zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
Hodit to do hejna makrel, tak mas do konce pobytu co delat, pokud nechces prijit o navazec :D
Odpovědět
Připomíná mně to z dob dávno minulých(70-80 léta) takový podobný závěs z rybek, které byly z nějakýho celuloidu a věšely se na lustr. Jak proudil vzduch ohřívaný od žárovek lustru, tak se to na těch ramínkách vlnilo a točilo a čuměl jsem na to jako tydýt a nechápal jsem jak to funguje. Kdyby to bylo na podzim a pouštěl to ve větru, tak je to jak čínskej drak. Ty makrely bych odhakovat nechtěl, osobně všem na lodi ustřihnu třepetalky, které převyšují číslo 3. Mnohdy je to i přes vydatný odpor a vulgární nadávky, ale když to pak půl hodiny někdo rozcuckovává tak stejně chytí prd.
Odpovědět
Tohle se používá na ryby v tichomoří na trolling. Je to vlastně imitace hejna 8-) Nikdy jsem s tim nechytal. Shark by o tom mohl něco vědět 8-)
Odpovědět
No vida co se všechno dá dělat s vánočním stromečkem:-D:-D:-D
Odpovědět
Ja to videl jen v skromnejsim provedeni,mensi a min nastrach(tak 6-8)
A chtaj s tim jak normalni vlaceni...ale osobni skusenost nemam.
Odpovědět
co by ze spusobu lovu ktere pouzivam mohlo bejt zajimave tak ,,balon,kanon a torpedo,, teda torpedem osone nechytam ma to ale kolega, balon a kanon pouzivam.Muzu se rozepsat vic pokud ,,surf fishing,, nekoho zajima.
Odpovědět
[citace]honzak napsal:
Co vy na to? [/citace]
A já pořád řeším jak se vyhnou věšákům.... s touhle sestavou je to fakt tutovka.... no jen to zkuste táhnout u dna :-D:-D:-D
Odpovědět
pokud nekoho zajima surf fishing tak takhle pracuje ,,torpedo fishing,,[yt=fausfAx_YtQ&feature=yt]fausfAx_YtQ&feature[/yt]
Odpovědět
ballon fishing ma dva spusoby,balon plneny heliem[yt=Z05OqH2kVmg=yt]Z05OqH2kVmg[/yt]
Odpovědět
a balon plneny vzduchem[yt=ZSx-4VWH5Eg&feature=yt]ZSx-4VWH5Eg&feature[/yt]
Odpovědět
jeste jednou surf cannon[yt=vrDKYH6x36o&feature=yt]vrDKYH6x36o&feature[/yt]
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...