zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
[citace]respi napsal:
ten Tvůj kámoš je asi profík co??? to je nádhera[/citace]
taky na to hledím,dlouho sem nic tak pěkného neviděl...8-)
Odpovědět
Pánové,jedna nádhera.To jsou záběry dělané pro velká nástěnný klendář.Co říkáte,nestálo by to za úvahu?
Odpovědět
Šroubku, zjistil by jsi mi prosímtě, jakou mašinkou je to focené? Nebo popř. nějak upravované? Dík ;-)
Odpovědět
sroubkove foto je už asi rok na foto galerii tohto webu.Ešte ste to nevideli?
Odpovědět
Michal musí vedieť,koho sú to fotky.Dvakrát by som nepovedal,že sú to Šimčove,lebo on má vždy také delo foťák .
Odpovědět
[citace]JAKABO napsal:
sroubkove foto je už asi rok na foto galerii tohto webu.Ešte ste to nevideli? [/citace]
ahoj,jaké foto myslíš?Tyto fotky mi poslal kamarád a tomu je poslal kámoš,který dělá v Norsku...
Když sem viděl tyto supr fotky,tak sem je sem šooopnul,stojí to za to myslím.
Bohužel,čím to bylo foceno asi nezjistím...
Říkám,nejsou to moje fotky,psal sem to už včera nebo v sobotu.
Dal sem je aj na jiný WEB a tam už nestihl napsat,že nejsou moje a tam mě ukamenovali,ale na tom webu to tak chodí..:-( a přestal sem tam už úplně psát.
Odpovědět
[citace]kim napsal:
Albíni (co se týká zvěře) se zásadně neloví. Jako by se nevrátil vodě např. sumec - albín. Ten se však na rozdíl od zvěře neuloví úmyslně - prostě může zabrat. Před několika lety jsem ve volné přírodě asi hodinu "pásl" albína daňka. [/citace]
>> Ještě k tomu albínovi,naprostý souhlas kim a lovec,také jsem se setkal s albínem-lončák prasete divokého.Při jeho spatření mne ovládla lovecká vášeň,ale vzpomínka na tuhle pověru mě přiměla ke zrušení napínáčku a pouhému sledování tohoto kusu. Ve skutečném životě v přírodě, má albín velmi tvrdý a krušný život,pravidelně je odbíjený a vyháněný z tlupy pro své zbarvení. Málo kdy se dožívá vyššího věku, snad jen za podpory člověka v oborách.
Odpovědět
2 sroubek
myslíš tím ten web, který má v názvu jen tři písmena ? :-)
Odpovědět