Určitě je mnoho možností balení ryb lepších jak je odsávat a svařovat.
Určitě to neni to nejrychlejší.
Vzhledem k tomu, že si můžu dovézt domů 15 kg na osobu, tak toho času i když to dělám pro 6 lidí, tím moc nestrávím. Bude to chtít asi pošpekulovat co koupit, když se někdo rozhodne svářečku koupit. Já zatím nikdy nemusel čekat na vychladnutí.
Nehledě na to, že používám svářečku v Norsku, používám jí i doma. A třeba i na to, že si doma navařím - letos například - segedín, vrabec, kaťák a kuřecí křídla - vše zavařím do sáčků přesně poprce pro 6 lidí, nechám zmrazit a v Norsku na oběd mám jídla navařená a tam už nic nevařím.Jen přílohu a chleba je stejnak nejlepší :-) K večeři a k snídani máme vždy ryby. Ty vyřešené obědy nám šetří spoustu času. Večer a si v klidu ugrilujeme nabo jinak upravujeme ryby.
Doma si takto zavařuju a náseldně mrazím houby, jahody, maso atd. Udělám si porce jaké chci, popíšu. Čím silnější mikrotén tím menší možnost načuchnutí mezi sebou.
To jak to dělá Došky taky znám a je to velice jednoduché. Krabičky máš z tenkého plechu? A když je převážíš tak je máš rozložené? Používáš je na mrazení a pak zase na převoz rozehneš a na placato převezeš?