Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Trajekt

Cau nevite jak jsou plne trajekty,jedeme kveten v patek 12,45hod sasnitz treleborg nechci si zablokovat jizdenku,kdyz uz ted propada jestli ho nestihnu dik

Odpovědět

To Stipko

vsechny mozne kombinace (skoro)- mosty, most + trajekt, trajekt + most ... lze objednat zde http://www.oeresund-bruecke.de/

Nabízím trajekt,

StenaLine tam: Frederikshavn - Göteborg 3.8.2014 v 03.45

zpět: Varberg - Grenaa 21.8.2014 v 7.00

vše je zaplaceno, ale bohužel budeme sedět doma. Mrzelo by mě, kdyby to propadlo když se to třeba někomu může hodit. Cena celkem 112€. Půjde to i rozdělit . Zabukováno je auto do 2m výšky a 6m délky. Cestující 2 dospělí, 2 děti.

STENA LINE - economy. My jsme platili za Rostock-Trelleborg 4.6. 2014 22:45 a Trelleborg-Rostock 14.6. 2014 22:45 auto + 4 osoby + kajuta pro 4 osoby na obě cesty 9.539,-, platili jsme to koncem listopadu 2013. Člověk si parádně odpočine při cestě na Soroya i zpět domů, natáhne se do normální postele, dá si sprchu a teplé jídlo. A jede dál jako novej;-)

Poraďte. Chci udělat rezervaci u ttline Rostock-Trelleborg a nabízí mi to dvě ceny Flexticket a Smartticket, nevíte jaký je v tom rozdíl kromě ceny. Pojedeme 4+1senior a budeme ještě připlácet comfort packet2 to je kajuta a jidlo. To je v pohodě. Ale ty dve ceny za trajekt?

Flex ticket se da menit bez poplatku a stornovat podle prepravnich podminek. (podle doby zruseno se vraci urcita cast ceny)

Smart ticket se da menit pouza za poplatek (40 EUR), pri nevyuziti nebo zruseni propada bez nahrady.

Děkuji za vysvětlení :-)

Zdar Norci. Začínam plánovať cestu a bukovanie trajektu. Má niekto skúsenosti s trajektom SWINOUJSCIE - TRELLEBORG od spoločnosti TTline?

Ak áno, pridajte aj info o cestách v poľsku do Swinoujscie a aj foto z trajektu.Díky.

Ahoj všem:-)chtěl bych se zeptat kdy je nejlepší cena na objednání trajektu? Loni jsem to objednával asi 3 měsíce před odjezdem a bylo to znát.

To Piva:

podle toho u jake spolecnosti, ale:

uz! :-)

No cesta Sassnitz-Treleborg Stena Line Scandinavia AB. Minule jsem platil 6 lidí a auto 6 m..tam 70 a zpět 60 Euro..

Stena Lina omezila provoz na linkach do Trelleborgu.

Sassnitz Trelleborg jezdi 1x nebo 2x denne - podle data.

Takze necekejte dlouho!

Podle sdeleni Stena Line pocet linek zustane do kvetna 2015 tak, jako je ted v jizdnim radu. V kvetnu se pak teprve rozhodne, co bude dal, zda pocet linek zase zvysit a nebo ne.

No určitě je lepší čím dřív tím líp. Musím se podívat na aktuální ceny. moc děkuji

Cena je už o 100% výš než loni to jsem platil 105€ za dvě cesty,letos 117€ za jednu.Stena Line květen

Ahoj a není cena 110 Euro za dvě cesty?

na stránkách jsem našel toto:

Sassnitz (D) – Trelleborg (S) – tam 15:30 (duben, květen, červen, září), 13:00 a 23:00 (květen*, červen*, červenec, srpen), zpět 8:15 (duben, květen, září), 7:45 a 18:00 (červen, červenec, srpen) cena od 110,- € ( zpáteční jízdenka za auto do 6 m délky, 2 m výšky + 5osob ).

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!