Vytvořené odpovědi
-
AutorPříspěvky
-
mara45—Pokud ti vaření ryby smrdí tak asi na vánoce vaříš polévku před barákem,už vidim jak to doluješ sekerou a to hlavně když nevíš kde jsou-a tam směřovala moje odpověď.
Jak píše milos,nechat pořádně rozvařit a potom propírat v cedníku a nebo raději v košíku z friťáku-má větší oka a bordel lépe odplave.
Pro vydra-cz.Musíš vymáknout sílu a nebrat to kolmo ale šikmo po kůži.Šupiny i šlem jdou pryč.Fakt supr.
A ještě jedna věc,pokud někdo jezdí vodu a chystá se-samozřejmě příští rok-na Ohře tak se může stavět na jedno orosené.Jelikož důchoduju tak mě hospodskej ukecal ať točim na voru,mám ho u boudy tak proč ne.Letos to proběhlo super tak zase za rok.Na jedné fotce muj šéf odváží prázdné obaly.Pokud zase někdo bude psát /jako dříve/proč to sem dávám že to nemá nic s rybařinou tak má-po šichtě jsem z voru chytal ryby.tak AHOOOOJ,Otta.
Po dlouhé době se mě podařilo přihlásit na stránky tak jen takovou maličkost.Před odjezdem/10.září/do Norska jsem koupil el udírnu.Po vyskoušení na chajdě jsme se rozhodli že pojede s náma,půl dne jsem el.hoblíkem hobloval olši a jelikož jsem neměl suchou tak jsem hobliny sušil na střeše.Uzení trvá tak do hodiny-takže to je takové pečenouzení ale 14dní v lednici to vydrží,skoušel jsem i zamrazit a také to nemá chybu-může se to na chvilku dát po rozmrazení do mykrovlnky a super.Je ale pravda že ryba která před hodinou-dvěma plavala v moři je lahůdka.DOPORUČUJU.El.udírna anuka.
Harty,jezdíme stejná parta a vždy v září.Na ZOOMy nechytám.Jinak jak píšeš je to takové magické oko ale u toho mě právě štvalo to uchycení háku,blbě se na to dává maso a pořád se to nějak kroutí a je velká šance to urvat o dno pokud to pustíš hloubeji.Toto bude vždy hákem nahoru a podle skoušky na řece to i pěkně chodí.Mám formu na váhu asi 500 a 800 gramů tak taky pár kousků na větší hloubku udělám,akorát je problem olovo,každej natahuje ruku pro hotové ale olovo donese málo kdo.Udělal jsem si před důchodem do zásoby nerezáky ale zatim jsem měl větší úspěšnost s podobnejma vychytávkama jako je tato,na obrázku je jedna z nich ale to je pracnější a potřebuješ soustruh ale chodí to perfektně. Ahoj Otta.
Kliknis,neni problem udělat 1000 gramů ale já to nechci pouštet na dno.Při pilkrování to nechám plandat za lodí ve sloupci.
Dělaj se hlavy a gumy různých barev ale já si myslim že pro rybu je nejpřirozenější to co celý rok plave okolo ní a co je pro ní základní potravou-takže třeba makrely.Udělal jsem tuto blbůstku a věřim že bude úspěšná.Udělal jsem dvě velikosti,200 a 350 gramů.Na hlavě je napevno špunt ze šampusu/značka nerozhoduje/většim průměrem ven a po obvodu je nabroušen náběh aby šla makrela lépe navléknout hubou.Po navléknutí jí píchnu do hřbetu menší háček a makrelu s háčky v místě pletenky kterou jsem háčky spojil obepnu bindem/el.stahovací páska/.Skusim i trojháčky.Hlavy maj po stranách prohlubně které jsou vylité fosforem.Něco podobného už jsem dělal ale složitější a fungovalo to dobře.Jedem až v září ale příprava trvá celý rok.
pro plukas:pokud tě zajímá Šroubek tak mrkni na téma-Volný pokec 2016,strana 4-12.5. Čas 19:32
Sime neni,po prvnim roce jsem je dokonce upravil-více ohnul.U chajdy jsme našli originál a ten je stejnej.Na původních stránckách jsem dával obrázky starých rybářských gafů-fotky z nějakého muzea-a podle nich jsem to dělal.
os:tu znám,měří 172cm a číslo bot myslim šestky,stačí????
Pokud ta možnost je tak je lepší to každej den stříknout sladkou vodou,já to dělám za 12 chytacích dnů tak 2x,potom poslední den a nakonec pořádně doma.Jezdí nás 12,někdo na to prdí uplně,vždy má někdo levnější vercajch ale zrezlá očka jsem zatim neviděl.Je ale fakt že ta voda je řádně agresivní,je to poznat na háčkách,jak párkrát štrejchnou o dno a naruší se povrchová úpravav tak jsou hned zrzavý jak liška a ostří jde do háje.
-
AutorPříspěvky