Hasvik, NO
temperature icon -3°C
slabé sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 3°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 5°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)

Odpovědět

Tento film,nebo seriál jde na satelitu,dívám sa na to velice rád,ale je to dřina...

Viasat Explorer to dával...

Pokud vím, tak to jezdí na Discovery. Jmenuje se to Deadliest Catch (Nejsmrtelnější úlovek). Možná to někdo najde ke stažení i v češtině. Já bohužel nenašel a tak se dívám v angličtině. Komu nedělá tento jazyk problém, pochytí většinu. Zatím sleduju první sérii, ale je to mazec. Zrovna v dílu, na který jsem se díval včera, jedna loď potopena, 5 mrtvých. A velmi mě pobavila hláška: "Na zítra hlásí výborné počasí, vítr jen 10 m/s a vlny 2,5m. Kéž by takových dní bylo více." A to podotýkám opravdu nebyla ironie. Je to drsné, ale mnohdy taky lukrativní. Za 48hod vydělat 7000$. Spočtěte si to ;-)

Kdybych náhodou narazil na tu češtinu, hodím to sem 8-)

[citace]kaqpa napsal:

Pokud vím, tak to jezdí na Discovery. Jmenuje se to Deadliest Catch (Nejsmrtelnější úlovek). Možná to někdo najde ke stažení i v češtině. Já bohužel nenašel a tak se dívám v angličtině. Komu nedělá tento jazyk problém, pochytí většinu. Zatím sleduju první sérii, ale je to mazec. Zrovna v dílu, na který jsem se díval včera, jedna loď potopena, 5 mrtvých. A velmi mě pobavila hláška: "Na zítra hlásí výborné počasí, vítr jen 10 m/s a vlny 2,5m. Kéž by takových dní bylo více." A to podotýkám opravdu nebyla ironie. Je to drsné, ale mnohdy taky lukrativní. Za 48hod vydělat 7000$. Spočtěte si to

Já to sledoval na Viasat Explorer v češtině a na Discovery to šlo taky v češtině...

Kdybych náhodou narazil na tu češtinu, hodím to sem [/citace]

Tak jsem navštívil Nakiho a můj zdravotní stav ( norská horečka ) se velmi podstatně zhoršil. Z počátku to bylo normálka. Pokec v autosalonu a kafíčko od sličné Veroniky. To se dalo vydržet. Ale prohlídku nových aut na cesty do Norska jsem už těžce neustál. Naki mi ukázal auťák s kterým naše parta pofrčí v srpnu na Bakkan a hned vedle stál Fordík pro Sima. Auťáky ještě v ochranných foliích. Sedl jsem si za volant upravil sedačku a zrcátka a zavřel oči. A už jsem slyšel šumět vlny a křičet racky, náš trajekt přistával v Trelleborgu. Asi tušíte, že Naki mne probudil, dokonce mě vytáhla z auta a já jsem chtěl nakládat!!! Auta nádherný prostorný, to se snad ani nedá vydržet. Naki je prostě borec.A tak přeji a tiše závidím těm co už mají skoro zbaleno já si počkám na ten srpen.

Pandion

PS: do toho čekání vloží c červenci pro jistotu Soroy. Prevence proti nemoci.

2 Pandion

Vím přesně o čem mluvíš :-D

V pátek jsem Nakiho taky navštívil jak jsem jel z veletrhu, ale odvahu si do auta sednout jsem neměl. Už jen kvůli těm pocitům co jsi popisoval. Jsou to pravdu krasavci a už se těším až vyrazíme 13. června směr země zaslíbená...

Ty fotografie jsou parádní.

Naki pochlub se s autama,ať se máme naco těšit.

to Pandion a MifakM: Je to hezké,co jste napsali,za to dík. Samozřejmě budu ještě raději,až tohle budu číst po skončení sezóny až budou všichni zpět bez jakýchkoli problémů.

to Dezo: Není zatím co fotit,auta stojí na parkovišti ještě s ochranýma foliama,bez SPZ,bez polepů. Jeden novej už je na značkách,další tři jdou začátkem dubna a poslední asi až v květnu.

Jednoho beru ke Šroubkovi do Spálova

Díky všem Naki

4lověk musí být stále ve střehu:-x:-x:-x[yt=dHtGsh5twa8&feature=yt]dHtGsh5twa8&feature[/yt]

TO je mazák:-P:-P:-P[yt=24Ula6s8kNA&feature=yt]24Ula6s8kNA&feature[/yt]

Když se daří tak se daří:-D:-D:-D:-D[yt=7MJMtn8WYyU&feature=yt]7MJMtn8WYyU&feature[/yt]

Chlapi od horecky Soroy mi hodne pomohlo Polsko ve Wladyslawowu.Vlny a hafo tresek idealni lek.8-)

[citace]fola napsal:

Chlapi od horecky Soroy mi hodne pomohlo Polsko ve Wladyslawowu.Vlny a hafo tresek idealni lek.[/citace]

Tak hoď nějaké foto a informace o lokalitě v PL. Taky bych si někdy zkrátil čekání na Baltu.

Tak to je mazec ta verliba !

Při záběru trošku více přisekl a velrybka vyskočila.......:-D:-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!