Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 176)
  • Autor
    ivanmi5
    Člen
    (28 odpovědí)

Niekde som čítal, že aj keď máte na sebe oblečený plávajúci oblek, aj napriek tomu je povinnosť mať záchrannú vestu. Je to tak ? 😯

Michal
    Účastník
    (246 odpovědí)

Tak to jsem neslyšel,správce nás před vstupem na loď vždy upozorní,že musíme mít plovoucí oblek NEBO vestu a loni nás na vodě kontrolovala policejní hlídka,na sobě jsem měl plovoucí oblek a vše bylo OK…;-)

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

upir napsal:

Tak to jsem neslyšel,správce nás před vstupem na loď vždy upozorní,že musíme mít plovoucí oblek NEBO vestu a loni nás na vodě kontrolovala policejní hlídka,na sobě jsem měl plovoucí oblek a vše bylo OK…

Přesně tak od toho je to plovoucí oblek.Taky jsme zažili kontrolu a bez problému.:-P:-P

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To vd: jestli jedeš v červenci na Garten, tak ti stačí tričko s krátkým rukávem a vobyčejný šusťáky za dvě stovky, pro případ deště nebo abys neofoukl. V plovoucím obleku se upečeš. Vesta stačí být v lodi, ale při chytání vůbec nepřekáží, měl jsem ji pořát na sobě. U Bena je např. spousta úložného prostoru v lodích, tak se dají složit i tam.

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

O plovoucí oblek se raději nestarám. Dva roky jsem ho nechal jen ošplejchlej hadicí a dobrý. Letos jsem se na něj už nemohl dívat, tak jsem jej dal do čistírny a tam i naimpregnovat. Teď mám hrůzu až si poprvé sednu na mokrou lavičku, jak budu mít mokrej zadek. Snad ne.

A otázka impregnace? Která je “TA” kvalitní?. Letos jedem na Bakkan s naipregnovanými obleky jeden z čistírny, druhý má impregnaci od Michala a třetí od firmy Würth. Tak si vzpomeňte, až se vrátíme. Řeknu Vám, kdo byl jak zmáchanej.:-D

Michal
    Účastník
    (246 odpovědí)

U vesty bohužel nestačí aby byla v lodi,musí být oblečená,opět na to byli ti,kteří neměli plovoucí oblek upozorněni.Poliši prý kontroly provádí i dalekohledem.;-)

zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

Podle informace “povolaných” ,paní janka, stačí vesta v lodi, jak píše Step.:-P

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

gruvearbeider napsal:

Podle informace “povolaných” ,paní janka, stačí vesta v lodi, jak píše Step.

Nám bylo řečeno policajtama že ji musíme mít odlečenou.Když nedej bože spadnež do vody tak ti je houby platná když ji nemáž na sobě..;-);-);-)

zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

“Dedek”, já to nerozporuji, ale to by ji musel mít každý na pobřeží,kdyby tam žuchnul.Já už to vyzkoušel a radši po hlavě než do kamení,,,

zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

>>>místo skoku,,,,,,,,

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Copak bylo v té termosce, že se ti zamotala šiška???:-D

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

Step napsal:

Copak bylo v té termosce, že se ti zamotala šiška???

To teda je dobrý dotaz:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To Dedek: Dokonce vypadl z holínek:-D:-D:-D:-D

Chlapi, já to snad nevydržím. Když vidím ten kouštíček moře…

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Obávám se že nemáte pravdu s těma plovoučákama a vestama…

Ty které používáme nejsou certifikované jako záchranné. Aby jsi nemusel mít plovoucí vestu, musel by jsi použít obleky, které používají profi rybáři na moři.

Díval jsem na to před časem do norských zákonů. Označení té certifikace si nepamatuji, ale pokusím se to znovu najít.

Michal
    Účastník
    (246 odpovědí)

Tak to asi norští poliši své zákony neznají,nebo je obcházejí,protože s mým Sundridge Stormbeach Pro nebyl žádný problém a ještě mi popřáli úspěšný lov….jestli tam nebude rozdíl jestli chytáš na otevřeném moři,nebo v příbřežních vodách….I když jsme jeli na kutru,tak mě kapitán nenutil vzít si vestu,když viděl,že mám plovoucí oblek. 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 176)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...