Hasvik, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 13°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

Odolné (vodotěsné) kamery a fotoaparáty

1 2 3 4 5 6 8

Myslím, že toto téma zde ještě chybý a tak je zakládám. Myslím si, že většina z nás si ráda natačí a fotí svoje rybolovné výpravy ať už do Norska nebo jinam.

Já se nedávno rozhodl koupit odolný kompakt a vybíral mezi třema kouskama, nakonec jsem šáhnul tady po tom.

[yt=JXB4zsAAUX8=yt]JXB4zsAAUX8[/yt]

Panasonic FT3

Pak jsem ještě přemýšlel o nějaké odolené/sportovní kameře. Jednak jezdím na motorce a druhak i do Norska by se mohla hodit. Po dlouhém čtení recenzí a různých diskuzí jsem zvolil tuhle.

GoPro HD Hero2

[yt=GUEZCxBcM78=yt]GUEZCxBcM78[/yt]

Pořádně tady tyto dvě "hračky" vyzkouším až příští týden na Bakkanu a pak sem samozřejmě napíšu vlastní zkušenosti a vložím videa a fotky.

Odpovědět

Kamarad tu Hero2 pouziva pri parasutingu a je maximalne spokojenej. Pokud ma nekdo zajem, tak zjistim link na jeho youtube kanal, kde si muze videa z te kamerky prohlidnout.

Pro Duke:

Ten fotoaparát vypadá velice dobře. Jaká prosím byla cena? Také uvažuji o koupi. Budu ráda když po návratu dáte vědět jak jste spokojen. Květa.

Já mám asi 5 let Olympus Miu 770 SW, jsem s ním velice spokojený. Pravda v 10 m hloubky jsem s ním nebyl, ale už toho zažil mnoho. Už není v prodeji, jeho nástupce je Mju 1030 SW a měl by umět minimálně to samé. Najdete je oba na internetu. Výhodou je Li-Ion akumulátor Li-42B, který je vyměnitelný, s náhradní baterkou vydržíte fotit a nebo kamerovat celý den. Vyzkoušeno v Chorvatsku na Kornátech.

Olympus Mju 1030 SW

[yt=Cmn81XszvEs=yt]Cmn81XszvEs[/yt]

tady je ukazka videa z ty kamerky

a tady cely jeho kanal, kde je tech videi spousta: http://www.youtube.com/user/Marrty01

to Qwuiddo pekne:-D

Ale ty boty8-O,pozdrav kamarada a at neblbne...:-P

Taky se po necem ohlizim,ale u tehle kamer mi docela vadi tvar.

2 Duke

Ta kamera na obrazku to je ta Surf Edition ze? Mas ji primo ze statu, nebo se uz prodava i v CR?

PS: To video z te kamery mne uchvatilo. Skvele udelane.

2 Kveta90

Cenu naleznete na webu, kam vede ten odkaz z nazvu kamery ;-)

To Qwuiddo: Jo, to jsou moc pěkný záběry. Dobré je nezávislé uchycení, máš volné ruce. Jen právě na použití do ruky mi připadá trochu nemotorný.

[citace]MifakM napsal:

2 Duke

Ta kamera na obrazku to je ta Surf Edition ze? Mas ji primo ze statu, nebo se uz prodava i v CR?

PS: To video z te kamery mne uchavtilo. Skvele udelane.

2 Kveta90

Cenu naleznete na webu, kam vede ten odkaz z nazvu kamery [/citace]

Jestli te tohle uchvatilo, tak mrkni na nejaky sestrihy, napr na seskok 101:

[yt=9MKO3HZzFI8&list=yt]9MKO3HZzFI8&list[/yt]

[citace]Step napsal:

To Qwuiddo: Jo, to jsou moc pěkný záběry. Dobré je nezávislé uchycení, máš volné ruce. Jen právě na použití do ruky mi připadá trochu nemotorný.[/citace]

Nevim jestli tam neni nejaky drzacek na ruku treba pripevnovaci, mozna se mrknout na nejaky web jake k tomu je prislusenstvi ;-)

už tři roky mám tento a jsem sním maximálně spokojenej.

Po příjezdu z lovu ho vyperu ve sladké vodě a šlape jak víno.

[citace]Qwuiddo napsal:

Jestli te tohle uchvatilo, tak mrkni na nejaky sestrihy, napr na seskok 101:

[/citace]

No ja spise myslel to video co dava DUKE, ale to od toho kamose taky neni spatne ;-)

Uz jsem se koukal na ty jeho filmecky :-) Nejvic se mi asi z nich libi Czech base team - SWISS 2011

1 2 3 4 5 6 8
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.