Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 20°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Zajimavosti

zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)

Odpovědět

sroubek- Len pekne píš na tomto webe,aby bolo čo čítať,lebo tie Slovenské stoja za hovno.Karol z rybarcina.sk sere na to a po celý rok skoro žiadne foto ani info.Viem,že chystá nový web,ale inak o ničom.A narybydonorska.sk katastrofa.Rok staré.Len jak zarobiť prachy.

Takže Šimčove je na jedničku a viem,že si to tu číta aj jeho konkurencia zo Slovenska.

Takže šroubku piš!

[citace]MifakM napsal:

2 sroubek

myslíš tím ten web, který má v názvu jen tři písmena ? [/citace]

Ano přesně ten,chtěli mě tam sežrat,když sem tam tyto fotky dal...

Nekeří ne,ale nekeří se do mne pustili krásně,autorské práva,že sem nenapsal čí je foto atd...

Dneska sem si všiml,že nekeří kluci už tam píšou moje foto a né od kamaráda...no co na to říct...;-)

Myslel sem to dobře,chtěl sem se tam jenom podělit o to co mi poslal kámoš..a to byla chyba..

2 sroubek

Kdyz ty jsi nekdy, na tvou skodu, az prilis moc aktivni (ja ostatne nekdy taky :-) ). To nemyslim zle. Ty komenty jsem tam cetl a co na to rict... proste mrk. Ne kazdemu se (a zvlaste tam) nezavdecis a nektere reakce tam jsou dost neprimerene.

Nekdy mi to pripada, ze plno uzivatelu tam zavidi a proto tak reaguji. Ty fotky jsou jako od profika a myslim, ze jsem nektere taky uz na googlu videl, ale to je mozna kvuli tomu ze jsou to znama a fotogenicka mista. Takze podobnych fotek putuje po internetu plno.

[citace]MifakM napsal:

2 sroubek

Kdyz ty jsi nekdy, na tvou skodu, az prilis moc aktivni (ja ostatne nekdy taky ). To nemyslim zle. Ty komenty jsem tam cetl a co na to rict... proste mrk. Ne kazdemu se (a zvlaste tam) nezavdecis a nektere reakce tam jsou dost neprimerene.

Nekdy mi to pripada, ze plno uzivatelu tam zavidi a proto tak reaguji. Ty fotky jsou jako od profika a myslim, ze jsem nektere taky uz na googlu videl, ale to je mozna kvuli tomu ze jsou to znama a fotogenicka mista. Takze podobnych fotek putuje po internetu plno.[/citace]

:-):-)v klidu...8-)

Včera jsem při brouzdání na Android Marketu našel mapovou aplikaci pro Norsko, včetně mořských map: Norgeskart takže kdo má telefon s Androidem, může teď po nocích tajně pod peřinou hledat v mapách :)

VIDEO

Muskareni s kondomem - nemluvil tady uz nekdo o necem podobnem? :-D

velmi zajimavy film v clanku - ulovek halibuta

[yt=Lb9bqUpyICY&feature=yt]Lb9bqUpyICY&feature[/yt]

[citace]janka napsal:

velmi zajimavy film v clanku - ulovek halibuta

halibut pod vodou [/citace]

Super

Zajímavé záběry, přesně takto jsem si představoval, že to funguje.

To video s halibutem je perfektní,ještě jsem nic lepšího neviděl.

To je mazec - to chych chtěl zažít příští rok pod vodou

:-)

Budu se potápět, když nahodí JUZEK, protože největší sedlák má největší brambory

:-D:-D:-D:-D:-D

Opravdu moc pěkné video, má to i supr vymyšlené s upevněním kamery , vůbec nechápu jak by to mohl mít , nemá někdo zkušenostiu s tím jak by to mohl mít upevněné?

[citace]Pafka napsal:

To je mazec - to chych chtěl zažít příští rok pod vodou

Budu se potápět, když nahodí JUZEK, protože největší sedlák má největší brambory

[/citace]

Máš pravdu Juzek je jistota ten ho vyvalí z vody jako prd!!!:-D

Že ho pozdravuji.

Opravdu velmi in struktivní video. Potvrzuje to,co se o záběru halibuta říká a dotvrzuje vlastní zkušenosti.Nikdy není na škodu

aby si to každý zopakoval.Nádhera.

Tak a Brno je zase bez orloje...

:-D:-D:-D:-x:-E

[yt=tNXACQe3oGU=yt]tNXACQe3oGU[/yt]

• Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.