Hasvik, NO
temperature icon -2°C
slabé sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Corona současný stav v Norsku 2020

11.5.2020 jsme měli odjíždět do Norska . Nevypadá to dobře. Dnes mi psal Nor, že je u nich téměř vše zavřené. Školy, obchody, fabriky....

Máte někdo nějaké další informace?

Odpovědět

Je to jeden jeden dům se dvěma apártmenty 3 loďky a malá filetárna... Kemp není asi to správné slovo,ale je to asi jedno. Tak držím Vám ostatním palce.

Odkaz na nová pravidla karanteny

https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/avstand-karantene-og-isolering/

Je to stejné, jako to bylo. Pokud tedy dobře čtu. Stále platí 10 dní a v podstatě nikam nechodit. Je to tak?

Jsou tam kosmeticke upravy, kterevse dají vyložit různě.

Např do karanteny mohou společně osoby blízké ale nesmí jich být moc.

Dotaz zní co je moc a co je podle noru osoba blízká.

Ahoj, je možné ukončit karanténu v Norsku dříve než je těch 10 dní z rodinných důvodů ? A je zato nějaká sankce ? Díky

Fousek - odject muzes kdykoliv. Ta karantena znamena, ze nemuzes prvnich 10 dni do 'spolecnosti'.

Asi ide o to, či nebudú mať problém na colnici, keď uvidia, že pobyt má trvať len 7 dní a karanténa je povinná na 10 dní.
Predpokladám, že už niekto s týždňovým pobytom cez hranicu prešiel.

Nejhorší je, že už Norsko ústy své premiérky uznalo, že některá opatření přepískla a Norska se to negativně ekonomicky dotklo... Bohužel i nás mnohých čechů, kteří neodcestovali. Musím ale pochválit TT line, přebukuje mi trajekt na příští rok za pouhých 40 EUR...

Není tu někdo kdo teď překročil hranice do Norska s tím, že bude někde 10 dní ubytován v "karanténě"? Zajímalo by mě jak to probíhalo na celnici, když viděli rybářskou výbavu.

V téhle diskuzi se to řešilo, jistě najdeš, co hledáš.

https://www.mrk.cz/diskuse.php?id=13604

Alfa omega je potvrzeni od majitele objektu, ze muzete prijet a ze v campu je mozne dodrzet narizeni vyplivajici z karanteny. My jedeme az 17.9., ale majitel campu psal, ze uz 2 partie s timto potvrzenim projeli bez problemu. Pro jistotu bych mel u sebe na majitele telefon a domluvil se s nim, ze v predpokladany cas prejeti hranic muze nekdo volat.

Tak už i Němci mají zaracha, po příjezdu do Norska na 10 dní do karantény.

Kde to píšu?

Bude zaujímavé sledovať, ako sa k tejto informácií postavia majitelia.

Rybárov z ČR v porovnaní s počtom Nemcov, nieje tak veľa.

Toto už bude bolieť....

Karanténa aj pre Nemecko

Začíná v tom být docela chaos, máme jet 22.9 a minulý týden nám na dotaz zda můžeme přijet pokud budeme v červené odepsali, že v žádném případě a automaticky to přeloží na příští rok, na základě toho jsme se s tím tedy smířili a připsali si +365 :) Včera přišel mail, že bude možné přijet za dodržení karantény, která spočívá zejména v tom nestýkat se s jinými lidmi, nicméně je to tam dost nejednoznačné, ještě jsme tam psali, jak to bude probíhat, tak uvidíme co odepíšou. Trochu mě to přestává bavit, potřeboval bych jasnou odpověď, není přeci jen sedmout do auta odjet, ale to mi není schopen nikdo dát.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!