Hasvik, NO
temperature icon 5°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 8°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 15°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
zataženo

Odolné (vodotěsné) kamery a fotoaparáty

1 3 4 5 6 7 8

Myslím, že toto téma zde ještě chybý a tak je zakládám. Myslím si, že většina z nás si ráda natačí a fotí svoje rybolovné výpravy ať už do Norska nebo jinam.

Já se nedávno rozhodl koupit odolný kompakt a vybíral mezi třema kouskama, nakonec jsem šáhnul tady po tom.

[yt=JXB4zsAAUX8=yt]JXB4zsAAUX8[/yt]

Panasonic FT3

Pak jsem ještě přemýšlel o nějaké odolené/sportovní kameře. Jednak jezdím na motorce a druhak i do Norska by se mohla hodit. Po dlouhém čtení recenzí a různých diskuzí jsem zvolil tuhle.

GoPro HD Hero2

[yt=GUEZCxBcM78=yt]GUEZCxBcM78[/yt]

Pořádně tady tyto dvě "hračky" vyzkouším až příští týden na Bakkanu a pak sem samozřejmě napíšu vlastní zkušenosti a vložím videa a fotky.

Odpovědět

[yt=V1KMm8g3_fI&feature=yt]V1KMm8g3_fI&feature[/yt]

[yt=qo-3YmuUNCQ&feature=yt]qo-3YmuUNCQ&feature[/yt]

To: Pafka

Pekná práca. Točil si to v akváriu, keď to audio je plné hlasov?

[yt=euIAnnYc8WY&feature=yt]euIAnnYc8WY&feature[/yt]

Ano, je to akvárium v Alesundu - vřele doporučuji :-) :-)

[citace]Pafka napsal:

Ano, je to akvárium v Alesundu - vřele doporučuji [/citace]

Díky za tip. Keď sa dostanem do Norska na ryby, určite tam zájdem. V Alesunde som ešte nebol(mali sme to vždy trocha od ruky), ale je to krásne mesto a raz naplánujeme rybačku v blízkosti Alesundu. Ak môžeš poradiť, budem rád. Díky.

Super,díky za tip.V létě jedem na Averoy,tak se tam zajedem podívat.

Alesundu se říká Benátky severu, je to fakt moc krásné městečko, stojí za návštěvu. Pokud tam budete, určitě vyjděte, vylezte, vyjeďte na kopec nad městem, je tam nádherný výhled :-) :-)

Na rybách jsem tam ale nebyl, byla to první návštěva Norska v rámci rodinné dovolené :-) :-)

Souhlasím s Pafkou prohlídka Alesundu stojí opravdu za to.

Novinka pre ostrieľaných fajnšmekrov.

1 3 4 5 6 7 8
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.