Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 406. až 420. (celkem z 563)
  • Autor
    Příspěvky
  • #82112
    dukey
    Účastník
    (116 odpovědí)

    Když máš tak dobrý olej, je to úplně nejlepší;-)

    #83379
    IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

    #83380
    IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

    #83381
    IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

    #83382
    IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

    #83383
    IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

    #83384
    IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

    #83385
    IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

    #83386
    IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

    #83387
    roman1312
    Účastník
    (802 odpovědí)

    Jiran napsal:

    Roman1312 napsal:

    vapno1 napsal:

    Problémy, jak zřejmo nejen v ZŠ. Pro zopakování, bez emocí.

    1kg = 1000g

    1kg = 100dkg

    1dkg = 100g

    Toliko na zopakování, ale gramáže uváděné u prutů jsou pro mne mnohdy alfa-omega. [/citace

    “>mozna se pletu,ale my jsme se ucili,ze:

    1dkg =10g

    Nechtěl jsem do toho jako vyučený prodavač zasahovat

    Mýliti je přeci lidské

    Já jenom, že vzhledem k tomu,že jsem taktéž vyučen v oboru “prodavač smíšeného zbožíů ,tak mě to trklo i když to 25 let nedělám.

    #83388
    IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

    Tot fasirky Made in Muj Tata 😀

    Je ale dobré nechat zmes postát v chladnicke cez noc, aby koreniny presli.

    #83389
    kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

    Igorko, jakmile nachytám nějaké ryby, tak to ihned zkusím. Recept je krásný a tak bude jistě i výsledek výborný.:-|

    #83390
    Franta
    Účastník
    (362 odpovědí)

    igorko napsal: Tot fasirky Made in Muj Tata

    Je ale dobré nechat zmes postát v chladnicke cez noc, aby koreniny presli.

    Zase jsem udělal chybu a díval jem se na toto vlákno před obědem :-D. To jsou strašné muka … Slintám jak Pavlovův pes:-D.

    #83391
    IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

    mthead napsal:

    igorko napsal: Tot fasirky Made in Muj Tata

    Je ale dobré nechat zmes postát v chladnicke cez noc, aby koreniny presli.

    Zase jsem udělal chybu a díval jem se na toto vlákno před obědem . To jsou strašné muka … Slintám jak Pavlovův pes.

    Akurat ich idem okoštovať ake budu ked postali cez noc. Inak ta fotka este s pazitkou vo vnutri nie je – ale po obede poslem 😀

    #83392
    kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

    Tak dobrou chuť.:-P

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 406. až 420. (celkem z 563)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...