Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Kdo poradí jak nachytat nějaké rybky..

Prosím kdo by mi dal nějakou radu jak nachytat..jsem Snillfiord kemp,jsem tady poprvé vyjel jsem na moře s tím že nachytám hromadu ryb a jejda jedna treska a to ještě byla náhoda..mohl by mi někdo poradit jakou návnadu,jakou barvu..atd.Mám pruty na přívlač i na pilkr..vůbec nemám představu jak těžký pilkr do jaké hloubky no prostě nic.Dokonce mám i sonar,ale jaksi se to míjí účinkem..budu velice rád za jakoukoli radu..děkuji pěkně..;-)

Odpovědět

tady na to na co se ptáš,tak se dá napsat román,nejde poradit od netu z ČR na to je už asi pozdě...nejlíp uděláš kdyš se zeptáš přímo na místě domorodců...co znají tuto lokalitu...

Dojdu si do lednice pro pivo a poradím ti online, jestli se neodpojíš, jsi zde?

jsem zde..taky jsem si otevřel jedno..:-D:-D

No super, tak se nám bude dobře komunikovat. Na jakých hloubkách chytáš?

Pokud to nebude vadit, tak se také pokusím poradit.:-)

Do 200 m..

super čím víc rad tím líp..myslím..

copak..došlo pivo nebo nápady..:-D

Jsem zastáncem spíše přívlače, proto bych hledal ryby spíše na mělčinách do 30m. Měl bys dostat od majitele kempu nějakou námořní mapu, tam najdeš zajímavá místa, jsou to podmořské hory, zkrátka teréní nerovnosti máš něco takového?

http://www.fishtour.cz/prava.htm jsem přesně zde a mapu ani nic podobného nemám..

já bych klidně pokoušel polaky na hloubkách 10-20m, vybírej taková místa, kde jsou chahluhy, protože to mají nejraději, cítí se tam bezpečně. Jako nástrahu bych zkusil, zlatý pilkřík 50-60g ozdobený nějakou mouchou nad ním.

chytal jsem na pilkr 500g a nástrahy nějaké tři barevné gumové oblůdky.. tak to bylo asi špatně..že jo..:-(

[citace]vincek00 napsal:

http://www.fishtour.cz/prava.htm jsem přesně zde a mapu ani nic podobného nemám..[/citace]

Ty vole, tak to bude boj. Budeš si muset poradit s tím echolotem. Jezdí se na volnoběh a dělají se osmičky na vodě, tím si trochu zmapuješ dno. Jakmile najdeš místo, kde hloubka padá z 20-60m, tak se vrátíš proti větru na těch 20m a necháš se sfouknout na hloubku. Nemlať pilkrem jen od dno, ale chytej i ve sloupci. To znamená, že ťukneš o dno a pojedeš nepravidelným navíjením až k hladině a takto pročešeš sloupec. Není tam s tebou na vedlejší chatě, někdo, kdo tam již byl???

tak to teda bude..ale jinak je tady kolega který tady už byl před pár lety a jaksi nic nechytil..:-D tak že toho už jsem se ptal..no a co ty návnady..je jedno jaká barva ??

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!