Nápověda Doporučujeme:

Červený Jndřich

Vytvořené odpovědi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 841. až 855. (celkem z 952)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na: Kdo kdy kam jede 2013? #42833
    Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

    Odjezd poslední týden v Červnu – Angelamfi Grefsnesvágen Hitra s cestovkou Ca Hitra.Poprvé odjezd z Prahy.Zatím jsme pokaždé odjížděli od nás z Plzně.

    odpověď na: Aktuální informace střední Norsko 2012 #42830
    Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

    mara45 napsal: to VydraCZ: kluci v rybařině na Francouzské ulici maji pěkný nový barvy rypperů a gum od spro a cormoranu.Některý jsou nadipovaný ve smradu z olihně,tak uvidíme.Hlavně jsou pěkně pružný,tak myslím,že budou mít dobrý chod.Podáme pak hlášení,jak na ně braly ryby.Dnes to máme za 11…..

    Ahoj na Francouzké ulici v Praze?

    odpověď na: RECEPTY #42746
    Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

    Vlkous napsal: RYBÍ SALÁT

    Takto ho každý rok vyrábí můj kamarád. Věřte, nevěřte, když ho vyrábí, tak zásadně takové množství, jak on sám hovoří, „ to musíš dělat do dětské vaničky, jinak to nemá ani cenu dělat “

    Co budeme potřebovat : rybu 2 kg ( on zásadně používá kapra ), sůl hřebíček, nové koření, bobkový list, hořčičné semínko, pepř, celý, cibuli, ocet, majolku ( tatarku ), kyselé zelí, sladkokyselou zeleninu ( Moravanku, zelenina na bramborový salát a pod. )

    Vykuchanou očištěnou rybu dáme do studené převařené vody tak, aby byla celá ponořená. Vodu osolíme větší hrstí soli. Přiklopíme pokličkou a necháme dva dny v chladu odležet. Potom přidáme – 5 hřebíčků, nové koření, bobkový list, hořčičné semínko, celý pepř a vše vaříme cca 15 minut. Po uvaření rybu přendáme do jiné nádoby a posypeme větším množstvím nakrájené cibule. Horký vývar odměříme a přidáme ocet – 1/3 jako je vývaru. Tímto nálevem rybu s cibulí zalijeme, přiklopíme a necháme v chladu 3 až 4 dny proležet. Vodu pak slijeme, rybu vykostíme, natrháme na menší kusy, přidáme cibuli z nálevu a dle chuti sladkokyselou zeleninu a majolku. Zásadní částí takového rybího salátu je domácí kyselé zelí, takže ho tam přiměřené množství dát prostě musíte. Pak teprve je tento rybí salát hotový.

    Je fakt dobrej….

    odpověď na: Aure a okolí #42487
    Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

    Já jsem ulovil štikozubce 102cm v hloubce přes sto metrů na 500g fluo pilkr s masem z makrely.Byl ale jediný takže spíš náhoda.

    odpověď na: Přívlač a baitrunner #41430
    Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

    Ahoj nějak nevím proč baitrunner na vláčku vůbec používat,když je na trhu spousta navijáků přímo k vláčení určených.I když je pravda že vláčet na moři se dá s ledčíms.Taky ty navijáky podle toho dopadnou.

    Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

    kulik napsal: Mrzí mi, že zde utichla diskuze a rady či porady o vhodných horkých místech okolo Dolmoy nebo Dolmsundetu a tak jsem se rozhodl Vás vyhecovat k novým diskuzím a radám o vhoných návazcích či nástrahách atd.

    Ahoj ono hlavně záleží o jaký způsob rybolovu ti jde?Najdi si téma- nástrahy návnady finty a máš tam od všeho dostatečně aby jsi si našel co potřebuješ.;-)

    odpověď na: Aktuální informace střední Norsko 2012 #40818
    Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

    Kapitan-lipanek napsal: Jindrich napsal:

    Kapitan-lipanek napsal: jak je to tento rok s ostrouny, musí se pouštět?Ano v Norsku se i letos musí se poušťět všechny tři druhy žraloků.

    já stejně slyšel, že to neni k jídlu nic moc …

    Maso ze žraloka skutečně není žádný šlágr.

    odpověď na: Aktuální informace střední Norsko 2012 #40807
    Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

    Kapitan-lipanek napsal: jak je to tento rok s ostrouny, musí se pouštět?

