí velikost maximálně 10-12/0. Žraloci a podobné teplovodní ryby se moc v Norsku neloví. Snad by se uplatnily leda na velké halibuty.
-
AutorPříspěvky