Moje kamarádka Liza z Norska už si užívá bohatství norského moře. Píše, že je sice -15C, ale rybolov neskutečný, ryba za rybou. Chytají 50-65m. Není však vyjímkou, že jim na to skočí treska už v 18m! Neskutečný rybolov nedaleko města Maloy.
Moje kamarádka Liza z Norska už si užívá bohatství norského moře. Píše, že je sice -15C, ale rybolov neskutečný, ryba za rybou. Chytají 50-65m. Není však vyjímkou, že jim na to skočí treska už v 18m! Neskutečný rybolov nedaleko města Maloy.
Tak my aktuálně trajekt Gdaňsk Nynashamn. Kontroly žádné,trajekt poloprazdny. Jedem přes červené Švédsko, ale jen tranzit,tak snad v pohodě,všichni očkovaní. Jenom prosím o radu, Kautokeino, nebo Karasjok. Díky.
Odpovědět
Tak my aktuálně trajekt Gdaňsk Nynashamn. Kontroly žádné,trajekt poloprazdny. Jedem přes červené Švédsko, ale jen tranzit,tak snad v pohodě,všichni očkovaní. Jenom prosím o radu, Kautokeino, nebo Karasjok. Díky.
oba dva otevřeny s kontrolou na vstupu do N
Odpovědět
Hlásím překročení hranic na Kautokeino. Norové kontrolují pouze očkování, Finové nekontrolují nic. Minimální provoz, žádné fronty. Provoz celnice 8-20h. V noci se zavírá, protože nedělají testy.
Odpovědět
https://www.fhi.no/en/op/novel-coronavirus-facts-advice/facts-and-general-advice/entry-quarantine-travel-covid19/
Moc děkuji pane Kolego.
Odpovědět
.Ahoj Michale. Můžeš mi prosím poslat odkaz na link,kde je uváděna tato mapa s aktuálním stavem barev jednotlivých zemí a regionů.Předem díky a užij si Soroya…
Odkaz na mapu zde, je potřeba rollovat na stránce dolu: https://www.fhi.no/en/op/novel-coronavirus-facts-advice/facts-and-general-advice/entry-quarantine-travel-covid19/#map-of-nordic-region-europe-with-status-for-entry-quarantine
Odpovědět
Ještě bych se chtěl zeptat,jestli budu muset čekat na otevření hranice v osm ráno,nebo ne. Kautokeino nam vychází asi na 5tou ráno. Karasjok na osmou. Díky za případné informace.
Odpovědět
Na sjezdu z trajektu v Nynashamnu kontrola pasů a asi petiminutovy pokec s celnikem. Kam jedeme, proč tam jedeme,na jak dlouho, kdy pojedeme zpátky a kama pojedeme zpátky. Jestli vezeme alkohol a cigarety. Dobře mít potvrzení o ubytování.
Odpovědět
Ještě bych se chtěl zeptat,jestli budu muset čekat na otevření hranice v osm ráno,nebo ne. Kautokeino nam vychází asi na 5tou ráno. Karasjok na osmou. Díky za případné informace.
Na Kautokeino je provoz jen 8-20h. Potom se zavírá, na Karasjok nevím, jestli jede 24h.
Odpovědět
Zatiaľ som nikde nenašiel oficiálnu informáciu, že Nórsko vyžaduje pri vstupe len cestovný pas.
Z niektorých prechodov však takéto informácie sú (Narvik).
Vie niekto niečo bližšie alebo je niekde oficiálna informácia?
Odpovědět
Nevím,my měli všichni pasy. Na Kautokeinu jsme čekali asi půl hoďky do osmi než otevřou hranice,pak jen kontrola QR kodu,pasu.
Odpovědět
Ahojte,já jedu 17.9. do Hasvagu a taky jsem to zjišťoval, ale Zdenál správce taky nic oficiálně neví, jezdím taky jen na občanku
Odpovědět
Ahoj jedeme ted v patek po E 6 tak dam vedet jeden z nas nema pas jen obcanku.
Odpovědět
Minulý týden jsem se vrátil a pouze na občanky. Nikdo nic neříkal.
Odpovědět
Taky pojedu jen na občanku, tak jsem zvědav, zda to projde.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...