Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2023
- Toto téma obsahuje celkem 248 odpovědí. Do diskuze (33 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dedo145 a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 3 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
#348596 6.5.2023 v 23:06
Parádní počasí,aktivita ryb průměrná,ale zážitky skvělé. Super zabodovali Sojkovci a Bulikovci dali první metrovku. Moje 80 cm jednoskvrnka je asi zatím můj osobák. Polaci jedou a velikost 70-80cm je taky super. Němci ještě přivezli ďase a tak byl den velmi úspěšný.
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 6 měsíci uživatelem Dedo145.
#348629 7.5.2023 v 23:28Nováčkové z Boskovic jedou jako pily. Ostatním se dařilo střídavě a já jsem si po obědě udělal malý výlet na Asen.Polaci kousali parádně,ale většinou ve větších hloubkách. Na hraně z 30 do 100 m to byl zážitek. V každém driftu jeden až dva záběry a velikost od 70 do 90 cm. Nováčkové z Boskovic jedou jako pily. Ostatním se dařilo střídavě a já jsem si po obědě udělal malý výlet na Asen.Polaci kousali parádně,ale většinou ve větších hloubkách. Na hraně z 30 do 100 m to byl zážitek. V každém driftu jeden až dva záběry a velikost od 70 do 90 cm.
#348652 8.5.2023 v 23:58#348717 10.5.2023 v 7:15Dnes to už nebylo tak snadné a ryby trochu ztratily apetit. Všichni už ale mají nachytáno a tak se jen snaží o nějakou raritku. Bulikovcům se podařila oliheň a další kluci bratislavští už chytají polaky catch and release. Já jsem vyjel dnes s německou partou a školil jsem je v přívlači. Po krátké době se naučili pracovat se zoomy a byla velká spokojenost. Dnes mi štěstí moc nepřálo a upadlo mi několik pěkných ryb. Přesto jsem přivezl pěkné kousky a daroval je německým kolegům.Moc děkuji Honzákovi a Mira sta za jigy. Od začátku mám na udici teprve druhý a polaků už jsou snad stovky.A na tom talířku jsou uzené jikry- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 6 měsíci uživatelem Dedo145.
#348752 10.5.2023 v 23:33#348810 12.5.2023 v 0:27Husoya nezklamala. Prvních pár mělčin byla pohodová chytačka – jeden až dva záběry,ale okolo páté se to rozjelo. Na mělké vodě polaky okolo 80 cm a v hlubší vodě kelery do 90 cm. Na vláčecí pruty prostě pohádka.Kluci filetovali až do jedenácti hodin.Ostatní party taky jely naplno a tak bylo veselo.Za odměnu dostali všichni sashimi z čerstvého pollaka#348816 12.5.2023 v 8:30Zdravím přátelé,
Jestli má někdo zájem přidat se k rybolovu v lokalitě Bakkan Wahl, tak volejte.
Jsme čtyři pohodoví borci z Blanenska, se zkušenostmi s Norským rybolovem. Na Bakkanu jsme už několikrát byli, takže místní terén známe a vždy si suprově zachytáme, jak na pilker, tak na vláčku. Je to skvělé místo na ryby a servis na místě je přímo perfektní.Pobyt máme v termínu 28.6-8.7.2023, odjezd je 27.6.2023 v ranních hodinách.
Hledáme dva pohodáře s rybářským srdcem.
Kdo má zájem, ať se ozve a ostatním přeji hodně rybářských zážitků.
