Hasvik, NO
temperature icon 10°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 13°C
déšť
Bergen, NO
temperature icon 15°C
mrholení
Malé, MV
temperature icon 30°C
polojasno

pilkery vyrobené ze železa

Chtěl bych Vám ukázat pilkery, které jsou úspěšné a které skoro nic nestojí, jen trocha práce. Mírně prohnutý plocháč a k němu je přivařena kulatina. To je vcelku vše a pak už jen dobrousit na brusce a natřít barvou dle vlastního uvážení. Já je vyrábím cca 20 cm dlouhé.

Na poslední nátěr používám dvakrát lodní lak.

Odpovědět

Solidní řemeslná práce, všechna čest. Ale k čemu jsou ty " zednické olovnice" vlevo: sehnali jste snad na Soroyi melouch na komín?...:-D:-D:-D Kam se tam dá trojhák?

Ty olovnice používam taky, nebo alespoň něco podobného, prostě jen jako závaží na maso atd..

no, Norsko je celkem drahá záležitost, tak kdyby byla možnost nějaké fušky na přístavbě, aby se to trochu rentovalo...:-D:-D:-D

Dovolím si zde zveřejnit fotku montáží na maso- (na mníky)od H. Dufka - už ji několikrát zveřejńoval, tak mu to doufám nebude vadit - :-?

Systém bočního přívěsu mi dobře pracoval s plovoucí chobotnicí a masem - ,,olovnici,, máš možnost vyměnit podle síly spodních proudů...8-)

Moc pěkná prácička.PARÁDNÍ.:-D

...díky všem za pochvalu. ;-) Potěší zvláště od lidí, kteří mají své výrobky extrovní a ví, co taková výroba na koleně obnáší.....:-P..(že, Otto ?)

[citace]JIMMI napsal: ......a tohle pro celý kolektiv....

...Soroya za 6...![/citace]Pěkná práce.

Jimmi-je to sice pakárna ale ten výsledek hrozně potěší.Tady ani nejde o prachy.Mám do září čas a tak dělám z nerezu držák na prut a dva gafy něco přes metr dlouhé.Ty gafy,to mě zaůkolovali kolegové.Znáš to-uděláš jedno a hned dostaneš další ůkol,když je ale možnost tak proč ne.Ahoj Otta.

otta - mě nikdo neůkoluje (zatím), ale po loňské návštěvě Bakkanu mi dost věcí vrtalo hlavou...Na letošek jsem připravil nejen pilkry, ale taky držáky i gafy - (ty už jsou tady taky na fotce). Věřím tomu, že po příjezdu se mi začnou tlačit do hlavy zase nějaké ptákoviny :-), takže bude zase o zábavu postarané...:-D

Ať se ti práce daří a doufám že tady brzo uvidím tvé nové výrobky na fotce.;-)

P.S. - pokud zafungují vlastní výrobky, je potom radost dvojnásobná a zapomeneš na čas a námahu spojenou s výrobou, že jo.........

Tak 13.9 tu za chvilku bude tak to dávám do kupy.Tady je kýbl na pilkry a jiné nutné věci.

[citace]otta napsal:

[/citace]

Otto ty si vážně puntičkář :-) ale v dobrém slova smyslu. Je nádhera se na to koukat:-D

Oto, to teda čumim. Samozřejmě taky v dobrém slova smyslu.

otto, já nejenomže čumim jak bulík, ale i tiše závidim, co je to prosím za kýbl, tos dělal, nebo se to dá koupit:-):-):-):-):-)

[citace]bulik napsal: otto, já nejenomže čumim jak bulík, ale i tiše závidim, co je to prosím za kýbl, tos dělal, nebo se to dá koupit[/citace]

Podle mne to je menší kýbl strčenej do většího a přišroubovanej, je tak??:-) Velice dobrej nápad;-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.