Můžete se podělit o své zkušenosti s plovoucími obleky jednotlivých značek? Děkuji.
Můžete se podělit o své zkušenosti s plovoucími obleky jednotlivých značek? Děkuji.
2 romanh2
Co Ti to plave v tom bazénu, to jsou asi nějaký bojky ne, ne to je ten bordel..:-P - to byla nějaká reklama :-D
Video opravdu perfektní ;-)
Odpovědět
:-D reklama nie a načo nepotrebujem. Len skúsenosť a skúška či to vôbec pláva, pri mojej váhe :-E .4. kg som tomu neveril.
Škoda, že som si neskoro všimol, že objektív na kamere je zahmlený.
Ale bola to sranda, nasmiali sme sa.
Odpovědět
[citace]Vydra napsal:
Tak jsem si nakonec pořídil tohle. Co na něj říkáte?
Oblek[/citace]
Tento model od DAM-u im vyšiel, parametre sú ok a je nenormálne ľahký.Budeš s ním spokojný.
Odpovědět
to rastoSE: Měl jsi ho? Tak to dík za info. Navíc jsem ho sehnal za super cenu.
Odpovědět
[citace]Vydra napsal:
to rastoSE: Měl jsi ho? Tak to dík za info. Navíc jsem ho sehnal za super cenu.[/citace]
Chytal som v ňom 5dní.Úplne v pohode.Mal som pred tým aj ten starší model(ten vážil tonu :-) ).Min. 8 ľudí poznám čo ho majú a sú spokojní. Ja sa najlepšie cítim v jednodielnom overale ale to je len vec názoru.
Odpovědět
to romanh2: to video nemá chybu
Já osobně mám 2dílný SPRO a nedám na něj dopustit.
Odpovědět
Já mám ten ABU GARCIA co je na první stránce,dostal jsem ho od kamarádů k narozkám. Letos ho vyzkouším první týden v červenci a první týden v říjnu, tak uvidím jaké to bude. :-):-?
Odpovědět
Tak mi ho dnes přivezli. Teď jsem ho zkoušel. Vzal jsem si velikost L, měřím 180cm a vážím 85kg, ale mi to asi velký. Šle na kalhotech mám na doraz a zdá se mi velký. Podle tabulek a na kg bych měl mít L, ale asi to vyměním za M. Nebo máte obleky taky hodně volné???
Odpovědět
[citace]Vydra napsal:
Tak mi ho dnes přivezli. Teď jsem ho zkoušel. Vzal jsem si velikost L, měřím 180cm a vážím 85kg, ale mi to asi velký. Šle na kalhotech mám na doraz a zdá se mi velký. Podle tabulek a na kg bych měl mít L, ale asi to vyměním za M. Nebo máte obleky taky hodně volné???[/citace]
Zkus si ho oblíct, obut boty a sedni si na štokrdle, nebo něco tak nízkého jako lavička na lodi, pokud si přesto budeš šlapat po nohavicích, tak si vem menší velikost.
Odpovědět
to Vydra: Loni jsem pořídil nový oblek XL,(mám 187cm/105kg),od Fledenu.Musím říct,že je super,ale řešil jsem podobný problém s velikostí. Kalhoty mám v pase o dost větší,ale bundu bych menší mít nemohl. Přemýšlel jsem taky o výměně,ale nakonec jsem to vyřešil bederním pásem,který mi kalhoty v pase stáhnou. A jsem naprosto spokojený.
Naki
Odpovědět
Zdravím všechny. Dnes jsem u kamaráda v bazénu zkoušel plovoucí oblek ABU GARCIA a můžu říct, že velikost XL a mých 182cm a 85kg nebyl vůbec problém, opravdu plave a nepotopí se . Jen bych v něm asi nechtěl plavat v březnu ve vodě, která má max. 5 stupňů, vyhřívání k tomu nedávají a voda nateče všude. Hlavní je, že se neutopíte. Kamarád zkoušel oblek od SPRO a s jeho 130kg a výškou 180cm měl problém, tělo lehce plavalo, ale nohy šly hned ke dnu a to jsme neměly boty.:-|
Odpovědět
[citace]Vydra napsal: A co měl ten kamoš za velikost? Taky XL?[/citace]
Velikost nevím, ale byl mu tak akorát.
Odpovědět
Sim napsal: Dnes vyrazil...