11.5.2020 jsme měli odjíždět do Norska . Nevypadá to dobře. Dnes mi psal Nor, že je u nich téměř vše zavřené. Školy, obchody, fabriky....
Máte někdo nějaké další informace?
11.5.2020 jsme měli odjíždět do Norska . Nevypadá to dobře. Dnes mi psal Nor, že je u nich téměř vše zavřené. Školy, obchody, fabriky....
Máte někdo nějaké další informace?
DURO107: Kto ti zakazal Snillfjord? Manzelka? Majitel kempu? Alebo ste zmiesana skupina s ČR? Upresni prosim...
Odpovědět
Ryby su uplne vsade, maju klud, dnes som chytil mensieho lososa (na to som prisiel az v kempe, myslel som ze je to pdtruh) včera polak 80, mien 94. Boli sme aj u Barandova, tam je to stejne. Kazdy nahod keller. Menši, vačši, berieme len cez 80. Bonanza. Myslim že to suvisi s koronou, je skratka klud na mori.
Odpovědět
DURO107: Kto ti zakazal Snillfjord? Manzelka? Majitel kempu? Alebo ste zmiesana skupina s ČR? Upresni prosim…Zdravím,mali sme termín koncom júna a to ešte Nóri mali zavreté.Neskôr už partia nemohla.
Odpovědět
Ryby su uplne vsade, maju klud, dnes som chytil mensieho lososa (na to som prisiel az v kempe, myslel som ze je to pdtruh) včera polak 80, mien 94. Boli sme aj u Barandova, tam je to stejne. Kazdy nahod keller. Menši, vačši, berieme len cez 80. Bonanza. Myslim že to suvisi s koronou, je skratka klud na mori.Ďakujem Mino za správy, málokto písal z Snillfjordu
Odpovědět
No a dnes spodnu makrelu zobral štukozubec a maly kusok masa nad nim zobral halik. Obe ryby šli von na jeden šup. Asi nik neuveri....
Odpovědět
Dnes mi prišiel mail od majiteľky ubytovania, že je problém s karanténou a dĺžkou pobytu.
V Nórsku je karanténa pre cestovateľov z červených krajín 10 dní.
Ak by sme mali pobyt 10 a viac dní, tak nieje problém.
Pretože máme pobyt na 7 dní, problém to je.
V tom vyhlásení (https://www.dinside.no/reise/slik-er-reise--og-karantenereglene/72736521) je skutočne povolený pobyt v Nórsku ale nikde nieje spomenuté, že karanténa môže byť skrátená na 7, 8....dní.
Tak asi máme smolu.
Tu už ide o výklad a tam je to na konkrétnom ubytovateľovi..... :-(
Odpovědět
Dnes jsem psal do Dancenter tak čekám co mi odpoví. Máme samostatný barák s lodí a filetárnou jen pro nás. Přelom září/ říjen.
Odpovědět
Dancenter ti odpoví, že samostatný dům splňuje podmínky karanteny a můžeš jet. Takovou jsem dostal odpověd já. Trochu jsem odporoval na délku pobytu, nákup atd. Tak podohodě s majitelem přebukovali na 2021. Byli vstřícní.
Odpovědět
Dnes by se měl znovu lámat chleba, ohledně pravidel kolem covid. U nás se situace nelepší, tak by nás spasil pouze zázrak v podobě změny kritérií pro vstup do Norska. Pokud budete mít někdo aktuální info, prosím o zveřejnění.
Odpovědět
jirka66 - naopak, doufejme, ze zadna zmena dnes nebude! Pokud by byla, tak jen k horsimu!
Odpovědět
Dnes by se měl znovu lámat chleba, ohledně pravidel kolem covid. U nás se situace nelepší, tak by nás spasil pouze zázrak v podobě změny kritérií pro vstup do Norska. Pokud budete mít někdo aktuální info, prosím o zveřejnění.
Pokud mám informace,tak vláda zasedá dnes. Snad se dozvíme výsledek brzy,ale také to nevidím.
Odpovědět
Dnes nám přišlo z Dinturu,že karanténa v kempu možná není a že nám kompletně zájezd refundují.
Odpovědět