Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 326 odpovědí. Do diskuze (85 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel husky19 a poslední změna proběhla před 4 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 327)
  • Autor
    Sten76
    Účastník
    (208 odpovědí)

Kluci už si to zas nepamatuji. Registrace na autopass za 1 NOK a pak už můžu jezdit a vyúčtování proběhne následně. Je to tak ??? Díky

Petr
    Účastník
    (63 odpovědí)

Sten76 napsal:

Kluci už si to zas nepamatuji. Registrace na autopass za 1 NOK a pak už můžu jezdit a vyúčtování proběhne následně. Je to tak ??? Díky

Při registraci si strhnou 1 NOK (asi kontrola, že karta je funkční),

po prvním přejetí kamery si z účtu strhnou 300NOK a pak jezdíš do té doby, dokud jsou tam peníze, případně si pak strhnou dalších 300NOK. Do 3 mšsíců po skončení registraci přijde vyúčtování. Vše lze sledovat on-line na výpisu na autopass.no.

Erg
    Účastník
    (272 odpovědí)

sedivak63 napsal:

Sten76 napsal:

Při registraci si strhnou 1 NOK (asi kontrola, že karta je funkční),

po prvním přejetí kamery si z účtu strhnou 300NOK a pak jezdíš do té doby, dokud jsou tam peníze, případně si pak strhnou dalších 300NOK. Do 3 mšsíců po skončení registraci přijde vyúčtování. Vše lze sledovat on-line na výpisu na autopass.no.

jenom bych doplnil, že nárok na stržení těch prvních 300NOK je opravdu po projetí první kamerou, ale na účtu se to většinou projeví až za několik dnů

Sten76
    Účastník
    (208 odpovědí)

Díky kluci 🙂

sob
    Člen
    (94 odpovědí)

HELP,zaregistroval jsem si auto od Nakiho od 19 do 21.7.Vše pokračovalo podle návodu.Po asi měsíci po ukončení registrace mi znovu stáhli z účtu 300 nok , tak jsem mrknul na brány které jsem projel ,no a jsou tam zaúčtovány brány které jsem nemohl projet protože jsem měsíc doma a registrace na moje jméno byla skončena právě 21.7.Asi soudruzi někde udělali chybu.Nebo se někdo nezaregistroval a jezdí po Norsku a stahují to z mého účtu?

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

1. nejdriv si zkontrolujte, ze jste tu trasu opravdu nejel. Mytne muze byt strzeno az do mesice po projeti.

2. reklamace visitors@vegfinans.no nebo

http://www.epcplc.com/communication/start/index

3. V bance zarazit dalsi strhavani.

4. zjistete si u Nakiho, kdo ma auto a spojte se s nim.

A priste si zaregistrujte pujcene auto zde: http://www.epcplc.com/rental/ Fakturu pak dostane pranajimatel auta a vy mu ji pak zaplatite.

sob
    Člen
    (94 odpovědí)

SORY,odvolávám co jsem napsal a prohlašuji co teď napíšu ,chyba je na moji straně.U průjezdu mýtných bran jsou dva datumy a já si přečet ten první a pro průjezd branama platí druhý.Podruhé mi stáhli 300 nok proto že jsem prvních 300 nok asi vyčerpal.Takže se omlouvám norkům u AUTOPASS že jsem je nazval soudruhy.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

ja si to myslela, ze to tak bude 😉

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Na stránkach spoločnosti Fjord1 je spomenuté, že sa dá použiť Autopass pri použití niektorých trajektov.

Ceny trajektov Fjord1
    Ako na to?

Mám registráciu na Autopass, mýto sa mi strháva automaticky ale ako to funguje na trajekte?
    Zatiaľ som žiadny postup nenašiel.

vd
    Účastník
    (272 odpovědí)

Prosím, platí registrácia Autopass i na most v Dánsku do Švédska?

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Ne neplatí. Autopass máš jen na Norsko.

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Pokud nemáš krabičku na okně. Ta platí i na mosty, ale tam je to trochu jinak s platbou. Já platím 2000 NOK a až je projezdím, tak mi přijde vyúčtování a platba dalších NOK. To se, ale asi nevyplatí každému.

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Systém Autopass již úspěšně využívám mnoho let. Nyní jsem si chtěl opět na dobu pobytu registrovat půjčené auto od Najiho z Brna, ale stále se mi objevují stránky EPC (Euro Parking Collection), který údajně mítné v Norsku spravuje. Když jsem vše pročetl, část v angličtině a část v češtině, nebyl jsem moudřejší. V začátku se píše, že nevadí jestli uděláte registraci Autopass, či EPC. Nikdy se prý platba nemůže strhnout na oba systémy. Registraci na klasický Autopass již nemohu najít a registrace auta začíná výběrem je-li auto vlastní, pronajaté, nebo půjčené. Copak já vím jaký je rozdíl mezi pronajatým a půjčeným??? Jsem z toho volajaký zmetený. :o) Rozhodně bych si chtěl auto registrovat a spojit zase s platební kartou a o nic se nestarat. Zajímají mne ryby a nechci řešit, jestli Nakimu zabaví v Norsku auto. :o)))) Asi by mne zabil a já se ho bojím. :o(

Najde se někdo, kdo poradí??????

Díky

mig121
    Účastník
    (13 odpovědí)

Ahoj, 17.9. odjíždíme a řešil jsem stejný problém. V EPC jsem všechno vyplnil, jak auto, tak kartu, dokonce mi přišel i mail že karta je v pohodě a že mohu bezstarostně brázdil norské silnice. Tak snad v pohodě.

mig121
    Účastník
    (13 odpovědí)

Postup, zaregistrovat se v EPC, poté vpravo nahoře naklikat češtinu, ta to trochu ulehčí. Poté v levém menu kliknout na “vozidla”poté na “přidat vozidlo” a vyplnit. Jelikož nejsem vlastníkem auta kterým jedeme, tak jsem vyplnil zapůjčené. V tom formuláři máš vše co je potřeba SPZ a datum od kdy do kdy. Potvrdíš a máš ho zaregistrovaný. Zkontroluješ si to tak že když klikneš znova na “vozidla” tak nad črvenou linkou zhruba uprostřed klikneš na “vehicles assigned to you”. Tak a teď kartu, v levém menu klikni na “profil”poté nad červenou lištou”možnosti platby”a “Update Credit Card” vyplivne ti to klasický okno na vyplnění údajů o kartě a je to. Doufám že ti to pomohlo kdyby něco tak se ozvi.

<ul class=”nav nav-justified nav-tabs” style=”box-sizing: border-box; border-radius: 0px; margin-top: 0px; margin-bottom: 0px; padding-left: 0px; list-style: none; border-width: 0px 0px 2px; width: 847.5px; border-image: initial; background-image: initial; background-position: 0px center; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; font-family: ‘Helvetica Neue’, Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 13px; border-color: initial initial #cc0000 initial; border-style: initial initial solid initial;”>
    <li class=”active” style=”box-sizing: border-box; border-radius: 0px; color: #555555; position: relative; display: table-cell; margin-bottom: -1px; width: 284px;”>

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 327)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...