Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 4°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Kdo poradí jak nachytat nějaké rybky..

Prosím kdo by mi dal nějakou radu jak nachytat..jsem Snillfiord kemp,jsem tady poprvé vyjel jsem na moře s tím že nachytám hromadu ryb a jejda jedna treska a to ještě byla náhoda..mohl by mi někdo poradit jakou návnadu,jakou barvu..atd.Mám pruty na přívlač i na pilkr..vůbec nemám představu jak těžký pilkr do jaké hloubky no prostě nic.Dokonce mám i sonar,ale jaksi se to míjí účinkem..budu velice rád za jakoukoli radu..děkuji pěkně..;-)

Odpovědět

Ano podle fotek to je opravdu zmíněná lokalita. My jsme to řešili tak, že jsme si najmuli kutr, ten nám ukázal, kde se ryby chytají a potom jsme tam jezdili sami. Mohu potvrdit, že jsme byli pak úspěšní. Ovšem cesta trvala téměř 2 hod. a jezdilo se až k ústí fjordu do moře. Na kutru jsem zi zapamatoval 3 body, kde musím s člunem stát. Byly to 3 velké praskliny ve skalách do nichž jsem musel vidět a v tomto průsečíku se nechalo lovit. Jinak musím uznat um ryby vyhledat a blahopřát, protože úlovky jsou nádherné.

Tak nevím ..., nám se vlezly na ten menší stůl ryby ve dvou řadách a ještě tam zbylo místo i na přepravku (někdy i na dvě). Jinak ale opravdu krásné ryby, zřejmě to jsou "prarodiče" těch, co se podařily nachytat nám.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!