Hasvik, NO
temperature icon 11°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

AVEROY 2016

Zdravím všechny milovníky AVEROY!

Tak jsem trochu zmaten, nejprve jsem si myslel, že alfa verze je ta na kterou jsem byl zvyklý a neměl jsem s ní žádné problémy, ale že je s ní něco v nepořádku a Duke na tom pracuje. Když to, ale trvalo již dost dlouho, tak jsem se s nechutí dal do studia té Beta verze.8-)

Zatím jsem se nedostal k tomu proč došlo k inovaci, ale jsem už starší člověk a tak mi to jde pomalu a těžko.:mrgreen:

Obživl jsem, když se mi podařilo najít mé oblíbené vlákno AVEROY, kam se vypravím za 94 dní s Honzou Pecinou a už se nemůžeme dočkat až zase pozlobíme polaky a to i mušákem a letos mám krásný nový  a tím to půjde jedna báseň. :mrgreen:

Opět jsem byl zklamán a smuten, když jsem svůj příspěvek nenašel na 1. místě, ale opět v archívu a tak mi došlo, že je to asi tím co tu psal Duke a tak jsem založil nové vlákno a nyní jsem zvědav, kdo nyní vyhraje, zda já a nebo opět ten STROJ.:oops:

Odpovědět

Honzo, já jedu za 44 dní, právě sem do kempu Averoy Fishing na AVEROY s Honzou Pecinou a už se oba nemůžeme dočkat. Pak sem jedu ještě koncem září a mezi tím ještě na HITRU. :D

Ahoj Kulíku , na vodě nebyli protože si už jen užívali volného času a pěkného počasí neboť již měli naši hosté nachytáno . Dnes to Paní rybářka rybářům ukázala že se i halibuti tady chytat dají !!! 120 -cm , 20 - kg .

Paní rybářce patří velký obdiv a gratulace.

Milany ty zaznamenej kde byl halík uloven, na jakou nástrahu a v jaké hloubce.

Dnes je nádherné počasí na AVEROY a tak věřím, že budou i úžasné úlovky. Většina lodí už je na vodě.

Doufám, že správce Milan podá report o úspěších a přidá i nějaký obrázek.

Ahoj Kulíku, to víš že se hosté snaží . tak například si dnes vybral za cílovou rybu Petr halibuta a koukej jak to dopadlo po 5 hod se dočkal úlovku -  Petr Bém - halibut- 120 cm , 19 - kg .

To jsou nádherné ryby. Na jaké nástrahy se povedli ti halibuti?

A pozadu nezůstali ani vláčkaři . Petr Jirásek - polak - 96 cm .

Nástrahy pouze keleři s hlavou a bez na trojháky nad závažím , nic víc.

UF, uf, uf, to je začátek sezóny jako hrom. To se bude jen těžko překonávat. Za týden v pondělí jsme tam. Díky za krásné fotky.

Polak 96 to musela byt jizda

Nazdar Milane, díky za reporty. Gratulace úspěšným lovcům a ostatním přeji ještě krásnější úlovky, ale laťka je v kempu Averoy Fishing na AVEROY nasazena opravdu vysoko.

Píšeš: Nástrahy pouze keleři s hlavou a bez na trojháky nad závažím , nic víc.

To znamená na kelery s hlavou a nebo i bez hlavy?

Milane zaznamenávej úspěšná místa do mapy pro ostatní. Děkuji.

Milane, ještě jsem se chtěl zeptat na jaké hloubce byl ten poslední halibut chycen? Díky.

Ahoj , oba byli chyceni na plotnách do max hloubky 50 m . A také ten paní zabral až ve 30 m při vytahování návnady z vody a s těma kelerama je to tak jak se ptáš . CHytli je hosté co jsou u nás poprvé v kempu a jak je vidět dovedli si najít místa a jít na ně! Dnes tu moc pěkné počasí nemáme , škoda .

Averoy Feskberja odjezd za 14 dni, uz se to blizi.

Dnes by mělo být opět na AVEROY krásně.

Všechny lodě jsou z kempu Averoy Fishing na moři a tak už se těším na report správce kempu Milana po jejich návratu.

Všem držím palce a přeji krásné úlovky.

• Téma ‚AVEROY 2016’ nepřijímá nové odpovědi.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!