Hasvik, NO
temperature icon -5°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -0°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
oblačno

Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)

Odpovědět

Nesnášim takový ty půl hodinové boje a pak je to podseklá devadesátka :-x Člověk si myslí a je to tady halibut ! A nic , to vždycky mě zdrtí :-D:-D:-D

[citace]kikibut napsal:

Nesnášim takový ty půl hodinové boje a pak je to podseklá devadesátka Člověk si myslí a je to tady halibut ! A nic , to vždycky mě zdrtí [/citace]

Víš kolik rybářů by bylo rádo i za tu podseknutou devadesátku ? :-D :-D

to kikibut tak neco myslim i na Alaske,na druhe strane ulovky kolem 100kg vzacne nejsou...a kolem 60kg myslim ze jsou bezene...

Potencial Halibuta a zdokumentovana velikost je mnohem vetsi nez rekord...ale vzhledem tvaru tela je casto nerealne zdolat nejvetsi kousky prave kuli slabemu naradi tim ,,slabym,, myslim 100lbs prut s 500m 100lbs monofilu.Je jasne ze se muze podarit ulovek pekneho halibuta i na naradi vhone na lov tresky...

Ale i material na stavbu domu muzes navozit osobakem....a pres to si lidi vetsinou cihly vozej nakladakem :-D

[citace]MifakM napsal:

kikibut napsal:

Nesnášim takový ty půl hodinové boje a pak je to podseklá devadesátka Člověk si myslí a je to tady halibut ! A nic , to vždycky mě zdrtí

Víš kolik rybářů by bylo rádo i za tu podseknutou devadesátku ? [/citace]

Já vim snad si mě pochopil :-D Když vedle tebe přijde pěkná ryba kamarádovi tak mu nezávidíš,ale chceš taky takovou a pak ten záběr přijde a po půl hodině to je ,, taková čudla ' :-D:-D:-D

Kikibut - psal jsem,že dno je základ...ne že jenom na dně.

Pro Kliknise - zohýbaný gaf

[citace]shark napsal:

to kikibut tak neco myslim i na Alaske,na druhe strane ulovky kolem 100kg vzacne nejsou...a kolem 60kg myslim ze jsou bezene...

Potencial Halibuta a zdokumentovana velikost je mnohem vetsi nez rekord...ale vzhledem tvaru tela je casto nerealne zdolat nejvetsi kousky prave kuli slabemu naradi tim ,,slabym,, myslim 100lbs prut s 500m 100lbs monofilu.Je jasne ze se muze podarit ulovek pekneho halibuta i na naradi vhone na lov tresky...

Ale i material na stavbu domu muzes navozit osobakem....a pres to si lidi vetsinou cihly vozej nakladakem [/citace]

Noo jooo taky Aljaška:-D

[citace]ZM napsal:

Kikibut - psal jsem,že dno je základ...ne že jenom na dně.

Pro Kliknise - zohýbaný gaf[/citace]

ok no gaf dostal za uši ,proto letos máme Vitek smyčku 8-)

to MifakM ja ti rozumim a nemam proti tvemu nazoru zadne vyhrady...Jen dodam ze halibuti se pri tehle spusobech rozhodne ,,netresou,,:-P,zato lovec vyklepanej bude8-O

To je jako kdyz nekomu poradis jak je fajn jezdit do prace 15km denne tam a spatky na kole...ano,je to pekne snad i zdrave....ale neni to pro kazdeho.....a az bude potreba jet na tom kole 1000km nebude to ani pro tebe....je pekne chytat halibuty na jemne nacini...ale az ti zabere ten zivotnej nebude se vysledek libit ani tobe8-)

to kikibut smycku rozhodne na velke ryby doporucuji;-)

Mimochodem medzi Aljaskou a Norskem v rybareni zas takovej rozdil nevidim

Shark - Downrigger moc neznám.Není to trochu pasivní? Kdyžtak to vysvětli,i když jsme to tady asi probírali.

[citace]shark napsal:

to MifakM je ti rozumim a nema proti tvemu nazoru zadne vyhrady...Jen dodam ze halibute se pri tehle spusobech rozhodne ,,netresou,,,zato lovec vyklepanej bude

To je jako kdyz nekomu poradis jak je fajn jezdit do prace 15km denne tam a spatky na kole...ano,je to pekne snad i zdrave....ale neni to pro kazdeho.....a az bude potreba jet na tom kole 1000km nebude to ani pro tebe....je pekne chytat halibuty na jemne nacini...ale az ti zabere ten zivotnej nebude se vysledek libit ani tobe[/citace]

A ještě hezčí je když vidíš jak ti za gumou vyjede ,že ho vidíš. To se ti zatají dech a rozklepou kolena. Pustíš ji dolů a BUUUUM je tam !!! Adrenalin jak sviň !8-)

[citace]shark napsal:

to kikibut smycku rozhodne na velke ryby doporucuji[/citace

A od Vivteku máme i gaf. Ale ta smyčka je super to vytáhne cokoliv !!!!!!

to kikibut jo o tom rybareni je:-)

Ja mam zase oblibenou situaci sedet na kayaku mili od pobrezi a prohanet se s 3 metrovym zralokem na prutu:-P,ze vseho nejhezci jsou ploutve ktery couhaji z vody kolem(kamaradi toho co te tahne)8-O

to ZM Downrigger je do hloubek snad to nejlepsi.

Zajima te neco konkretne?

http://www.google.com/search?q=downrigger&hl=en&client=firefox-a&hs=v9b&rls=org.mozilla:en-US:official&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=385wT4qRFeHa2AXi0aDxAQ&ved=0CLUBELAE&biw=1360&bih=579

[yt=2WacQ4oAXjk=yt]2WacQ4oAXjk[/yt]

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
Nové skupině se velmi daří,  včera...
Sim napsal: Dnes vyrazil...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!