Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 326 odpovědí. Do diskuze (85 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel husky19 a poslední změna proběhla před 4 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 327)
  • Autor
    janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

to je divne s tou kartou – mas VISA nebo Mastercard?

Over si to jeste v bance – tam asi bude nejaky zadrhel … povoleni na zahranicni platby nebo tak neco …

nebo zkus jinou kartu – treba manzelcinu 😉 😀

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

janka napsal:

to je divne s tou kartou – mas VISA nebo Mastercard?

Over si to jeste v bance – tam asi bude nejaky zadrhel … povoleni na zahranicni platby nebo tak neco …

nebo zkus jinou kartu – treba manzelcinu

Mam pouze MasterCard. Uz jsem psal i na podporu Autopassu (dnes mi odpovedeli ze to preposilaji zase dal 😀 ).

Povoleni na zahranicni platby mam. Platim s ni normalne pres internet, v zahranici i v zahranicnich internetovych obchodech. Manzelka sice ma Visu, ale ta zase nema povolene platby na internetu a nez by to vyridila (ma SK ucet) tak uz budu na ceste 😀

Hoop
    Účastník
    (939 odpovědí)

To Mifak:

Na Tvoje upozornění jsem dával pozor na tu novou mýtnou bránu…

ale hned za Mosjoen visí na sloupu cedule o mýtu (v tom místě kde mají rozkopáno jako minulý rok – tankodrom) a jinak nikde nic…:-?

Nevím kde by co bylo, ale nikdo z nás žádnou bránu ani žádnou budku neviděl….

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 Hoop

Díky za zprávu, vím přesně o kterém místě mluvíš. Je tedy možné, že ta brána tam teprve přibude. Ale že by ji už dali dopředu na stránky Autopassu…???… možná aby se na to lidi připravili. Jiné vysvětlení mne nenapadá (pokud jste ji tedy jen nepřehlédli – budka tam určitě nebude, tipoval bych to na kamery)

Vogon
    Účastník
    (86 odpovědí)

To Mifak:

Já jsem měl teď také jeden probléms platbou s MasterCard, když jsem nakupoval v zahraničí a bylo to tak, že ikdyž mám povolené platby přes internet a fungovalo mi to i v zahraničí tak tahle konkrétní platba byla bankou zablokovaná z důvodu, že to byl nezajištěný server nebo tak něco. Zavolal jsem na klientskou linku u KB, tam mě to na půl hodiny odblokovala, zaplatil jsem, proběhlo ještě ověření telefonem a vše proběhlo v pořádku. Je to prý automaticky ze strany banky.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Zatim kdo mel jake problemy s platbou, vzdy to bylo k odstraneni v bance. Jako pise i Vogon – zavolej tam.

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Od loňského roku, kdy jsem naposled použil Autopass jsem vyměnil platební kartu. Nyní se nemohu přihlásit na svůj účet a nevím, je li to tou výměnou. Píše:

An error situation has been detected:

Your reference = xxx-644-xxx-861 (čísla jsou změněna) 😀

Try again, possibly closing browser window and opening another first.:-D

Nevím o jakou chybu situace se může jednat a zavírání s novým otevřením prohlížeče napomáhá. Mohl bych sice udělat novou registraci, ale zajímalo by mne, jak se toto dá řešit.

Máte někdo zkušenosti s touto hláškou?? Autopass používám již mnoho let ale toto jsem ještě neviděl.:-?;-)

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Ahoj Jirko, uz je to dost let, co jsem menil kartu, ale tehdy jsem se prihlasil na svuj ucet a cislo karty jsem tam normalne zmenil ( stare cislo jsem vymazal a napsal nove …

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Ahoj Pafko, tak nějak jsem to očekával i já, ale realita je jiná. 😐

Jedu ale až v polovině září, takže je dost a dost času to vyřešit.:-D

Neplánuješ cestu na jih? Na kafe a na kus drbu?8-)

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

zkuste jiny prohlizec – Google chrome, …

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

husky19 napsal:

Ahoj Pafko, tak nějak jsem to očekával i já, ale realita je jiná.

Jedu ale až v polovině září, takže je dost a dost času to vyřešit.

Neplánuješ cestu na jih? Na kafe a na kus drbu?

Jirko, až budu vědět kdy, dám Ti včas zprávu 🙂 🙂

Na pokec a kávu se těším, přivezu Ti i ty fotky a videa z vrtulníku, ať máš případně co zařadit do filmu 🙂 🙂 🙂

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

janka napsal:

zkuste jiny prohlizec – Google chrome, …

Hned ráno jsem zkoušel Explorer a je tam stále stejná hláška. Nyní jsem nainstaloval i Chrome, a stále stejné. Poslal jsem žádost o radu na helpline Autopassu. Uvidíme.

V každém případě děkuji! 😎

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Pafka napsal:

husky19 napsal:

Ahoj Pafko, tak nějak jsem to očekával i já, ale realita je jiná.

Jedu ale až v polovině září, takže je dost a dost času to vyřešit.

Neplánuješ cestu na jih? Na kafe a na kus drbu?

Jirko, až budu vědět kdy, dám Ti včas zprávu

Na pokec a kávu se těším, přivezu Ti i ty fotky a videa z vrtulníku, ať máš případně co zařadit do filmu

Záběry jsem včera stáhl do PC a začnu pozvolna stříhat. Určitě tam nechám místo na letecké záběry i fotky. Budou tam sedět!! :-D:-D

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Tak dnes jsem prověřil i situaci v bance – tam se mi dušují, že je vše OK, platby povoleny, vše je v normálu. Žádné omezení nemají. Tak jsem z toho tak trochu zmatený. Ještě mi v bance řekli, že ta chyba co stránka vypisuje je ze strany poskytovatele toho serveru

(tedy na straně https://epayment.bbs.no/ )

petr
    Účastník
    (162 odpovědí)

Dotaz na Janku – lze použít AUTOPASS na platbu mýtného v Dánsku -Oresundský most? Dle http://easygo.com/nb/betalingsanlegg/danmark/oresundsbron by to mělo fungovat – nebo se pletu a funguje pouze na “krabičky v autě”? Díky

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 327)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...