Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
[citace]Beda napsal:
fola napsal:
Chlapi od horecky Soroy mi hodne pomohlo Polsko ve Wladyslawowu.Vlny a hafo tresek idealni lek.
Tak hoď nějaké foto a informace o lokalitě v PL. Taky bych si někdy zkrátil čekání na Baltu.[/citace
Jsem pro, každá vlna a treska je na horečku dobrá 8-)8-)8-)
Odpovědět
To je vždycky debat, kolik koní musí mít motor a kolik metrů loď. Přitom stačí trošku šlapat... :-D
[yt=qXGCEjMXS7A=yt]qXGCEjMXS7A[/yt]
Odpovědět
No to je paráda, jen by mě zajímalo jak dlouho vydrží na vodě,hlavně jeho záda.
Odpovědět
Podle videa, kde testuje, jak se dostat zpatky nahoru, to vypada, ze sedacka bude celkem pohodlna (cas cca 4:30)
[yt=kXw03G2S63Y=yt]kXw03G2S63Y[/yt]
Odpovědět
Hóóóši tak to je exot. Jak je to jednoduché, pustíš pocukáš a je tam. Paráda.
Odpovědět
[yt=OseVTPlPJJ8&feature=yt]OseVTPlPJJ8&feature[/yt]
Použili jsme podvodní kamery sledovat, jak různé druhy reagují na nabízené nástrahy. Zajimavé:-|:-|
Odpovědět
I to se může stát ale jábych to nechtěl zažít.[yt=cRUFsDDh5n8=yt]cRUFsDDh5n8[/yt] :-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Vím že to sem neptří ale nedalo mě to.Je to aktuali této doby:-P:-P:-P:-P
Odpovědět
Tady taky jedna zpráva mimo rybolov... ale DŮLEŽITÁ :-D - hodně to vysvětluje ;-)
DŮLEŽITÁ ZPRÁVA - JAK TO VE SKUTEČNOSTI JE
:-D:-D:-D
Odpovědět
To MifakM : Ani po 30 letech manželství bych to nedokázal lépe zdůvodnit .Citovaní odborníci mají asi ještě více let za sebou
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
To MifakM : Ani po 30 letech manželství bych to nedokázal lépe zdůvodnit .Citovaní odborníci mají asi ještě více let za sebou[/citace]
A neříkal, jsi , že teď letíš na otočku do Španělska ? :-P
Odpovědět
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...