Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 249)
  • Autor
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Právě jsem se vrátil z letiště s první částí rodiny. Cesta v pohodě a trajekt jsem stíhal na jedničku a bez čekání. Naši rybáři si krásně zachytali a už se ve velkém objevily i makrely.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem Dedo145.
    • Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem Sim.
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)
    Krásný den za námi. Všichni nachytali a já si užívám přítomnost svoji rodiny. Myslím, že o budoucnost kempu je postaráno, protože mládež se prezentuje krásnými úlovky
    Ráno spíme, protože trochu zafouká,ale ještě teď mám 3 lodě na vodě, takže určitě bude o čem psát
    • Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem Sim.
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Krásný slunečný den, trochu rozfoukaný,ale docela úspěšný. Šandovci udělali super noční zátah na Melsteinu, němečtí lovci přivezli halika a pěkné dorše a SK parta už má nachytáno,tak dnes odpocivala. My jsme si jen odpoledne vyjeli do Koet fjordu a nachytali přepravku bedničkových doršů.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Asi nechápu. Dnes jsme s nováčky strávili cca 11 hodin na moři. Ryby aktivní nebyly,ale i tak se nám podařilo na každé lodi nachytat 2 přepravky. Po příjezdu jsem vydal lodě novým partám,vybral jsem klece s kraby, vyměnil očko na udici,nasolil mniky a makrely, uvařil kraby a teď nemám nikoho,kdo by mi poslal fotky. Všichni zaspali. Venku je ještě světlo, já mám chuť na štamprličku a není s kým. Prostě nechápu

Dědo, neboj za týden jsme tam😁😁

Uz se tesim.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Na odpoledne se vítr uklidnil a všichni to využili k výjezdu. Většina lodí byla na Melsteinu a užívala si krásného počasí. Ryby byly průměrně aktivní a každý se zaměřil na něco jiného. Večer se nám opět rozfoukalo, takže jsme se se sílícím severním větrem v klidu vraceli do přístavu. Mládež se podílela jak na lovu,tak i na zpracování ryb a potom na výrobě salátu. Rozloučili jsme se s SK partou a pozítří je vystřídají Moraváci.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)
    Po dvou dnech rybářského útlumu se počasí umoudřilo a tak se dalo vyjet na vodu. Mezitím se mi vystřídaly party a noví hosté se dnes jen seznamovali s vodou a někteří už jsou doma.
    My jsme dnes udělali asi 3 hodinový výlet do Koet fjordu a byla vyhlášena soutěž mezi klučičí a holčičí lodí. Děvčata to vyhrála na kusy 7:6 a někteří dorši měli i 80 cm.
    Německá rodinka přivezla slušného ďasa. Večer ještě rozdávání salátu a plánování zítřejšího lovu.
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)
    Už se nám rozjíždí i dvě nové party Moraváků. Teď ještě vyráží na noční lov. Zokovci si jen cvičně zapolakovali a německé rodinky si stále udržují svůj standart.
    My jsme dnes vyjeli na Husoya s dcerou Luckou a trochu nečekaně jsem dostal školení v lovu polaků. Perfektně jsme si to užili a mládež se zase vybouřila na pláži a pak na trávníku v kempu. Večer ještě fishcake pro celý kemp.
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Zase upršený den. Vyjela jen malá část lovců, takže report bude poněkud slabší. Moraváci se na Melstein neprobojovali , Němci vůbec nevyjeli a já se Zokem jsme těžili dorše v Koet fjordu. Mini rybáři si udělali vycházkový den a seznámili se s Bennovymi kravičkami. Zítra plánujeme barbekju na Melsteinu a doufám, že cestou i něco nachytáme

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)
    Úžasný a velmi úspěšný den na Bakkanu. Krásné počasí, minimální vlny, příjemný drift.
    Zokovci se pověnovali okounikum, německé rodinky se rozloučili s vodou pěknými dorši,Holandská dvojice loví chyť a pusť a Moraváci nachytali pár pěkných doršů,ale na noc znovu vyjeli, takže fotky snad dostanu později.
    Já s naší rodinkou jsme si udělali výlet na Melstein. Děti si krásně zachytali kelery 70 cm a Vilko dostal i pěknou obecňacku. Po dvou driftech už je bolely ruce a tak jsme udělali plánovanou grilovačku na melsteinskem ostrovu. No jedním slovem nádhera.
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)
    Krásné počasí se nám ještě udrželo. Zase ideální podmínky na rybolov. Moraváci dostali první metrovku,Zokovci zatím stále polakují, s Němci jsem se loučil a přijely mi dvě nové party Norů.
    Moji nejmladší dnes měli poslední den na lov a parádně si to užívali. Večer ještě krabovačka a vydávání benzínu.
    Zítra to už ale vypadá jen na fjordy
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Trochu nám zafoukalo a tak jen ti, kteří si přivstali se dostali dále od břehu. Moraváci si udělali zatím rekord s doršem 102 cm,Zokovci dnes také jen doršovali a ostatní osazenstvo se realizovalo ve fjordech. Žádné zázraky se tam nekonaly,ale bedničkových doršů se nachytalo dost

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

mám dotaz, dá se na Bakkanu, nebo v okolí sehnat losos? Je tam někde zpracovatelská fabrika? Nebo Ben, nemá nějaké známosti?

Nechce se mi nakupovat v krámě….

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

mám dotaz, dá se na Bakkanu, nebo v okolí sehnat losos? Je tam někde zpracovatelská fabrika? Nebo Ben, nemá nějaké známosti? Nechce se mi nakupovat v krámě….

Jsou tu i zpracovny v Uthaugu a znamosti tamBenn ma.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)
    Včera jsem se rozloučil s mladší částí vnoučat a protože trochu foukalo tak vyjelo jen málo lodí a to jen do fjordů. Lucka si vyzkoušela jízdu na plasťáku a nalovili jsme společně bedničku slušných doršů.
    Dnes se počasí již umoudřilo a tak Melstein byl plný našich lodí. Kluci moravskí konečně pořádně zachytali, Zokovci tradičně polakovali a já jsem vyvážel norskou dvojicí. Nachytali jsme slušné kelery a ukončili jízdu okouniky
    radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

netušíš cenu?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 249)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...