A uz tu mame dalsi sezonu. Otviram timto nove vlakno pro vsechny Norky .
Vsem preji v tomto roce hodne zdravi,spokojenosti a spoustu rybarskych zazitku.
A uz tu mame dalsi sezonu. Otviram timto nove vlakno pro vsechny Norky .
Vsem preji v tomto roce hodne zdravi,spokojenosti a spoustu rybarskych zazitku.
Právě jsem se vrátil z letiště s první částí rodiny. Cesta v pohodě a trajekt jsem stíhal na jedničku a bez čekání. Naši rybáři si krásně zachytali a už se ve velkém objevily i makrely.
Odpovědět
Odpovědět
Krásný slunečný den, trochu rozfoukaný,ale docela úspěšný. Šandovci udělali super noční zátah na Melsteinu, němečtí lovci přivezli halika a pěkné dorše a SK parta už má nachytáno,tak dnes odpocivala. My jsme si jen odpoledne vyjeli do Koet fjordu a nachytali přepravku bedničkových doršů.
Odpovědět
Asi nechápu. Dnes jsme s nováčky strávili cca 11 hodin na moři. Ryby aktivní nebyly,ale i tak se nám podařilo na každé lodi nachytat 2 přepravky. Po příjezdu jsem vydal lodě novým partám,vybral jsem klece s kraby, vyměnil očko na udici,nasolil mniky a makrely, uvařil kraby a teď nemám nikoho,kdo by mi poslal fotky. Všichni zaspali. Venku je ještě světlo, já mám chuť na štamprličku a není s kým. Prostě nechápu
Dědo, neboj za týden jsme tam
Uz se tesim.
Odpovědět
Na odpoledne se vítr uklidnil a všichni to využili k výjezdu. Většina lodí byla na Melsteinu a užívala si krásného počasí. Ryby byly průměrně aktivní a každý se zaměřil na něco jiného. Večer se nám opět rozfoukalo, takže jsme se se sílícím severním větrem v klidu vraceli do přístavu. Mládež se podílela jak na lovu,tak i na zpracování ryb a potom na výrobě salátu. Rozloučili jsme se s SK partou a pozítří je vystřídají Moraváci.
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Zase upršený den. Vyjela jen malá část lovců, takže report bude poněkud slabší. Moraváci se na Melstein neprobojovali , Němci vůbec nevyjeli a já se Zokem jsme těžili dorše v Koet fjordu. Mini rybáři si udělali vycházkový den a seznámili se s Bennovymi kravičkami. Zítra plánujeme barbekju na Melsteinu a doufám, že cestou i něco nachytáme
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Trochu nám zafoukalo a tak jen ti, kteří si přivstali se dostali dále od břehu. Moraváci si udělali zatím rekord s doršem 102 cm,Zokovci dnes také jen doršovali a ostatní osazenstvo se realizovalo ve fjordech. Žádné zázraky se tam nekonaly,ale bedničkových doršů se nachytalo dost
Odpovědět
mám dotaz, dá se na Bakkanu, nebo v okolí sehnat losos? Je tam někde zpracovatelská fabrika? Nebo Ben, nemá nějaké známosti?
Nechce se mi nakupovat v krámě....
Odpovědět
mám dotaz, dá se na Bakkanu, nebo v okolí sehnat losos? Je tam někde zpracovatelská fabrika? Nebo Ben, nemá nějaké známosti? Nechce se mi nakupovat v krámě….
Jsou tu i zpracovny v Uthaugu a znamosti tamBenn ma.
Odpovědět
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...