Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 14°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Zajimavosti

zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)

Odpovědět

Mne je ho taky lito, protoze uz si ho tam 5 let hyckali, sledovali ho a podobne. Jeste si pamatuju prvni zpravy, co o nem psali. Mozna sem ji sem dokonce davala.

A tenhle dansky lovec v clanku rika, ze nelituje, ze ho to nezajima, zda je bily nebo hnedy, ze je to los jako kazdy jiny. Ze chvili premyslel, zda je chraneny, ale pak ho zastrelil.

Norove jsou z toho smutni a i nastvani.

Chudinka ...

V Dansku meli prece kdysi jednoho jedineho losa - jmenoval se myslim Olaf, a kdyz ho pak srazil vlak, tak z toho meli malem narodni smutek.

tady v tom clanku dole je jeste jeho posledni video ze zari

clanek s videem

To sroubek282, zaslechl jsem, že Merklová je proti dálničnímu poplatku, jelikož prej řadoví Němci už tak platí vysoké daně.

Pro nás jedině dobře.

Nádherně zachycený okamžik. Někdy musí mít člověk kliku, aby byl ve správný čas na správném místě. Asi musí být lodivod velmi zkušený a zručný, zejména při odlivu.

Krásny záber.

šroubku, kdes to zohnal.

Myslím, že to je linka Hurtigruten na Lofotoch.

Nádhera:-P

[citace]stipko napsal:

Krásny záber.

šroubku, kdes to zohnal.

Myslím, že to je linka Hurtigruten na Lofotoch.

Nádhera[/citace]

ahoj,tyto obrázky,mi posílají kamarádi,poslední dobu toho mám v meilech mraky,dám sem ještě neco...

Ano máš pravdu je to onoooo....8-)

teda Šroubku,překrásný fota,přímo na kalendář...:-P perfektní:-D

[citace]respi napsal:

teda Šroubku,překrásný fota,přímo na kalendář... perfektní[/citace]

ano,je to paráda,foto není moje poslal mi je kamarád,ale stojí to za to,tak sem to tu šooopnul...8-)

• Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.