Hasvik, NO
temperature icon -4°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 3°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

PLOVOUCÍ OBLEKY

Můžete se podělit o své zkušenosti s plovoucími obleky jednotlivých značek? Děkuji.

Odpovědět

to romanh2: to video nemá chybu:-D

2 romanh2

Co Ti to plave v tom bazénu, to jsou asi nějaký bojky ne, ne to je ten bordel..:-P - to byla nějaká reklama :-D

Video opravdu perfektní ;-)

:-D reklama nie a načo nepotrebujem. Len skúsenosť a skúška či to vôbec pláva, pri mojej váhe :-E .4. kg som tomu neveril.

Škoda, že som si neskoro všimol, že objektív na kamere je zahmlený.

Ale bola to sranda, nasmiali sme sa.

Tak jsem si nakonec pořídil tohle. Co na něj říkáte?

Oblek

[citace]Vydra napsal:

Tak jsem si nakonec pořídil tohle. Co na něj říkáte?

Oblek[/citace]

Tento model od DAM-u im vyšiel, parametre sú ok a je nenormálne ľahký.Budeš s ním spokojný.

to rastoSE: Měl jsi ho? Tak to dík za info. Navíc jsem ho sehnal za super cenu.

[citace]Vydra napsal:

to rastoSE: Měl jsi ho? Tak to dík za info. Navíc jsem ho sehnal za super cenu.[/citace]

Chytal som v ňom 5dní.Úplne v pohode.Mal som pred tým aj ten starší model(ten vážil tonu :-) ).Min. 8 ľudí poznám čo ho majú a sú spokojní. Ja sa najlepšie cítim v jednodielnom overale ale to je len vec názoru.

to romanh2: to video nemá chybu

Já osobně mám 2dílný SPRO a nedám na něj dopustit.

Já mám ten ABU GARCIA co je na první stránce,dostal jsem ho od kamarádů k narozkám. Letos ho vyzkouším první týden v červenci a první týden v říjnu, tak uvidím jaké to bude. :-):-?

Tak mi ho dnes přivezli. Teď jsem ho zkoušel. Vzal jsem si velikost L, měřím 180cm a vážím 85kg, ale mi to asi velký. Šle na kalhotech mám na doraz a zdá se mi velký. Podle tabulek a na kg bych měl mít L, ale asi to vyměním za M. Nebo máte obleky taky hodně volné???

[citace]Vydra napsal:

Tak mi ho dnes přivezli. Teď jsem ho zkoušel. Vzal jsem si velikost L, měřím 180cm a vážím 85kg, ale mi to asi velký. Šle na kalhotech mám na doraz a zdá se mi velký. Podle tabulek a na kg bych měl mít L, ale asi to vyměním za M. Nebo máte obleky taky hodně volné???[/citace]

Zkus si ho oblíct, obut boty a sedni si na štokrdle, nebo něco tak nízkého jako lavička na lodi, pokud si přesto budeš šlapat po nohavicích, tak si vem menší velikost.

to Vydra: Loni jsem pořídil nový oblek XL,(mám 187cm/105kg),od Fledenu.Musím říct,že je super,ale řešil jsem podobný problém s velikostí. Kalhoty mám v pase o dost větší,ale bundu bych menší mít nemohl. Přemýšlel jsem taky o výměně,ale nakonec jsem to vyřešil bederním pásem,který mi kalhoty v pase stáhnou. A jsem naprosto spokojený.

Naki

Zdravím všechny. Dnes jsem u kamaráda v bazénu zkoušel plovoucí oblek ABU GARCIA a můžu říct, že velikost XL a mých 182cm a 85kg nebyl vůbec problém, opravdu plave a nepotopí se . Jen bych v něm asi nechtěl plavat v březnu ve vodě, která má max. 5 stupňů, vyhřívání k tomu nedávají a voda nateče všude. Hlavní je, že se neutopíte. Kamarád zkoušel oblek od SPRO a s jeho 130kg a výškou 180cm měl problém, tělo lehce plavalo, ale nohy šly hned ke dnu a to jsme neměly boty.:-|

A co měl ten kamoš za velikost? Taky XL?

[citace]Vydra napsal: A co měl ten kamoš za velikost? Taky XL?[/citace]

Velikost nevím, ale byl mu tak akorát.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
Sim napsal: Dnes vyrazil...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!