Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Corona současný stav v Norsku 2020

• Toto téma obsahuje celkem 1,040 odpovědí. Do diskuze (177 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel janka a poslední změna proběhla před 2 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 691. až 705. (celkem z 1,040)
  • Autor
    jardak446
    Účastník
    (53 odpovědí)

Pepa Ceresna – Ano, nas ubytovatel Cech splnuje veskera narizeni karanteny a na nase jmena nam vystavi potvrzeni. A i ted jsou u nej Cesi, toto potvrzeni ukazali celnikovi a zadny problem..

Krbec
    Účastník
    (28 odpovědí)

Náš ubytovatel Nor nám sdělil, že se bojí a jemně naznačil, že nás letos nechce.  Údajně někde u Aure nějaký ubytovatel dostal pokutu a objevili se tam nakažení.  Kdoví….Dnes jsem měl odjet a nejedu. Na další rok už termín mám, tak snad budeme moci vyjet… Ostatním přeji úspěšný lov a něco nám tam nechte…

Lum
    Účastník
    (20 odpovědí)

Můžete sem prosím někdo vložit text potvrzení?

mira.sta
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Asi ho zatim nikdo nema to potvrzeni 😀

LuHof
    Účastník
    (22 odpovědí)

Nám přišlo z cestovky, že je náš pobyt bezpečný pro majitele i nás a bylo k tomu potvzení o ubytování, které stačí.

Pepa Ceresna
    Účastník
    (28 odpovědí)

Nám přišlo z cestovky, že je náš pobyt bezpečný pro majitele i nás a bylo k tomu potvzení o ubytování, které stačí.

LuHof,díky za odpověď. Jen si chci upřesnit,z cestovky odkud přišlo to vyjádření?? Z Česka,anebo z ciziny?? A poslední dotaz,již jste tam? Již jste projeli a ubytovali se??Eventuelně,kdy jedete??

LuHof
    Účastník
    (22 odpovědí)

Odjíždíme 31.8. Je to od cestovky z ciziny.

glum.tom
    Účastník
    (97 odpovědí)

Je to dintur? Mám odjíždět 6.9. a už si 14 dní koušu nehty🤣🤣🤣

SKRKUN
    Účastník
    (64 odpovědí)

Podle vcerejsiho hovoru dintur neubytuje lidi ze zemi kde maji 20+/100 000.

LuHof
    Účastník
    (22 odpovědí)

Ano Din Tur. Ale určitě jde o to, kam to je a kolik tam je domů. A podle mě to konzultují i s majitelem, zda je schopen zajistit vše dle nařízení Norků a hlavně jestli bude chtít. Když ne, tak s tím stejně nic neuděláš.

Pepa Ceresna
    Účastník
    (28 odpovědí)

Ano Din Tur. Ale určitě jde o to, kam to je a kolik tam je domů. A podle mě to konzultují i s majitelem, zda je schopen zajistit vše dle nařízení Norků a hlavně jestli bude chtít. Když ne, tak s tím stejně nic neuděláš.

Jedeme přes Din tour a jsem tam v malém kempu,mimo dění. Čekáme na vyjádření majitele. Din tour nám nabídnul,že nám převede hotovost na rezervaci 2021,kterou již také máme potvrzenu.Musíme se rozhodnout do 21.8.2020 tedy 14 dnů před nástupem do kempu. čekáme. Situace u nás nenahrává tomu,aby Norové změnili náš statut. Zasedají také 21.8.2020 .

glum.tom
    Účastník
    (97 odpovědí)

Tak aspoň nějaká naděje. Díky👍

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Tak my jsme měli jet od Dinturu do lokality Lauksundet.Kdo tam byl,tak ví,že tam není vůbec nic,obchod,benzínka atd.Dům osamocen,pro jednu skupinu.Je to ale přístupné jen vnitrostátním trajektem.Majitelé jsou – byli starší. .Napsali nám z Dinturu (2x),že pokud bude ČR vyhodnocena jako riziková země,není pobyt možný.Lauksundet už nebude v nabídce Dinturu v roce 2021.

LuHof
    Účastník
    (22 odpovědí)

Jak jsem psal, tak určitě záleží na majiteli domu. Těžko jim tam Dintur někoho pošle, když s tím oni nesouhlasí.

colfik
    Účastník
    (58 odpovědí)

Na vnitrostatni trajekty by vas dle karanteny nemeli vubec pustit. Takze na to bacha.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 691. až 705. (celkem z 1,040)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Corona současný stav v Norsku 2020

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...