Michal 778766430#348845 13.5.2023 v 0:45Počasí nám stále drží a tak se dá jezdit kamkoliv. Moravská nováčkovská parta už si našla svá oblíbená místa a většinou vláčí. Švédové nám dnes odjeli a Němce jsem nestihnul, protože když jsem se vrátil z přístavu,tak už spali.Bulíkovci už mají nachytáno, takže dnes jen loučení s vodou a zítra končí.Já jsem měl tak trochu pracovní den a večer bylo super počasí,tak jsem se rozhodl, že si vyjedu na salátovky aby měli noví hosté salátek hned na první večer.Melstein a ostatní místa byla úplně zahlcena miliardami malých kelerů. Při hledání správné velikosti na salát se mi dvakrát podařilo dostat pod obrovské hejna a hned z toho byly 80-ky tresky. Potom jsem při testování nového držáku na udice zkusil i na na maso a přišla metrovka.Voda vře rybami a doufám, že to tak výdrži#348879 13.5.2023 v 23:58Dnes velké střídání,odjeli Němci, Švédové a dvě party Cz. Najeli Švédové a Cz a zítra čekám další. Moraváci se jen baví, protože už mají nachytáno a já jsem se věnoval přípravě posledních lodí, které jdou na vodu.
#348910 15.5.2023 v 0:59Moraváci se dnes v mé společnosti loučili s Bakkanem při krásné polakovačce na Husoya. V klidné vodě a mizivém driftu se polaci a keleři asi zbláznili. Zase jedna rybářská pohádka. Katka vyškolila ostatní mužské osazenstvo a zaslouženě vyhrála tričko nejlepšího rybáře. Přijeli mi i Plzeňáci a to je záruka pěkných fotek. Dnes jen začínají a úloha dne byla nachytat salátovky. Nová parta se rozjíždí a už mají prvního halika. Zavedl jsem je na keleroviště a tak jsou ještě teď ve filetarne a fotky budou zitra.Ja jsem si jen cestou chytil 4 sedumdesatky kelery na zitrejsi fish cake
#348972 16.5.2023 v 0:06Dnešní výjezd se Švédy byl velmi produktivní. Vyjeli jsme až odpoledne,kdy jsme využili hodinové okno západního větru. Vlny byly nepříjemné,ale schovali jsme se za ostrovy a počkali tam na utišení větru. Potom jsme za tři drifty naplnili všechny bedny krásnými kelery a a několika dorši. Největší 101 cm.Litoměřice zase dobře zalovili, tentokrát na Asenu. Mimo kelerů a polaků se jim podařil už druhý halik během dvou dnů. Oba měli 92 cm.Plzeňáci si udržují vysokou normu a spolehlivě dokumentují. Teď už mi ale zaspali. Ve filetarně ještě bojují Švédové se zpracováním dnešního úlovku a slovenské lodě jsou ještě na vodě. Moře je plné ryb a aktivita velmi dobrá. Doufám že zítřejší vichřice nám to nepokazí.#349026 16.5.2023 v 22:55Krásný den jen do 14 ti hodin. Pak přišla hlášená bouřka. Posádky to využily naplno a vrátily se v doporučeném čase s nádhernými úlovky.Nerad dávám fotky z filetarny,ale dnes jsem si to nedal ujít.Večer ještě dostali všichni za odměnu fish cake a teď nás čeká minimálně jeden den oddychu, protože zítra ještě bouřka neskončí.#349058 17.5.2023 v 23:57Na moři to dnes nešlo,tak se každý věnoval zábavě a kulinářskými výtvorům. Někdo domácí speciality a jiný zase salát z mořských darů. Já jsem si konečně pospal a odpoledne připravil filetarnu na další masakry. Večer ještě rozdávání uzených mniků.
#349148 19.5.2023 v 0:44Den rozdílů. Ráno zalovili kluci na pilkr v hlubší vodě a odpoledne téměř nic. Vlackaři na Melsteinu ráno slabě,odpoledne v pohodě a k tomu par okouniku. Nejvíce se dařilo klukům z Mariánek na Husoya. Další halik a krásné kelery a polaky na vláčku.
#349151 19.5.2023 v 7:26Ahoj chlapi, salát vypadá úžasně, nebyl by recept?
A ještě bych poprosil o radu, viděl jsem jak někteří nakládají filety z makrel do kbelíků se solí, jaký je postup a co s nimi potom???
Přeji krásné počasí a úspěšný lov.
Martin
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2023