Vytvořené odpovědi
-
AutorPříspěvky
-
Preparator
Účastník[citace]sroubek282 napsal:
náš průvodce Bibiana…
[/citace]
Šroubku to je opravdu Váš průvodce ? 😯 , co já jen dělám tady:-(
Preparator
ÚčastníkTu bych jsi vzal jako hlásič na ryby 🙂
Preparator
ÚčastníkNemá cenu srovnávat koho to bolí víc, jestli kachnu a nebo rybu. Jde o to že není uctivé a normální poučtět rybu do vody nohou 😛
Když jsi chci vzít v Norsku rybu tak jí zabiju, když jsi někdo chce vzít aligátoří rybu at jsi jí vezme, ale když tě někdo natáčí tak jí nepouštěj nohou :))
O jakubovi ani nemluv, to bych tu mohl založit vlastní téma s názvem S arogantním blbcem na rybách 😛
Preparator
ÚčastníkNeříkám, že je správné ani to ani ono, ale asi se schodnem na tom, že video které jsi sem vložil nikomu radost neudělá;-)
Preparator
ÚčastníkByl jsem na návštěvě u známého v americe a vše ve velkém, velká auta, velké porce, velké všechno. Dám ti příklad, přišla holka do jídelny, dostala porci kterou normální evropan nikdy nesní, kousla jsi 2 hranolky a vyhodila to, a takhle to pokračovalo a pokračovalo. Musíš uznat, že když tam bydlíš tak víš! že razí heslo mít radši 2 Kg navíc než aby jedna hranolka chyběla :))
Preparator
ÚčastníkPřesně to vystihuje jejich povahu. Nejde o to, že zabijou tolik ryb, ale o to že je ani nevyužijí. Jsou opravdu konzumní národ a plýtvají kde se dá.
Preparator
ÚčastníkCelé to nechápu, naposledy když jsou koukal na pořad o aligátoří rybě, tak tam bylo že jsou chráněné a lov je omezen, po chycení je ihned pouštěli a chovali se k nim opravdu podle toho, tohle je pravý opak.
Preparator
ÚčastníkJak pro koho :)) já bych se asi trochu pokak*l 😛
Preparator
Účastníkskroban5 – Určitě, obrať se na Sima a ten už ti ohledně Soroye poradí.
Preparator
ÚčastníkJá jsem ale nenapsal že do něho kopal. Chápu, že mám asi jiné měřítko jako busines rybář a to jestli to té rybě vadí nebo ne, to už jsme zas u té úcty, ale děkuji za vysvětlení.
Preparator
Účastníkshark- nejde o to jestli si rybu vezmeš nebo ne, to je každého věc. Jen trochu úcty by neuškodilo, je to živé a někde to rostlo.:-D
Preparator
ÚčastníkAhoj mám takový blbý dotaz, i když nejsem líbač kaprů a chyt a půsť, tak nechápu proč jste rybu pouštěli nohou ? Má to nějaké normální vysvětlení, jako třeba že by Vám ukousla ruku ? nebo tak něco ? Díky
Preparator
ÚčastníkPokuď máte někdo info i ke krabům a ostaním pochutinám, rád jsi to přečtu. Děkuji
Preparator
Účastníkskroban5 – jestli to nemyslíš ironicky, tak jsem rád, že jsi se tu dozvěděl něco nového 😯
Preparator
ÚčastníkVlkous – pokuď jsem dáš video, tak to bude super. Jsem taky na vážkách zda vakuovačku koupit či ne. Samozřejmě mě také nabaví být po 14 h . lovu ještě dalších 6 hodin ve filetárně, ale když už si přivezu zdravé a dobré maso z norska, tak proč tomu taky nedat nějaký vzhled. když někdy otevřu mrazák někoho jiného a to právě většinou z čech, kolikrát jsi říkám – Tohle snad není k jídlu ? :)) Nahazené makrely bez obalu, všude krev a v sáčcích plave filetka va vvlastní šťávě 🙂
-
AutorPříspěvky