A uz tu mame dalsi sezonu. Otviram timto nove vlakno pro vsechny Norky .
Vsem preji v tomto roce hodne zdravi,spokojenosti a spoustu rybarskych zazitku.
A uz tu mame dalsi sezonu. Otviram timto nove vlakno pro vsechny Norky .
Vsem preji v tomto roce hodne zdravi,spokojenosti a spoustu rybarskych zazitku.
Parádní počasí,aktivita ryb průměrná,ale zážitky skvělé. Super zabodovali Sojkovci a Bulikovci dali první metrovku. Moje 80 cm jednoskvrnka je asi zatím můj osobák. Polaci jedou a velikost 70-80cm je taky super. Němci ještě přivezli ďase a tak byl den velmi úspěšný.
Odpovědět
Nováčkové z Boskovic jedou jako pily. Ostatním se dařilo střídavě a já jsem si po obědě udělal malý výlet na Asen.Polaci kousali parádně,ale většinou ve větších hloubkách. Na hraně z 30 do 100 m to byl zážitek. V každém driftu jeden až dva záběry a velikost od 70 do 90 cm. Nováčkové z Boskovic jedou jako pily. Ostatním se dařilo střídavě a já jsem si po obědě udělal malý výlet na Asen.Polaci kousali parádně,ale většinou ve větších hloubkách. Na hraně z 30 do 100 m to byl zážitek. V každém driftu jeden až dva záběry a velikost od 70 do 90 cm.
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Zdravím přátelé,
Jestli má někdo zájem přidat se k rybolovu v lokalitě Bakkan Wahl, tak volejte.
Jsme čtyři pohodoví borci z Blanenska, se zkušenostmi s Norským rybolovem. Na Bakkanu jsme už několikrát byli, takže místní terén známe a vždy si suprově zachytáme, jak na pilker, tak na vláčku. Je to skvělé místo na ryby a servis na místě je přímo perfektní.
Pobyt máme v termínu 28.6-8.7.2023, odjezd je 27.6.2023 v ranních hodinách.
Hledáme dva pohodáře s rybářským srdcem.
Kdo má zájem, ať se ozve a ostatním přeji hodně rybářských zážitků.
Michal 778766430
Odpovědět
Odpovědět
Dnes velké střídání,odjeli Němci, Švédové a dvě party Cz. Najeli Švédové a Cz a zítra čekám další. Moraváci se jen baví, protože už mají nachytáno a já jsem se věnoval přípravě posledních lodí, které jdou na vodu.
Odpovědět
Moraváci se dnes v mé společnosti loučili s Bakkanem při krásné polakovačce na Husoya. V klidné vodě a mizivém driftu se polaci a keleři asi zbláznili. Zase jedna rybářská pohádka. Katka vyškolila ostatní mužské osazenstvo a zaslouženě vyhrála tričko nejlepšího rybáře. Přijeli mi i Plzeňáci a to je záruka pěkných fotek. Dnes jen začínají a úloha dne byla nachytat salátovky. Nová parta se rozjíždí a už mají prvního halika. Zavedl jsem je na keleroviště a tak jsou ještě teď ve filetarne a fotky budou zitra.Ja jsem si jen cestou chytil 4 sedumdesatky kelery na zitrejsi fish cake
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Na moři to dnes nešlo,tak se každý věnoval zábavě a kulinářskými výtvorům. Někdo domácí speciality a jiný zase salát z mořských darů. Já jsem si konečně pospal a odpoledne připravil filetarnu na další masakry. Večer ještě rozdávání uzených mniků.
Odpovědět
Den rozdílů. Ráno zalovili kluci na pilkr v hlubší vodě a odpoledne téměř nic. Vlackaři na Melsteinu ráno slabě,odpoledne v pohodě a k tomu par okouniku. Nejvíce se dařilo klukům z Mariánek na Husoya. Další halik a krásné kelery a polaky na vláčku.
Odpovědět
Ahoj chlapi, salát vypadá úžasně, nebyl by recept?
A ještě bych poprosil o radu, viděl jsem jak někteří nakládají filety z makrel do kbelíků se solí, jaký je postup a co s nimi potom???
Přeji krásné počasí a úspěšný lov.
Martin
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...