Co jsi potřeboval vědět ? Nestyď se... a zeptej se.
Aj tak je toto asi najlepšia elektrika. Vyradené koleso z auta, ozub.kolieko z bicykla, motorček zo stieračov + stará batéria z auta a utiahne to aj barana z Nového Zélandu.:-D:-D:-D
Odpovědět
No to se mi ulevilo, já studuji manuál a zbytečně, až budeme spolu, tak mě to naučíš, nejlépe je to v praxi. Mám ten samý. Vše balím do krabice a na Soroyi to vyndavám.
Odpovědět
Ja mam Daiwa Super Tanacom-S 600 a spokojenost naprostá,
mame ji v rodine všichni a zatim bezproblemu bez zavad a vytahl jsem s tim už taky kde co...
Odpovědět
[citace]snori napsal:
Ja mam Daiwa Super Tanacom-S 600 a spokojenost naprostá,
mame ji v rodine všichni a zatim bezproblemu bez zavad a vytahl jsem s tim už taky kde co...[/citace]
Souhlasím, máme tento typ celá parta už pátou sezonu a šlapou jak hodinky;-)
Odpovědět
Máte někdo zkušenosti s tímto multíkem Banax Kaigen 500TM?
Odpovědět
Mal som ho tento rok na Vikne aj na Soroyi.Asi v tejto cenovej relácii dobrý.Štandartne dodávaná batéria je pri dlhodobom love slabá.
Vyber si silnejšiu batériu a neobanuješ.
Odpovědět
[citace]Vydra napsal:
Máte někdo zkušenosti s tímto multíkem Banax Kaigen 500TM?
Banax Kaigen 500TM[/citace]
Dobrej poměr Cena/Výkon. :-P:-P:-P:-P:-P
Odpovědět
Ja osobne banaxi ani nehanim ani nijak neobhajuju! Mel jsem ho jako založak. ma tu regulaci rychlosti na páčce ale jinak mi přijde lepši ta daiwa
Odpovědět
Já BANAX KAIGEN 500 TM mám a neměl jsem s ním žádný problém.Spíše mě mile překvapil.Za tu cenu je to ideální přístroj.:-)
Odpovědět
Zdar,
nemáte prosím někdo český návod k Daiwa Super Tanacom S600W, nebo k němu přibuznému?
Díky moc
R.
Odpovědět
Zdravim chlapi,
Máte někdo zkušenosti s novými modely el. multiplikátorů WFT Electra?
V minulosti se zde moc lichotivě o nich nemluvilo. Časté poruchy řadiče a elektroniky. Současné modely mají elektroniku již novou, řadiče nevím.
Diky za Vaše příspěvky a komentáře.
Odpovědět
[citace]Navarchus napsal:
Zdravim chlapi,
Máte někdo zkušenosti s novými modely el. multiplikátorů WFT Electra?
V minulosti se zde moc lichotivě o nich nemluvilo. Časté poruchy řadiče a elektroniky. Současné modely mají elektroniku již novou, řadiče nevím.
Diky za Vaše příspěvky a komentáře.[/citace]
Konkrétně tento model je velmi nepovedený. 10ks prodaných - 10ks reklamovaných. Je tam nějaká výrobní vada, u všech odešli řadiče a WFT nemá náhradní díly. Nedoporučuji.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...