Vytvořené odpovědi
-
AutorPříspěvky
-
A ještě jeden ideál krásy našich pradědů.
Ideál ženy našich pradědů.
Všechny ryby po vylovení v lodi vykrvujeme.
I mimo to jsou některé makrely jako blato, mají bělejší maso bez ohledu jak dlouho se vozí v lodi. Nachytali jsme je např před přístavenm a zpracovávali cca do půl hodiny od ulovení a i mezi těmito byly některé jako blato. Nevím čím to je byly na pohled z venku stejné.
Podobný problém s “blátivým” masem jsem postřehl i u některých tresek. Myslím žene u “chaluhaček”, ale u podlouhlých a pohublých “šedivek” vytažených poměrně z hloubky ( 70 m + ). Maso na dotek “blemc”, i hůře se filetuje, nedrží tvar. Má někdo podobnou zkušenost a možné vysvětlení?
- Odpověď byla upravena před 6 roky a 4 měsíci uživatelem Sim.
Jedna z vašich = mých oblíbených skladeb, jen tak dál.
Všiml jsem si, že několik karavanů parkovalo na Seter Brygge. https://rybolovnorsko.cz/lokalita/seter-brygge/
Hucho, určitě bych to nepřeháněl. Na řezné a bodné rány /- nože, někdy vlasec či pletenka, háčky/ postačí náplasti několika velikostí, desinfekční prostředek, případně obvaz. Náplast v nouzi můžeš vyřešit papír. kapesníčkem a izolepou. Pro ty, kdo trpí mořskou nemocí, jedete-li na delší dobu na moře, vzít pro jistotu ještě nějaké prášky na žaludek, ale brát je s předstihem. A RUM? RUM?RUM? omezeně.
Jak píšeš v SZ je to spíš o náhodě a samozřejmě i o období. Neláká nás to. Díky
Kdybych byl o 30 let mladší a o 6 mega bohatší, šel bych do toho.
meky díky.
Kašlete ( chtěl jsem napsat serte ) na tuto diskuzi, která je k ničemu. Dávám za pravdu Jance. Dokud zákon, či vyhláška, či něco jiného nevyjde v platnost a v jasném znění, jsou jenom nepodložené spekulace. Ne, že by mě nezajímal konečný verdikt, ale nad některými dotazy zůstane rozum…..
Protože dříve nebyl materiál, proto video “slátáno” až nyní.
Milane díky. Nenapadlo mě hledat na norském vyslanectví. Byl jsem myšlenkově vázán jen na tuto diskuzi.
-
AutorPříspěvky