Hasvik, NO
temperature icon -3°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální informace z Norska 2021

Moje kamarádka Liza z Norska už si užívá bohatství norského moře. Píše, že je sice -15C, ale rybolov neskutečný, ryba za rybou. Chytají 50-65m. Není však vyjímkou, že jim na to skočí treska už v 18m! Neskutečný rybolov nedaleko města Maloy.

Odpovědět

Tak my aktuálně trajekt Gdaňsk Nynashamn. Kontroly žádné,trajekt poloprazdny. Jedem přes červené Švédsko, ale jen tranzit,tak snad v pohodě,všichni očkovaní.  Jenom prosím o radu, Kautokeino, nebo Karasjok.  Díky.

Tak my aktuálně trajekt Gdaňsk Nynashamn. Kontroly žádné,trajekt poloprazdny. Jedem přes červené Švédsko, ale jen tranzit,tak snad v pohodě,všichni očkovaní. Jenom prosím o radu, Kautokeino, nebo Karasjok. Díky.

oba dva otevřeny s kontrolou na vstupu do N

Hlásím překročení hranic na Kautokeino. Norové kontrolují pouze očkování, Finové nekontrolují nic. Minimální provoz, žádné fronty. Provoz celnice 8-20h. V noci se zavírá, protože nedělají testy.

https://www.fhi.no/en/op/novel-coronavirus-facts-advice/facts-and-general-advice/entry-quarantine-travel-covid19/

Moc děkuji pane Kolego.

. Ahoj Michale. Můžeš mi prosím poslat odkaz na link,kde je uváděna tato mapa s aktuálním stavem barev jednotlivých zemí a regionů.Předem díky a užij si Soroya…

Odkaz na mapu zde, je potřeba rollovat na stránce dolu: https://www.fhi.no/en/op/novel-coronavirus-facts-advice/facts-and-general-advice/entry-quarantine-travel-covid19/#map-of-nordic-region-europe-with-status-for-entry-quarantine

Ještě bych se chtěl zeptat,jestli budu muset čekat na otevření hranice v osm ráno,nebo ne. Kautokeino nam vychází asi na 5tou ráno. Karasjok na osmou. Díky za případné informace.

Na sjezdu z trajektu v Nynashamnu kontrola pasů a asi petiminutovy pokec s celnikem. Kam jedeme, proč tam jedeme,na jak dlouho, kdy pojedeme zpátky a kama pojedeme zpátky. Jestli vezeme alkohol a cigarety. Dobře mít potvrzení o ubytování.

Ještě bych se chtěl zeptat,jestli budu muset čekat na otevření hranice v osm ráno,nebo ne. Kautokeino nam vychází asi na 5tou ráno. Karasjok na osmou. Díky za případné informace.

Na Kautokeino je provoz jen 8-20h. Potom se zavírá, na Karasjok nevím, jestli jede 24h.

Zatiaľ som nikde nenašiel oficiálnu informáciu, že Nórsko vyžaduje pri vstupe len cestovný pas.

Z niektorých prechodov však takéto informácie sú (Narvik).

Vie niekto niečo bližšie alebo je niekde oficiálna informácia?

Nevím,my měli všichni pasy. Na Kautokeinu jsme čekali asi půl hoďky do osmi než otevřou hranice,pak jen kontrola QR kodu,pasu.

Ahojte,já jedu 17.9. do Hasvagu a taky jsem to zjišťoval, ale Zdenál správce taky nic oficiálně neví, jezdím taky jen na občanku

Ahoj jedeme ted v patek po E 6 tak dam vedet jeden z nas nema pas jen obcanku.

Minulý týden jsem se vrátil a pouze na občanky. Nikdo nic neříkal.

Díky borci

Taky pojedu jen na občanku, tak jsem zvědav, zda to projde.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!