A uz tu mame dalsi sezonu. Otviram timto nove vlakno pro vsechny Norky .
Vsem preji v tomto roce hodne zdravi,spokojenosti a spoustu rybarskych zazitku.
A uz tu mame dalsi sezonu. Otviram timto nove vlakno pro vsechny Norky .
Vsem preji v tomto roce hodne zdravi,spokojenosti a spoustu rybarskych zazitku.
Odpovědět
Konečně klidnější den. 4 chaty mi odjely a noví hosté začnou přijíždět až od zítřka. Paní Zokova měla dnes oslavu narozenin a já jsem byl pověřen odlákáním pozorností od příprav oslavy. Vyjeli jsme do Koet fjordu a bavili se lovem doršů. Mezitím rodinka připravila super občerstvení a večer se vesele slavilo
Odpovědět
netušíš cenu?
Tusim
hodnej, tak to dořešíme za 12 dnů, nejdou SZ, tak se veřejně nic nedozvím :-))
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
na co chytají ? Švédi...
jinak už se na Tebe těšíme s mladým, za 12 !!!
Nechceš něco přivézt?
kdyžtak písni na : volf@rvtrans.cz
Odpovědět
Já Ti to povím - na makrelu ...a to jsem s nima tam nebyl -D
Odpovědět
Odpovědět
Dedo, Peto, mám skromný dotaz, nemáš u Vás náhodou na pujčení baterky na el. multíky, nebo musím vzít z domova? Jedeme osobákem a už jsme teď pěkně váhově přes. Malou baterku nemám, tak bych bral asi velkou, ale to je klidně 20 kg. U Tebe jsme ještě nebyli, tak se pro jistotu zeptám.Díky za odpověď.
Odpovědět
Dedo, Peto, mám skromný dotaz, nemáš u Vás náhodou na pujčení baterky na el. multíky, nebo musím vzít z domova? Jedeme osobákem a už jsme teď pěkně váhově přes. Malou baterku nemám, tak bych bral asi velkou, ale to je klidně 20 kg. U Tebe jsme ještě nebyli, tak se pro jistotu zeptám.Díky za odpověď.
Mam
Odpovědět
Německé nováčky si vzal na první výjezd holandský král rybářů Gerard a krásně si na Melsteinu zachytali. Já jsem si dnes vzal údržbářský den a dopoledne jsme se rozloučili se Zokovci. Díky za krásné tričko a těším se za rok nashledanou.
Odpovědět
netušíš cenu?
Tusim
hodnej, tak to dořešíme za 12 dnů, nejdou SZ, tak se veřejně nic nedozvím :-))
Neni na tom nic tajneho. U vyrobce je cena cca 300 Nok za kilo uzeneho losose, v obchode od199 do 350 NOK ,
Cerstve lososy jsem nesledoval.
Odpovědět