Můžete se podělit o své zkušenosti s plovoucími obleky jednotlivých značek? Děkuji.
Můžete se podělit o své zkušenosti s plovoucími obleky jednotlivých značek? Děkuji.
Zdravím všetkých. Mal by som dotaz, kúpil som si plávajúci oblek a potrebujem ho vyčistiť. Má niekto nejakú dobrú radu ako to vyčistiť a zazimovať ? Dá sa to oprať v práčke, alebo je to nutné dať do čistiarne.
Odpovědět
Většina obleků má na sobě upozornění - neprat v pračce.Dám ho do vany,napustím vodu,přidám speciální přípravek Sport - Wash,nechám odmočit a ručně vyperu...:-) . 2x a více vymáchat.Já ho ostříkám na zahradě hadicí.Je to dobré dělat když je hezky,schne to dlouho.
Odpovědět
ZM má pravdu v praní a vysoušení. Lze použít i jiný prací prostředek. Důležité je nechat oblek skutečně důkladně vyschnout, raději více. Špatně schnou místa, kde je hmota, která nás ve vodě povznáší. Zplesnivěli mně rukávy a nohavice, ale funkčnost zůstává.
Odpovědět
Tak tohle je prací prostředek určený na - cituji Waterproof-Breathables,Gore-Tex...atd,psali jsme o tom i dříve v diskuzi.Jde koupit u nás,v ČR,třeba v Sušici,stojí cca 250,- Kč.Na hodně znečištěná místa použiju Ariel Profesional.Po uschnutí přestříkám impregnací.
Odpovědět
Dal jsem do čistírny a nechal naimpregnovat. Vypadá jak nový, ale uvidím, jestli ho to nezabilo:-)
Odpovědět
[citace]Piva napsal:
Piva napsal: Mám takový dotaz kamrád si koupil plovoucí oblek značky Behr...po 4 dnech mu prasknul šev v rozkroku.Prodejce mu oznámil vyjádření od výrobce? že je to jeho vina a reklamaci zamítnu.Prý si to má nechat někde zašít.Velikostně je mu parádně a pouze v něm rybařil.Tyto obleky jsme kupovali 2 ks pro stejně velké rybáře.Jeden je ok a proto si myslím, že to jeho vina nebyla. Jaký je Váš názor a máte nějakou radu?[/citace]
Odpovědět
[citace]Piva napsal:
Piva napsal:
Piva napsal: Mám takový dotaz kamrád si koupil plovoucí oblek značky Behr...po 4 dnech mu prasknul šev v rozkroku.Prodejce mu oznámil vyjádření od výrobce? že je to jeho vina a reklamaci zamítnu.Prý si to má nechat někde zašít.Velikostně je mu parádně a pouze v něm rybařil.Tyto obleky jsme kupovali 2 ks pro stejně velké rybáře.Jeden je ok a proto si myslím, že to jeho vina nebyla. Jaký je Váš názor a máte nějakou radu?[/citace] To stejné se stalo taky mě. Manželka zašila vrchní vrstvu a u Sima jsem koupil impregnaci a našplíchal a byl jsem celou dobu v suchu i když pršelo!
Odpovědět
letos asi taky budu muset impregnovat, nemáte nekdo tip na dobrou impregnaci?
Odpovědět
To raptor: No já si myslím, že jsme opravdu neudělali nic špatně a oblek by měli vyměnit a nebo vrátit peníze.Řeči jako jak jsme se v tom pohybovali a td. mi přijdou u obleku,který má člověku zachránit život laciné.Nechci se nechat jen tak odbít a pokud prodejce neuzná reklamaci, tak to budu řešit dál s někým kdo to posoudí.Pokud neuspěji určitě to také tak udělám,dle rady. děkuji
Odpovědět
[citace]Piva napsal: To raptor: No já si myslím, že jsme opravdu neudělali nic špatně a oblek by měli vyměnit a nebo vrátit peníze.Řeči jako jak jsme se v tom pohybovali a td. mi přijdou u obleku,který má člověku zachránit život laciné.Nechci se nechat jen tak odbít a pokud prodejce neuzná reklamaci, tak to budu řešit dál s někým kdo to posoudí.Pokud neuspěji určitě to také tak udělám,dle rady. děkuji[/citace]Tak to určitě udělej! Já už ho mám po záruce, tak jsem přistoupil na toto řešení. Držím palce ať ti to výjde;-)
Odpovědět
mira.sta - Impregnace Water-Guard Extreme sprej 300g
Permanent Water-Guard Impregnace
http://www.highpoint.cz/udrzba-obleceni/praci-prostredky/permanent-water-guard-impregnace.html
Odpovědět
Ahoj nemáte někdo zkušenosti s plovoucím oblekem IMAX-2D?
Odpovědět
Ahoj všem, kamarád má na obleku roztržený rukáv. Není to nic velkého tak 2-3 cm...jak to opravit aby to nebylo složité a fungovalo to. Myslel jsem prošít a pak přelepit něčím jako se lepila duše u kola?
Odpovědět