Hasvik, NO
temperature icon 12°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 15°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
zataženo

Veiholmen 2017

Je nejvyšší čas založit diskuzi i pro Veiholmen :-)

Odpovědět

Berny, budu se opakovat, ale ryby fakt parádní. Tresky žádný šedivky, keleři tam jsou snad jenom ty veký a polaci jedna báseň. Jenom to počasí, kdyby jsme měli lepší a mít šanci to tam pořádně prozkoumat. Jinak jak jsi na tý fotce s tou treskou, tak nějakej novej pilk. né.

Tak i naše parta hlásí příjezd na Veiholmen .Letošní Norsko jsme pojali trošinku jinak a místo cesty přes německo jsme zvolili pouze trajekt z Polského Gdansku .Cesta absolutně na pohodu ,trajekt jede 19 hodin takže člověk si v kajutě odpočne .Pláže na Baltu v Polsku připomínaly Chorvatsko ale jen do doby než člověk okusil teplotu vody .Dále jsme přespali v přírodě Švédska nedaleko hranic z Norskem a pak už jen" relativně " krátká  na Veiholmen .Protože jsme byli po dojezdu odpočatí vyrazili jsme hned na vodu a bylo to opravdové polakobití chytli jsme hned 36 Polaků a 2 obecnačky .Největší 85 cm obecná a 83 Pollack.Ryby kouslay uplně vše - od pilkříků až po Zoomy .Dále plnou bednu makrel které už najely v hejnech .No prostě paráda .

Doufáme že se nám brzy utiší vítr at může zsalat další report.

Přikládám pár fotek z cesty .

Martine, krásný report.  Moc jsi mě navnadil,  protože já budu mít nudnou neděli doma a ty dobrodružnou v Norsku.  Užívej!

Ten vítr je problém, ale když se uklidní, tak je to tam rybí ráj. Chce to odpočívat a sledovat moře a jak to  jde-  vyrazit. Tak ať vám nefuní a můžete posílat fotky a psát reporty. I ve středním Norsku se dá chytit trofejka a pro Veiholmen to platí dvojnásob. Držím palce.

Martine, supr report. Já se pomalu chystám na cestu. Ve středu vyrážím do Norska do divočiny na pstruhy. Bude to tak trochu survival, i když ne tak drsný jak byl Sim :)

Potěšila mě fotka křemenáče, protože pokud nechytneme ryby, tak snad budou aspoň ty houby :)

A ti polaci, to je nádhera :)

Ať se daří.

Včera se připlet při lovu v jednu hodinu ráno krásný sleď 38cm😀pro porovnáni jsem  položil ještě makrelu 40cm😀

Martine, supr report. Já se pomalu chystám na cestu. Ve středu vyrážím do Norska do divočiny na pstruhy. Bude to tak trochu survival, i když ne tak drsný jak byl Sim :) Potěšila mě fotka křemenáče, protože pokud nechytneme ryby, tak snad budou aspoň ty houby :) A ti polaci, to je nádhera :) Ať se daří.

Koukej pořádně fotit, tvůj článek Vzhůru do divočiny se mě moc líbil. Doufám, že nám potom něco napíšeš? Přeji krásné zážitky, jako měl Sim a Karolína. Taky jsem do outdooru blázen.

Martine, supr report. Já se pomalu chystám na cestu. Ve středu vyrážím do Norska do divočiny na pstruhy. Bude to tak trochu survival, i když ne tak drsný jak byl Sim :) Potěšila mě fotka křemenáče, protože pokud nechytneme ryby, tak snad budou aspoň ty houby :) A ti polaci, to je nádhera :) Ať se daří.

Koukej pořádně fotit, tvůj článek Vzhůru do divočiny se mě moc líbil. Doufám, že nám potom něco napíšeš? Přeji krásné zážitky, jako měl Sim a Karolína. Taky jsem do outdooru blázen.

Snad bude co fotit, a pokud to bude stát za to, možná napíšu i další článek. Za hodinu vyrážíme :)

Pohodovou cestu Martine a hezky si to užíte😊

Ahojte, na koho sa obratit kvoli ubytovaniu na Veiholmen 2018? Dik.

To IGORECko.. zde je odkaz na stránky. Jsou tam rezervační termíny. Popřípadě zavolej  na tel.  +420 602 168 556

http://rybolovsmola.cz/

+420 602 168 556

info@rybolovsmola.cz

Ahojte, na koho sa obratit kvoli ubytovaniu na Veiholmen 2018? Dik.

Napiš na david@rybolovsmola.cz nebo na +420602168556

www.rybolovsmola.cz

Dnešní den byl opět ve znamení lovu polacku - ryby se chytaly na Zoomy tmavých barev a bylo jedno jestli červená zelená modrá nebo fialová dále twistry stejných barev .Na naši lodi jsme během Cca 5 hodin chytili Cca 93 ks pollacku .Nejvetsi byl pro mne i osobní rekord 105 Cm .Dnesni den byla opravdova pohoda ,sluníčko ,a skvělá nálada při skvělých soubojích s rybím soupeřem .Tresek obecných bylo méně ale i tak se chytily pěkne kousky .

Polak 105, tak to je super, pěknej osobák a velká gratulace. Veiholmen je fakt dobrá lokalita na lov polaků velkých rozměrů. Nevíš kolik vážil?

Harty to je vhozená rukavice😊 co ty na to

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.