Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 176)
  • Autor
    zdeneko
    Účastník
    (439 odpovědí)

Hodně lepící páska. Mám skobu tak 3*3 cm a zhruba ten týden to vydrží s tou páskou. Pak se odlepí, ale to už jsem doma. Oblek vyčistím a přelepím znova. Funguje to.

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

děkuji, já bych to chtěl vyřešit nafurt…bojím aby se to netrhalo dál

petrs
    Účastník
    (115 odpovědí)

Já mám výborné zkušenosti s lepidlem ” CEYS – Lepidlo na měkčené plasty Vinilceys “. měl jsem prošláplou podlahu u nafukovacího člunu, po zalepení super drží už pátým rokem. Syn loni roztrhl na zádech novou zimní bundu a lepidlo se zase osvědčilo, je ten spoj sice vidět, ale drží a neloupe se. Na lepidle píšou: pružné, bezbarvé, trvanlivé a odolné vodě. Lepí měkčené PVC, syntetické a přírodní tkaniny(plachty, stany), kůži, koženku. Dá se s tím lepit bez záplat. lepidlo se přez trhlinu navrství. Je to takový gel. Já bych to s tím zalepil a věřím, že to vydrží.

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

děkuji to vypadá dobře.

Markosedlacek
    Člen
    (3 odpovědí)

chcem si kúpiť oblek na jesen až zimu do člnu ma slovensku, čoho sa mám držať? alebo poradte konkrétny oblek, nech nezamrznem a nech nemám mokrú riť, ako budem sedieť, dík

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

To Marko sedláček.Najeď si na hlavní stránku,zadej články a na straně 76-90 máš test SUNDRUDGE STORMBEACH.Ale jsou i jiné obleky.Nemá cenu na nich šetřit.;-)

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Neplovoucí zímní obleky koupíš od 1900,-kč

http://www.topfishing.eu/oblek-spro-thermal-pvc.html

Plovoucí od 2990,-kč

http://www.topfishing.eu/sundridge-topfishing/

Candat – Rosťa
    Účastník
    (199 odpovědí)

Má někdo zkušenost s oblekem –  Plovoucí oblek IMAX Aquabreathe Floatation Suit White/Black 2 díly.
    Děkuji za případné Info.

Candy

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Má někdo zkušenost s oblekem – Plovoucí oblek IMAX Aquabreathe Floatation Suit White/Black 2 díly. Děkuji za případné Info. Candy

Myslíš tenhle?

Candat – Rosťa
    Účastník
    (199 odpovědí)

Jojo to je přesně on.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Tak když vynechám heureka.cz, tak se o něm píše…

– Neuvěřitelně lehký

– Měkký na dotek, vodní sloupec víc než 10000mm

– Polyesterová podšívka 210T

– Oděru vzdorné ramena a lokty

– Velké hřející kapse

– Reflexní prvky

Vysoce kvalitní 3M tkané reflexní pásky

– Ergonomicky nastavitelná kapuce pro neomezený výhled

– Píšťalka

– Rybářský střih pro neomezenou svobodu pohybu

– Vyztužený zadek a kolena

Cena 150£, Dle aktuálního kurzu 5175,-Kč

Osobní zkušnosti za mě nula, snad někdo napíše jestli má přesně tento model. Mě by se taky líbil… 😉

Candat – Rosťa
    Účastník
    (199 odpovědí)

Mám problém, že se mi líbí to barevné provedení a koupil bych si ho, ale taky bych chtěl před koupí věděl, jestli stojí za to ho vyměnit. Momentálně mám taky IMAX ale ten starší model v té nej velikosti a trochu jsem shubnul a je mi tak trochu větší :-).

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Mě taky, vzhledem je to unikát. Praktická věc bude asi trochu jinde (krev atd.). Tak se trochu rozepiš o zkušenostech s tím modelem co máš teď. Plus/Mínus?

Candat – Rosťa
    Účastník
    (199 odpovědí)

Mě taky, vzhledem je to unikát. Praktická věc bude asi trochu jinde (krev atd.). Tak se trochu rozepiš o zkušenostech s tím modelem co máš teď. Plus/Mínus?

Bohužel jsem zatím jiný plovoucí oblek než IMAX nevlastnil, proto by moje srovnání plus a mínus nebylo objektivní. Pokud bych měl hodnotit jen oblek samotný, tak bych přidal jednu až dvě kapsy u bundy. Za mě super oblek ve střední třídě, jen mi je trochu větší, ale to není problém obleku jako takového.
    Při koupi jsem koukal také na jiné obleky stejné ceny a Imax se mi líbil nejvíce, ale sto lidí sto názorů.
    Jako vše co vozím do Norska, tak i oblek vyžaduje svoji péči a proto ho po každém návratu umyju teplou vodou s prostředkem  k tomu určeným a naimpregnuji, minimálně mám potom pocit, že jsem udělal maximum pro jeho funkčnost a životnost.

Solny
    Účastník
    (687 odpovědí)

Několik let jsem měl IMAX a spokojenost, hlevně byl dobrej ten vysokej límec. Teď mám Sondridge Extreme, který je pohodlnější, ale taky dražší. Ten novej IMAX vypadá dobře, ale ta bílá na moře by asi dlouho nevydržela…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 176)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...