[citace]Duke napsal:
Pafka napsal:
Já dávám, i vzhledem k potápění do větších hloubek, přednost fotoaparátům či kamerám se samostatným pouzdrem, které zaručuje vodotěsnost min. do 100 metrů. Přece jen mi některé z kompaktů pro přímé focení pod vodou (bez pouzdra) připadají trochu více náchylné k utopení. A to platí i ve vztahu k příspěvku KLIKNISe, kterému v mrazu zamrzla závěrka a bylo po .... Foťák s vodním pouzdrem jsem bral i na vysokohorskou turistiku, kdy díky externímu pouzdru odpadaly případné problémy právě se zamrznutím závěrky ve velkých mrazech. Jinak již delší dobu preferuji foťáky CANON (mám jak zrcadlovku, tak i kompakta a vlastně i kameru, kterou však již využívám spíše sporadicky) a prakticky si na ně nemohu stěžovat. Pafka
Já se fakt řídil recenzema a testama, hlavně názorama lidí, kteří už ten foťák mají... Já se s ním ani moc potápět nebudu. Spíš se mě líbí, že měl ustát pád z 2m na beton, a tu vodotěsnost využiju spíš při špatným počasí teď v Norsku, když se mě nebude chtít vytahovat Canon EOS D350. A taky na různý akce, kde nebude vadit, když mě to polejou pivem.
alexsk napsal:
ta kamera gopro hd hero je super
kolega ju ma testovali sme ju a fakt hoci je drahsia mozem len doporucit.
kdesi som videl video recenziu a testovali ju v meteorologiskom balone ktory praskol myslím pri 3000m. kamera stale natacala a pri dopade sa neposkodila - to puzdro je super.
Já právě začínál na kamerách za nějakých 4000,-, ale s postupem studování a koukání na srovnávací videa, sem se rozhodl pro tu GoPro HD Hero2. Bych řekl, že v dnešní době se ani nic lepšího z tohto segmentu koupit nedá.[/citace]
Musím jen souhlasit za ty peníze je to fakt pecka kamera.Hlavně jednoduchá obsluha.8-)