Hasvik, NO
temperature icon -3°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Corona současný stav v Norsku 2020

11.5.2020 jsme měli odjíždět do Norska . Nevypadá to dobře. Dnes mi psal Nor, že je u nich téměř vše zavřené. Školy, obchody, fabriky....

Máte někdo nějaké další informace?

Odpovědět

Pepa Ceresna - Ano, nas ubytovatel Cech splnuje veskera narizeni karanteny a na nase jmena nam vystavi potvrzeni. A i ted jsou u nej Cesi, toto potvrzeni ukazali celnikovi a zadny problem..

Náš ubytovatel Nor nám sdělil, že se bojí a jemně naznačil, že nás letos nechce.  Údajně někde u Aure nějaký ubytovatel dostal pokutu a objevili se tam nakažení.  Kdoví....Dnes jsem měl odjet a nejedu. Na další rok už termín mám, tak snad budeme moci vyjet... Ostatním přeji úspěšný lov a něco nám tam nechte...

Můžete sem prosím někdo vložit text potvrzení?

Asi ho zatim nikdo nema to potvrzeni 😀

Nám přišlo z cestovky, že je náš pobyt bezpečný pro majitele i nás a bylo k tomu potvzení o ubytování, které stačí.

Nám přišlo z cestovky, že je náš pobyt bezpečný pro majitele i nás a bylo k tomu potvzení o ubytování, které stačí.

LuHof,díky za odpověď. Jen si chci upřesnit,z cestovky odkud přišlo to vyjádření?? Z Česka,anebo z ciziny?? A poslední dotaz,již jste tam? Již jste projeli a ubytovali se??Eventuelně,kdy jedete??

Odjíždíme 31.8. Je to od cestovky z ciziny.

Je to dintur? Mám odjíždět 6.9. a už si 14 dní koušu nehty🤣🤣🤣

Podle vcerejsiho hovoru dintur neubytuje lidi ze zemi kde maji 20+/100 000.

Ano Din Tur. Ale určitě jde o to, kam to je a kolik tam je domů. A podle mě to konzultují i s majitelem, zda je schopen zajistit vše dle nařízení Norků a hlavně jestli bude chtít. Když ne, tak s tím stejně nic neuděláš.

Ano Din Tur. Ale určitě jde o to, kam to je a kolik tam je domů. A podle mě to konzultují i s majitelem, zda je schopen zajistit vše dle nařízení Norků a hlavně jestli bude chtít. Když ne, tak s tím stejně nic neuděláš.

Jedeme přes Din tour a jsem tam v malém kempu,mimo dění. Čekáme na vyjádření majitele. Din tour nám nabídnul,že nám převede hotovost na rezervaci 2021,kterou již také máme potvrzenu.Musíme se rozhodnout do 21.8.2020 tedy 14 dnů před nástupem do kempu. čekáme. Situace u nás nenahrává tomu,aby Norové změnili náš statut. Zasedají také 21.8.2020 .

Tak aspoň nějaká naděje. Díky👍

Tak my jsme měli jet od Dinturu do lokality Lauksundet.Kdo tam byl,tak ví,že tam není vůbec nic,obchod,benzínka atd.Dům osamocen,pro jednu skupinu.Je to ale přístupné jen vnitrostátním trajektem.Majitelé jsou - byli starší. .Napsali nám z Dinturu (2x),že pokud bude ČR vyhodnocena jako riziková země,není pobyt možný.Lauksundet už nebude v nabídce Dinturu v roce 2021.

Jak jsem psal, tak určitě záleží na majiteli domu. Těžko jim tam Dintur někoho pošle, když s tím oni nesouhlasí.

Na vnitrostatni trajekty by vas dle karanteny nemeli vubec pustit. Takze na to bacha.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!