Cau nevite jak jsou plne trajekty,jedeme kveten v patek 12,45hod sasnitz treleborg nechci si zablokovat jizdenku,kdyz uz ted propada jestli ho nestihnu dik
Cau nevite jak jsou plne trajekty,jedeme kveten v patek 12,45hod sasnitz treleborg nechci si zablokovat jizdenku,kdyz uz ted propada jestli ho nestihnu dik
Přispěju svou troškou do mlýna,- byli jsme ve středním Norsku teď v září, trajekt Sasnitz- Trelleborg jsme platili dopředu , koncem června,každá cesta stála 33 Euro, to samé jsme platili i na jaře, ale také s předstihem objednané,- samozřejmě je to ten nejlevnější tarif bez další možnosti jet následujícím spojením.
Odpovědět
To janek.su: a to jste jeli jakým autem a kolik vás bylo? Proto si myslím, že cena 110 Euro je za dvě cesty. Třeba to tu někdo rozlouskne:-)
Odpovědět
Tak jsem si to na Stena Line zadal a cena tam je na 6 lidí a jedno auto 70 Euro tam a 70 Euro zpět.
Odpovědět
Cena trajektu se meni podle data, hodiny, obdobi, denni poptavky a obcas asi take podle nalady .. :-)
Skoro u vsech spolecnosti (krome Color Line, ktera ma ceny podle denni nabidky) ceny rostou postupne.
V kazdem pripade se ale vzdy vyplati objednat predem.
Odpovědět
to Piva : jeli jsme jedním WVtransportérem a jedním R.-trafikem, v každém po 4. lidech, takže auto do 6. metrů délky a 2. m výšky
Odpovědět
Ono na příští rok to vypadá vůbec zajímavě. My jeli letos v červnu Rostock-Trelleborg,tam a zpět 110eur,rezervoval jsem půl roku předem.Teď jsem rezervoval na květen 2015 a je to 210 eur :-D,trasa Sassnitz omezila provoz,stoupl prodej Rostock a ceny máme na světě,že :-)
Odpovědět
Je to tak jak jsem psal .Skenovat lístky a dávat je sem nebudu.Jedem aute 2,30x5,30m+7osob .2013 zaplaceno 20.10 2014 zaplaceno 24.10
Odpovědět
Tak trajekt náme rezervovaný. Porovnanie cien s minulým rokom :
Rostock-Trelleborg- vw multivan- 4 osoby+kajuta a späť to isté-v roku
2014 - 297.-eur. Rok 2015 - 365.- eur.
Odpovědět
Pred mesicem jsem koupil trajekt Treleleborg Sassnitz odjezd 28.8.2015 cas 23:30 ted kdyz koukam na jejich stranky tak tento cas uz tam nemaji,tak nevim co stim.
Odpovědět
To treska 008
v kazdem pripade kontaktovat Stena Line nebo kontaktni osobu, kde jste si trajekt objednal.
Odpovědět
Právě objednávám toto u Stenaline.
18.5. 22:45 Rostock - Trelleborg
30.5. 22:45 Trelleborg - Rostock
auto 6m/2m + 6 osob, B4+B2 kajuta
Cena 568 EUR
Jedeme autem od Nakiho a to má výšku 2,3m. Myslíte, že by mohl být problém? Je to malinko nad.
Odpovědět
no, "malinko" problem by to myhl byt, zvlaste kdyz vam daji misto na palube s vyskou 2 m ...
... a navic to na miste pri odbaveni kontroluji..
Odpovědět
to Janka: aha, tak díky. Tak to ještě přeobjednám. Ale vždy jsme měli auto od Nakiho a projeli jsme. Já si totiž až letos všiml, že je tam napsáno do 2m.
Odpovědět
pro Vydra: to bych v žádném případě neriskoval. Osobně jsem viděl, jak výšku kontrolovali. Jsou to jejich peníze. Vše je lehce dohledatelné. My si také nelajzneme ani 220 zaměnit za 230. Nevím jaké jsou pokuty, ale určitě by to napočítali pro ně dobře.
Odpovědět