    Ano v Norsku se i letos musí poušťět všechny tři druhy žraloků.

    Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

    mara45 napsal: Teď mi psali kamarádi,co jsou u CA Hitra.Počasí vítr a občas déšť a nejv ryba dneška halibut 107 cm – 12 kg.Snad pošlou i fotky.

    Já tam byl v Květnu a počasí to samé.Snad se jim to zlepší a úlovky nabydou na rozměrech.Ve Čtvrtek odjíždějí kamarádi z Plzně tamtéž tak se uvidí co a jak.

    odpověď na: Aktuální informace 2012 #40759
    Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

    Glum napsal: V Havoysundu ulovila švédka halíka kolem 100kg

    Ta fotografie je parádní a úlovek samozřejmě také.

    odpověď na: pilkery vyrobené ze železa #40526
    Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

    JIMMI napsal: ……a tohle pro celý kolektiv….

    …Soroya za 6…!

    Pěkná práce.

    odpověď na: Soroya Breivikbotn #40465
    Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

    Hans napsal: foto posílám z předvčerejška, včera se to trošku pokazilo a dneska je polojasno. Darius poradí,jen se diví, že nejsme furt na moři. My to ale berem fakt jako dovolenou a ne těžbu ryb

    Já to letos pojal stejně a ostatní to nějak nemohli pochopit.Do Norska se přeci jezdí i odpočívat a ne jen rvát plné bedny masa.Jinak pěkná fotografie.:-P

    odpověď na: Lov Polacků na přívlač #40365
    Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

    Harty napsal: Ahoj s touto šňůrou jsem ještě nechytal a chtěl bych jí zkusit.Přemýšlím o průměru tak 0.8,0.10mm.Nosnost na lehkou vláčku je dostačující.Jak se šňůra chová?Jak řeže vodu?Co uzlíky nekloužou?Používáš jí jen na moři nebo i u nás a co na ní chytáš?Dík.Jindřich.

    Nechytal jsem z lepší šňůrou.Protože je dražší,tak jsem hned nekupoval menší průměr.To se změní příští rok.Přemýšlím o0,06 nebo0,08mm.Ta 0,06 má pevnost 10,6kg,to jiné šňůry mají takovou pevnost v průměru mnohem větším.

    A chytáš s ní jen na moří nebo i u nás?Myslím že při udávaných nosnostech 0.08 stačí ažaž.A vážeš karabinku nebo rovnou jigovou hlavičku.

    Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

    kim napsal: Zítra je den D – naše parta odjíždí na Hitru. Ještě dnes jsme dokupovali nějaké potřeby, vycházejíc ze zkušeností zdejších vebových stránek. Myslím, že jsme pro úspěch udělali co bylo v našich silách. Pokud to bude možné budeme podávat zprávy – samozřejmě pokud něco ulovíme. Ještě zítra mě kolega přinese mouchy – něco na způsob jak byla zachycena jejich výroba na některém vlákně zde. Budou i s očima. Každý máme asi 40 – 50 zoomů různých barev a tak jsem zvědav. Hlavně je důležité, aby si naši nováčci Norsko zamilovali resp. mu propadli.

    Ahoj Kime přeji dobrou cestu a hromadu úlovků.Budeme čekat na aktuální info.Há de brá.

    odpověď na: RECEPTY #40190
    Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

    Vlkous napsal: Pomazánka z uzených makrel:

    Vyuzené makrely oberu a zavařím do skleniček. Možno zalít olejem nebo i na sucho při brzké spotřebě.

    Mám li na něco speciálního chuť, načnu si skleničku zavařených uzených makrel. K tomu si nakrájím nadrobno cibulku a sladkokyselou okurku. Ještě přidám lžíci hořčice a vše zamíchám. Chleba lehce pomáznu máslem, na to dám tuhle pomazánku a nechávám si zdát o nádherných malých torpédech s třepotajícími ocásky – MAKRELÁCH.

    😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 841. až 855. (celkem z 952)

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...