A uz tu mame dalsi sezonu. Otviram timto nove vlakno pro vsechny Norky .
Vsem preji v tomto roce hodne zdravi,spokojenosti a spoustu rybarskych zazitku.
A uz tu mame dalsi sezonu. Otviram timto nove vlakno pro vsechny Norky .
Vsem preji v tomto roce hodne zdravi,spokojenosti a spoustu rybarskych zazitku.
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Pár fotek od kluků z Blanska a zbytek z našeho výjezdu s Procházkovci. Ráno jsem absolvoval výjezd s Bennovou rodinkou a vzhledem k tomu, že se účastnily i malé děti,tak to byl spíše výlet. Navečer jsem vyjel s Pepou a Vaškem na Husoya. Do 3 metrových mořských vln ze severu se tlačily větrné vlny ze západu a moře, přestože moc nefoukalo,bylo pěkně divoké. Polaci moc nebrali i když se nám jich pár pěkných podařilo chytit. Po půlnoci jsme zkusili kelery a opět přišel sen každého norka. Používali jsme vláčáky s 80g jigem a kopytem. Na každé nahození v hloubkách od 60 do 100m jsme ve sloupci cca 30 m pod lodí zasekávali kelery od 70 cm do 100 cm. Prostě nádhera
Odpovědět
Poklidný den na Bakkanu. Přijela mi nová českomoravská parta, která hned ve zkušebním kole dokázala nalovit pár pěkných polaků,od pražské party jsem konečně dostal nějaké fotky a rozloučili jsme se s Procházkovci. Zítra opoznávací výjezd s čechomor partou.
Odpovědět
Odpovědět
Dnes jsem vykonal rajóny ve filetarně a v šatnách. Rybáři vesele chytali a fotky dodali. Odjíždí pražská parta a zítra najíždí německé rodinky. Dopoledne dokončím hygienický den a večer vyrážíme s novou partou na noční lov.
Odpovědět
Husoya opět nezklamala a keleři na vlacku je super zábava
.
Odpovědět
Lodě a benzin vydané, noví i staří lovci úspěšně pokračují v lovu. Průběžně probíhá výměna hostů já se právě chystám na další noční výjezd.
Odpovědět
Odpovědět
Asi nechápu. Dnes jsme s nováčky strávili cca 11 hodin na moři. Ryby aktivní nebyly,ale i tak se nám podařilo na každé lodi nachytat 2 přepravky. Po příjezdu jsem vydal lodě novým partám,vybral jsem klece s kraby, vyměnil očko na udici,nasolil mniky a makrely, uvařil kraby a teď nemám nikoho,kdo by mi poslal fotky. Všichni zaspali. Venku je ještě světlo, já mám chuť na štamprličku a není s kým. Prostě nechápu
Odpovědět
Asi nechápu. Dnes jsme s nováčky strávili cca 11 hodin na moři. Ryby aktivní nebyly,ale i tak se nám podařilo na každé lodi nachytat 2 přepravky. Po příjezdu jsem vydal lodě novým partám,vybral jsem klece s kraby, vyměnil očko na udici,nasolil mniky a makrely, uvařil kraby a teď nemám nikoho,kdo by mi poslal fotky. Všichni zaspali. Venku je ještě světlo, já mám chuť na štamprličku a není s kým. Prostě nechápu
Dědo, neboj za týden jsme tam😁😁
Odpovědět
Hledáme rybáře do kempu Bakkan Wahl v termínu 9.8.-19.8. vozidlo i trajet zajištěn tan i zpět. Pavlata 602 440 254. cena cca 25tis kč kompletní cena.
Odpovědět
Odpovědět
Klidný a vcelku úspěšný den. Ti co odjíždí už mají nachytáno a ostatní se věnují výběrovému lovu. Německá rodinka okounikum a Šandovci jsou ještě na moři, takže uvidíme,jak dopadnou
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...