Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2023
- Toto téma obsahuje celkem 248 odpovědí. Do diskuze (33 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dedo145 a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 3 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
#350333 1.7.2023 v 2:03Bakkan jede. Kluci z Blanska už začali zabírat a ostatní se snaží . Borečáci už mají nachytáno a Pražáci už k tomu nemají daleko. Já jsem dnes vyjel s novou partou, která ještě nelovila v norských vodách a všichni si vyzkoušeli jak pilkr,tak i vláčku.Najeli jsme na hloubky u Storflua a bylo to super. Každé nahození záběr a kelery 60 – 80 cm jen tak litali z vody.#350355 2.7.2023 v 2:22#350372 2.7.2023 v 23:02Mládí vpřed. Kluci si to užívají a počasí je perfektní. Trochu nám zaspaly moravské party,ale zítra se to určitě zlepší. Já jsem měl dnes údržbářský den,ale večer jsem to nevydržel a na 2 hodinky jsem si vyjel k Zelenému ostrovu. Polaci byli aktivní a za 2 hodinky jsem měl 8 kousků. Pražáci jsou zase na nočním výjezdu a doufám, že taky dodají nějaké foto.Ráno jedu s Bennovou rodinkou nachytat něco na grilNa zaver dne jeste dobroty z udirny#350407 4.7.2023 v 3:24
Pár fotek od kluků z Blanska a zbytek z našeho výjezdu s Procházkovci. Ráno jsem absolvoval výjezd s Bennovou rodinkou a vzhledem k tomu, že se účastnily i malé děti,tak to byl spíše výlet. Navečer jsem vyjel s Pepou a Vaškem na Husoya. Do 3 metrových mořských vln ze severu se tlačily větrné vlny ze západu a moře, přestože moc nefoukalo,bylo pěkně divoké. Polaci moc nebrali i když se nám jich pár pěkných podařilo chytit. Po půlnoci jsme zkusili kelery a opět přišel sen každého norka. Používali jsme vláčáky s 80g jigem a kopytem. Na každé nahození v hloubkách od 60 do 100m jsme ve sloupci cca 30 m pod lodí zasekávali kelery od 70 cm do 100 cm. Prostě nádhera
#350420 4.7.2023 v 21:55Poklidný den na Bakkanu. Přijela mi nová českomoravská parta, která hned ve zkušebním kole dokázala nalovit pár pěkných polaků,od pražské party jsem konečně dostal nějaké fotky a rozloučili jsme se s Procházkovci. Zítra opoznávací výjezd s čechomor partou.
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem Dedo145.
#350442 5.7.2023 v 23:20Dnes jsme se rozloučili s nadějnými rybáři Jakubem a Damianem. Zaznamenali výborné výsledky a po zásluze oba dostali tričko Fisherman nb 1. Pár fotek jsem dostal i od party z Dolní Lhoty a já jsem absolvoval poznávací jízdu s partou čechomor.Pražská parta už má odchytáno,tak se jenom baví.- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem Sim.
#350506 6.7.2023 v 22:53Dnes jsem vykonal rajóny ve filetarně a v šatnách. Rybáři vesele chytali a fotky dodali. Odjíždí pražská parta a zítra najíždí německé rodinky. Dopoledne dokončím hygienický den a večer vyrážíme s novou partou na noční lov.
#350520 8.7.2023 v 5:48Teď jsem se vrátil z přístavu a hlásím, že noční výjezd byl úspěšný. Do půlnoci byla voda jako sklo a aktivita ryb nulová. Pochytali jsme jen pár náhodných polaků. Po půlnoci se rozjely drifty a postupně se situace zlepšovala.Husoya opět nezklamala a keleři na vlacku je super zábava
.
Solny ml. má za sebe super náhradníky. Jedou jako pila.Rozloučili jsme se s Dědou Zdeňkem a jeho partou a najely mi nové party německých rodin a Šandovci. Dnes asi ani nepůjdu spát#350534 9.7.2023 v 0:07#350539 9.7.2023 v 23:19Noční lov na Husoya byl fajn. Polaci opět slabší,ale když jsme se posunuli na větší hloubky a nasadili na vláčáky těžší jigy,tak jsme zažívali krásné souboje s kelery okolo 90 cm.Skončili jsme poměrně rychle, protože se dost moře rozhoupalo. Ale na plnou bednu stačí 5 ryb okolo 10 kg a tak jsme spokojeně ujížděli pod ostrovem, který nás kryl před mořskými vlnami,do mateřského přístavu. Přes den jsem si pospal a večer ještě vyrobil fishcake pro celý kemp.- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem Sim.
#350562 11.7.2023 v 0:29Asi nechápu. Dnes jsme s nováčky strávili cca 11 hodin na moři. Ryby aktivní nebyly,ale i tak se nám podařilo na každé lodi nachytat 2 přepravky. Po příjezdu jsem vydal lodě novým partám,vybral jsem klece s kraby, vyměnil očko na udici,nasolil mniky a makrely, uvařil kraby a teď nemám nikoho,kdo by mi poslal fotky. Všichni zaspali. Venku je ještě světlo, já mám chuť na štamprličku a není s kým. Prostě nechápu
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem Dedo145.
#350571 11.7.2023 v 16:12Asi nechápu. Dnes jsme s nováčky strávili cca 11 hodin na moři. Ryby aktivní nebyly,ale i tak se nám podařilo na každé lodi nachytat 2 přepravky. Po příjezdu jsem vydal lodě novým partám,vybral jsem klece s kraby, vyměnil očko na udici,nasolil mniky a makrely, uvařil kraby a teď nemám nikoho,kdo by mi poslal fotky. Všichni zaspali. Venku je ještě světlo, já mám chuť na štamprličku a není s kým. Prostě nechápu
Dědo, neboj za týden jsme tam😁😁
#350572 11.7.2023 v 20:58Hledáme rybáře do kempu Bakkan Wahl v termínu 9.8.-19.8. vozidlo i trajet zajištěn tan i zpět. Pavlata 602 440 254. cena cca 25tis kč kompletní cena.
#350588 12.7.2023 v 2:16Až do půlnoci zcela klidný den. Všichni na vodě, úlovky parádní a spokojenost všeobecná. Za zmínku stojí i 110 cm keler v podání Šandy ml. a jinak pěkné úlovky všech lodí.Večer se všechny lodě vrátily do přístavu,jen tři lodě SK party chyběly.Před půlnocí jsem dostal telefonát, že se vracejí,ale možná jim nevystačí benzín. Vítr zesílil na 8 m/s a tak to bylo kritické. Nakonec vše dobře dopadlo, dvě lodě v pohodě přijely,ale třetí asi 3 km před přístavem fakt došel benzín. Takže rychlá akce a v zesilujícím větru jsem jim přivezl palivo a šťastně jsme se velkými vlnami probili domů.Dnes si nemůžu stěžovat, že bych si nemohl dát štamprličku na dobrou noc- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem Sim.
#350615 13.7.2023 v 6:24Klidný a vcelku úspěšný den. Ti co odjíždí už mají nachytáno a ostatní se věnují výběrovému lovu. Německá rodinka okounikum a Šandovci jsou ještě na moři, takže uvidíme,jak dopadnou
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2023