11.5.2020 jsme měli odjíždět do Norska . Nevypadá to dobře. Dnes mi psal Nor, že je u nich téměř vše zavřené. Školy, obchody, fabriky....
Máte někdo nějaké další informace?
11.5.2020 jsme měli odjíždět do Norska . Nevypadá to dobře. Dnes mi psal Nor, že je u nich téměř vše zavřené. Školy, obchody, fabriky....
Máte někdo nějaké další informace?
Pepa Ceresna - Ano, nas ubytovatel Cech splnuje veskera narizeni karanteny a na nase jmena nam vystavi potvrzeni. A i ted jsou u nej Cesi, toto potvrzeni ukazali celnikovi a zadny problem..
Odpovědět
Náš ubytovatel Nor nám sdělil, že se bojí a jemně naznačil, že nás letos nechce. Údajně někde u Aure nějaký ubytovatel dostal pokutu a objevili se tam nakažení. Kdoví....Dnes jsem měl odjet a nejedu. Na další rok už termín mám, tak snad budeme moci vyjet... Ostatním přeji úspěšný lov a něco nám tam nechte...
Odpovědět
Nám přišlo z cestovky, že je náš pobyt bezpečný pro majitele i nás a bylo k tomu potvzení o ubytování, které stačí.
Odpovědět
Nám přišlo z cestovky, že je náš pobyt bezpečný pro majitele i nás a bylo k tomu potvzení o ubytování, které stačí.
LuHof,díky za odpověď. Jen si chci upřesnit,z cestovky odkud přišlo to vyjádření?? Z Česka,anebo z ciziny?? A poslední dotaz,již jste tam? Již jste projeli a ubytovali se??Eventuelně,kdy jedete??
Odpovědět
Je to dintur? Mám odjíždět 6.9. a už si 14 dní koušu nehty🤣🤣🤣
Odpovědět
Podle vcerejsiho hovoru dintur neubytuje lidi ze zemi kde maji 20+/100 000.
Odpovědět
Ano Din Tur. Ale určitě jde o to, kam to je a kolik tam je domů. A podle mě to konzultují i s majitelem, zda je schopen zajistit vše dle nařízení Norků a hlavně jestli bude chtít. Když ne, tak s tím stejně nic neuděláš.
Odpovědět
Ano Din Tur. Ale určitě jde o to, kam to je a kolik tam je domů. A podle mě to konzultují i s majitelem, zda je schopen zajistit vše dle nařízení Norků a hlavně jestli bude chtít. Když ne, tak s tím stejně nic neuděláš.
Jedeme přes Din tour a jsem tam v malém kempu,mimo dění. Čekáme na vyjádření majitele. Din tour nám nabídnul,že nám převede hotovost na rezervaci 2021,kterou již také máme potvrzenu.Musíme se rozhodnout do 21.8.2020 tedy 14 dnů před nástupem do kempu. čekáme. Situace u nás nenahrává tomu,aby Norové změnili náš statut. Zasedají také 21.8.2020 .
Odpovědět
Tak my jsme měli jet od Dinturu do lokality Lauksundet.Kdo tam byl,tak ví,že tam není vůbec nic,obchod,benzínka atd.Dům osamocen,pro jednu skupinu.Je to ale přístupné jen vnitrostátním trajektem.Majitelé jsou - byli starší. .Napsali nám z Dinturu (2x),že pokud bude ČR vyhodnocena jako riziková země,není pobyt možný.Lauksundet už nebude v nabídce Dinturu v roce 2021.
Odpovědět
Jak jsem psal, tak určitě záleží na majiteli domu. Těžko jim tam Dintur někoho pošle, když s tím oni nesouhlasí.
Odpovědět
Na vnitrostatni trajekty by vas dle karanteny nemeli vubec pustit. Takze na to bacha.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...