Je nejvyšší čas založit diskuzi i pro Veiholmen :-)
Berny, budu se opakovat, ale ryby fakt parádní. Tresky žádný šedivky, keleři tam jsou snad jenom ty veký a polaci jedna báseň. Jenom to počasí, kdyby jsme měli lepší a mít šanci to tam pořádně prozkoumat. Jinak jak jsi na tý fotce s tou treskou, tak nějakej novej pilk. né.
Odpovědět
Tak i naše parta hlásí příjezd na Veiholmen .Letošní Norsko jsme pojali trošinku jinak a místo cesty přes německo jsme zvolili pouze trajekt z Polského Gdansku .Cesta absolutně na pohodu ,trajekt jede 19 hodin takže člověk si v kajutě odpočne .Pláže na Baltu v Polsku připomínaly Chorvatsko ale jen do doby než člověk okusil teplotu vody .Dále jsme přespali v přírodě Švédska nedaleko hranic z Norskem a pak už jen" relativně " krátká na Veiholmen .Protože jsme byli po dojezdu odpočatí vyrazili jsme hned na vodu a bylo to opravdové polakobití chytli jsme hned 36 Polaků a 2 obecnačky .Největší 85 cm obecná a 83 Pollack.Ryby kouslay uplně vše - od pilkříků až po Zoomy .Dále plnou bednu makrel které už najely v hejnech .No prostě paráda .
Doufáme že se nám brzy utiší vítr at může zsalat další report.
Přikládám pár fotek z cesty .
Odpovědět
Martine, krásný report. Moc jsi mě navnadil, protože já budu mít nudnou neděli doma a ty dobrodružnou v Norsku. Užívej!
Odpovědět
Ten vítr je problém, ale když se uklidní, tak je to tam rybí ráj. Chce to odpočívat a sledovat moře a jak to jde- vyrazit. Tak ať vám nefuní a můžete posílat fotky a psát reporty. I ve středním Norsku se dá chytit trofejka a pro Veiholmen to platí dvojnásob. Držím palce.
Odpovědět
Martine, supr report. Já se pomalu chystám na cestu. Ve středu vyrážím do Norska do divočiny na pstruhy. Bude to tak trochu survival, i když ne tak drsný jak byl Sim :)
Potěšila mě fotka křemenáče, protože pokud nechytneme ryby, tak snad budou aspoň ty houby :)
A ti polaci, to je nádhera :)
Ať se daří.
Odpovědět
Včera se připlet při lovu v jednu hodinu ráno krásný sleď 38cm😀pro porovnáni jsem položil ještě makrelu 40cm😀
Odpovědět
Martine, supr report. Já se pomalu chystám na cestu. Ve středu vyrážím do Norska do divočiny na pstruhy. Bude to tak trochu survival, i když ne tak drsný jak byl SimPotěšila mě fotka křemenáče, protože pokud nechytneme ryby, tak snad budou aspoň ty houby
A ti polaci, to je nádhera
Ať se daří.
Koukej pořádně fotit, tvůj článek Vzhůru do divočiny se mě moc líbil. Doufám, že nám potom něco napíšeš? Přeji krásné zážitky, jako měl Sim a Karolína. Taky jsem do outdooru blázen.
Odpovědět
Martine, supr report. Já se pomalu chystám na cestu. Ve středu vyrážím do Norska do divočiny na pstruhy. Bude to tak trochu survival, i když ne tak drsný jak byl Sim
Potěšila mě fotka křemenáče, protože pokud nechytneme ryby, tak snad budou aspoň ty houby
A ti polaci, to je nádhera
Ať se daří.
Koukej pořádně fotit, tvůj článek Vzhůru do divočiny se mě moc líbil. Doufám, že nám potom něco napíšeš? Přeji krásné zážitky, jako měl Sim a Karolína. Taky jsem do outdooru blázen.
Snad bude co fotit, a pokud to bude stát za to, možná napíšu i další článek. Za hodinu vyrážíme :)
Odpovědět
Ahojte, na koho sa obratit kvoli ubytovaniu na Veiholmen 2018? Dik.
Odpovědět
To IGORECko.. zde je odkaz na stránky. Jsou tam rezervační termíny. Popřípadě zavolej na tel. +420 602 168 556
+420 602 168 556
Odpovědět
Ahojte, na koho sa obratit kvoli ubytovaniu na Veiholmen 2018? Dik.
Napiš na david@rybolovsmola.cz nebo na +420602168556
www.rybolovsmola.cz
Odpovědět
Dnešní den byl opět ve znamení lovu polacku - ryby se chytaly na Zoomy tmavých barev a bylo jedno jestli červená zelená modrá nebo fialová dále twistry stejných barev .Na naši lodi jsme během Cca 5 hodin chytili Cca 93 ks pollacku .Nejvetsi byl pro mne i osobní rekord 105 Cm .Dnesni den byla opravdova pohoda ,sluníčko ,a skvělá nálada při skvělých soubojích s rybím soupeřem .Tresek obecných bylo méně ale i tak se chytily pěkne kousky .
Odpovědět
Polak 105, tak to je super, pěknej osobák a velká gratulace. Veiholmen je fakt dobrá lokalita na lov polaků velkých rozměrů. Nevíš kolik vážil?
Odpovědět