A uz tu mame dalsi sezonu. Otviram timto nove vlakno pro vsechny Norky .
Vsem preji v tomto roce hodne zdravi,spokojenosti a spoustu rybarskych zazitku.
A uz tu mame dalsi sezonu. Otviram timto nove vlakno pro vsechny Norky .
Vsem preji v tomto roce hodne zdravi,spokojenosti a spoustu rybarskych zazitku.
Super aj tento recept vyzerá chutne, vyskúšame určite 😀 Ak by aj tak niekto vedel sem dať link na ,,dedov bakkanský šalát " boli by sme viacerí radi 😀 😀 😀 dík
Odpovědět
Zase jsme našli okno v rozfoukaném dni a od 19,00 do 23,00 se dalo vyjet. Mimo nováčků, kteří jen testovali nářadí zachytali všichni. Jarošovci parádně zavláčili,Vranov zachytal na Asenu, Kájov pod Husoyou a Jakabovci na Lysoyi. Největší úlovek byl halik od kluků z Kájova 18 kg. Zítra zase spíme, protože zase fouká.
Odpovědět
Výměny hostí jsou v plném proudu. Počasí je pod psa,ale do fjordů se vyjet dalo. Ryby vůbec nebraly,ale halik 9 kg a pár doršů a jednoskvrnek se chytilo. Návrat byl poněkud nepohodlný,ale všichni to dali na jedničku.
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Pár fotek od brněnské party ze včerejšího večera. Dnes jen krátký výjezd s bratislavskou partou a spousta bedničkových polaků a slušných tresek. Rozloučili jsme se se třemi skupinami a už nám najíždí nové.
Odpovědět
Odpovědět
Kodlovci na Melsteinu a Benešov se mnou na Husoya. Všichni jen vlačili a úroda byla výborná. Krásné ryby, perfektní počasí a super nálada. Brno se vrátilo dřív,a fotky z jejich kelerobraní snad dostanu později. Najeli mi noví hosté a tak ráno/ tedy za chvilku/ jim vydám lodě a jedeme dál.
Odpovědět
Kodlovci a Grunerovci jedou na procent. Dnes se mi zaplnil kemp novými rybáři a uvidíme jak si v zítřejším parádním počasí povedou
Odpovědět
Odpovědět
Ahoj dedo, tak po 20 letech ježdění do Norska nakonec skončím u tebe na Bakkanu. Nikde v mém termínu nebylo místo a tak zavítám do Mekky středního Norska a doufám, že dorazím na bájný Melstein. Již několikrát jsem byl okolo vás a nikdy jsem se tam kvůli počasí nedostal. Přijedu se synem 12.8 na týden. Máme tu malou chaloupku pro 2. Přichystej nám supr loďku s pěkným stádem koníků. Kdyby jssi něco potřeboval přivézt, neváhej napsat. Jinak nechci prolézat všechny vlákna s tvé destinaci, je zapotřebí si něco přívézt , jak je to s povlečením a ostatmi potřebnostmi? Všude to je jinak, tak se raději ptám. Díky za odpověd
radek
Odpovědět
Ahoj dedo, tak po 20 letech ježdění do Norska nakonec skončím u tebe na Bakkanu. Nikde v mém termínu nebylo místo a tak zavítám do Mekky středního Norska a doufám, že dorazím na bájný Melstein. Již několikrát jsem byl okolo vás a nikdy jsem se tam kvůli počasí nedostal. Přijedu se synem 12.8 na týden. Máme tu malou chaloupku pro 2. Přichystej nám supr loďku s pěkným stádem koníků. Kdyby jssi něco potřeboval přivézt, neváhej napsat. Jinak nechci prolézat všechny vlákna s tvé destinaci, je zapotřebí si něco přívézt , jak je to s povlečením a ostatmi potřebnostmi? Všude to je jinak, tak se raději ptám. Díky za odpověd radek
K nam nic nepotrebujes privezt.Lozni pradlo,rucniky,toaletni papir,tablety do mycky,saponaty,praci prasek, tekute mydlo ,pytliky do kose a jine doplnky jsou v cene .
Odpovědět
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...