Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….
- Toto téma obsahuje celkem 1,587 odpovědí. Do diskuze (188 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 1 rokem a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#33244 26.3.2012 v 12:28
2 shark
Ja tu narazku pochopil, ale nahodil jsem “udicku” spise na Tebe…
Kazdej prece vi, ze u Vas v americe mate vzdycky vsechno lepsi, vetsi, mohutnejsi… s amerikou se proste zadna jina zeme srovnavat neda….
#33245 26.3.2012 v 12:32to MifakM
To ja to preci o americe vim(jsem tady doma),ale proc mi to rikas?
#33248 26.3.2012 v 13:12ZM asi tam půjde WFT na cívku8-)
#33251 26.3.2012 v 14:21to MifakM:buď chlap,přiznej chybu a nepiš takové nesmysly…:-P
#33252 26.3.2012 v 14:26Radyn napsal:
Taky bych potřeboval radu.na 1 cívce na přívlačáku mám pletenku na 20kg a druhou mám volnou.chtěl bych tam něco pevnějšího jedu na loppu.jakou značku preferujete a jakou nosnost tam dát.mělo by se vlézt 315m pletenky 0,35mm.stačí to nebo dát pevnější a ubrat metry?dík za názory.
Ahoj, já vláčím s navijákem Shimano Stradic 6000 a mám tam pletenku 0,25 Spiderwire Ultracast. S vláčecím prutem se nedá prakticky utrhnout….
Nevím, jak tvrdý prut používáš, ale super šňůra je taky Spiderwire barva Camo v průměru 0,35.
#33266 26.3.2012 v 16:52janek.su Jeníku až pojedeš do Norska tak se tam nepřežírej znáš se paštikáři.:-)
#33267 26.3.2012 v 16:53janek.su napsal:
Ještě se pochlubím, už dvakrát jsem zkusil v Norsku udělat paštiku z rybího masa, -móóóc vydařené, udělali jsme z veky topinky, a ochutnávali jsme do rána, a ještě jsme přivezli ve skeničkách zasterilizovanou domů. Tu jsem dělal právě z brosem zbavených červíků.
Čau paštikáři.
#33281 26.3.2012 v 18:39Mne by celkem zajímalo, kolik flunder (tedy těch placatejch) chytil Shark přívlačí – pokud to lze spočítat – a taky kolik z nich bylo k tomu metru, nebo dokonce větší…
Pro Romulura: potvrzuji že koupě navijáku Fin-Nor je návyková záležitost…Za ty peníze stejně kvalitně postavený strojek nejde koupit od žádného jiného výrobce. Rozděláš-uvidíš. Vše v solidním kovu.
#33286 26.3.2012 v 18:46Yetti napsal:
Radyn napsal:
Taky bych potřeboval radu.na 1 cívce na přívlačáku mám pletenku na 20kg a druhou mám volnou.chtěl bych tam něco pevnějšího jedu na loppu.jakou značku preferujete a jakou nosnost tam dát.mělo by se vlézt 315m pletenky 0,35mm.stačí to nebo dát pevnější a ubrat metry?dík za názory.
Ahoj, já vláčím s navijákem Shimano Stradic 6000 a mám tam pletenku 0,25 Spiderwire Ultracast. S vláčecím prutem se nedá prakticky utrhnout….
Nevím, jak tvrdý prut používáš, ale super šňůra je taky Spiderwire barva Camo v průměru 0,35.
Braunstar
Ale dá v chaluhách nebo na hraně,když ti drift jede do kopce8-)
#33288 26.3.2012 v 18:56to upír-mě by zajímalo dle tebe jaké nesmysly mifakm píše,díky za odpověď,buď prosím konkrétní….
#33290 26.3.2012 v 18:58upir napsal:
to MifakM:buď chlap,přiznej chybu a nepiš takové nesmysly…
Souhlas s Mikulcakem. Jako ????
#33291 26.3.2012 v 19:06to Doki
Pokud myslis flunder tak ten dorusta max 80cm,ale bezne se lovi jen kolem 40cm.Tech mam odchytano rekneme nekolik stovek(privlaci)
Pokud te zajima halibut co dorusta i 4m tak zadneho,u nas se nevyskytujou.Je potreba jsi precist debatu jeste jednou…
Opravdu velkejch ryb mam neco odchytano a debata byla spis o tom jake naradi je k tomu potrebne…
Ostatne MifakM napsal ze lzu kdyz tvrdim ze ,,1 metr ma 100 cm a ze spravne ma 1000mm,,
Pokud jde o halibuty tak dospiva nekde kolem 120cm…takze kolem metru je to porad mlada ryba ktera zije,lovi a chova se jinak nez dospelej jedinec…jen jsem chtel poukazat na to ze nelze spusob lovu a vybaveni pouzite na lov nedospele ryby automaticky pouzit na lov tehle ryby ve vseobecnosti…
Jde o to ze pokud nekdo napise
,,Co se tyka pouziti zpusobu lovu, tak kikibut a drtiva vetsina z nas preferuje privlac pred trolingem, ten se pouziva malo,,
Tak muzu jen napsat ze se mi to nezda a zeptat se na skusenosti(pocet ulovku),jen se ptam…jinak bych se nic nedozvedel.
Takhle vim ze mam duvod nadale verit lidem ktery nachytali desitky,neli stovky opravdu velkych halibutu,lidem kteri pouzivaj jine naradi a jine techniky lovu(zejmena Trolling a Downrigger) coz je i logicke vzhledem k tomu ze halibut v dospelosti(na rozdil od mladych jedincu) zije a lovi zejmena u dna
😉
#33293 26.3.2012 v 19:07“Kazdej prece vi, ze u Vas v americe mate vzdycky vsechno lepsi, vetsi, mohutnejsi… s amerikou se proste zadna jina zeme srovnavat neda….” stačí? Trochu trapná a laciná replika,když dojdou argumenty.
#33296 26.3.2012 v 19:08upir napsal:
“Kazdej prece vi, ze u Vas v americe mate vzdycky vsechno lepsi, vetsi, mohutnejsi… s amerikou se proste zadna jina zeme srovnavat neda….” stačí? Trochu trapná a laciná replika,když dojdou argumenty.
:-D:-D:-D:-Ddobrý nebudem se hádat:-D:-D:-D
#33297 26.3.2012 v 19:12Jinak jsem se stále nedozvěděl,odkud MifakM vzal,že drtivá většina v Norsku vyznává přívlač.:-D
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….