A uz tu mame dalsi sezonu. Otviram timto nove vlakno pro vsechny Norky .
Vsem preji v tomto roce hodne zdravi,spokojenosti a spoustu rybarskych zazitku.
A uz tu mame dalsi sezonu. Otviram timto nove vlakno pro vsechny Norky .
Vsem preji v tomto roce hodne zdravi,spokojenosti a spoustu rybarskych zazitku.
Ahoj Peter. Výborné fotky a info a ešte by nás zaujímalo, čo je s TORFRIDE a s ARILD, prístav pre tieto chatky, Prečo vypadli s ponuky.
Pretoze sme sa s Bennom dohodli,ze mame tak plno,ze sa nemozem starat aj o lode,ktore nie su udrziavane podla mojich predstav.V minulom roku sme tam mali jednu partiu a aj tak som im dal radsej nase lode.
Odpovědět
Odpovědět
Benn dokončil nové verandy a vrátila se nám zima. Dvě nové party si v sněhových přeháňkách vyjely aspoň vyzkoušet výstroj a zítra jdeme na to.
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Ahoj rybáři, nabízíme dvě volná místa na Bakkan Wahl v období od 15 do 25.5.2023 na chatu Jomfburet. Pro bližší info prosím volejte: 732 763 832. Rozpadla se mám parta, Chebsko.
Odpovědět
Odpovědět
Ahoj Dedo, pristi patek k tobe opet vyrazime a uz se nemuzeme dockat tvych fishcake 😉 Nevis, jak vypada cesta? Mame nechat radeji zimni pneu nebo uz muzeme na letnich?
Odpovědět
Ahoj Dedo, pristi patek k tobe opet vyrazime a uz se nemuzeme dockat tvych fishcakeNevis, jak vypada cesta? Mame nechat radeji zimni pneu nebo uz muzeme na letnich?
Urcite zimni. polovinaNoru jezdi jestena hrotech
Odpovědět
Odpovědět
Trochu lepší počasí nám dovolilo vyjet i dále od břehu. Většina lovců se věnovala ještě lovu ve fjordech,ale já s nováčky jsme vyrazili k Asenu. Chvíli trvalo, než jsem našel kelery, protože v nejlepších místech byly sítě,ale pak to vypuklo a nachytala se spousta ryb .
Odpovědět
Odpovědět
Tu je jednoznačná odpověď na otázku letních či zimních pneumatik na cestě do Norska. Dnes v noci -3° C a do toho sníh. A to jsme u moře.
Odpovědět
Sice bylo pěkné počasí,ale vzhledem na příliv nových hostí jsme dnes s Bennem ládovali další lodě na vodu. Naši rybáři se dnes trápili s malou aktivitou ryb a nic zvláštního se nechytilo. Otročín dnes předčasně končí a těším se na tuto partu i příště
Odpovědět
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...