Co jsi potřeboval vědět ? Nestyď se... a zeptej se.
Děkuji ZM za upřesnění a odkaz na návod, staženo :-D
Jinak na cívce je zarážka pro smyčku pletenky. Co mi ale stále vrtá hlavou je přiložená cívka s 10m šňůry. Na DVD videu od Shimana tvrdí:
1) při použití orig. šňůry Antares od Shimana se tato nepoužije.
2) při použití jiné šňůry se nejdříve navine tato, 10m zaváděcí šňůra, na níž se naváže ta neorigo, něco se přepne a pak se dál pokračuje stejně.
Na videu z You Tube to je úplně obráceně, nejdřív vlastní šňůra, pak přepnutí, zaváděcí šňůra ručně, zase přepnutí, odmotání 10m zaváděcí šňůry a reset počitadla celkové délky šňůry.
Zdůvodňují to nějakou kalibrací neoriginální šňůry...
Odpovědět
Tak to nevím,mám tam od začátku šňůru co s ní chytám.Snad Sim bude vědět.
Odpovědět
Ktorý elektrický multiplikátor,bez ohľadu na cenu je ten naj...,? :-?
Odpovědět
[citace]janci napsal: Ktorý elektrický multiplikátor,bez ohľadu na cenu je ten naj...,? [/citace]
Keďže si sa opýtal 4x, tak predsa ten môj, Jožov, Ľubov a Andrejov.:-D:-D:-D
Odpovědět
Svoju otázku ohľadne el.multiplikátoru som položil celkom vážne.Ako vidím niektorým je to na srandu. Aj tak Vám všetkým prajem pekné,príjemné a pokojné sviatky.
Odpovědět
Na tuto otázku se vážně odpovědět nedá. Alespoň podle mne. Každému vyhovuje něco jiného. Již jsem měl el. multiplikátorů několik a zatím nejvíce mi vyhovuje WFT ELECTRA 700 PR BIMOTOR Full HP. :-D:-D:-D:-D:-D Je to samozřejmě pouze můj názor a jak jsem již řekl, těch názorů tu bude kopec. :-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P Tedy, až si z toho přestaneme dělat srandu. ;-);-);-);-);-);-) Krásné svátky přeje Došky
Odpovědět
[citace]janci napsal:
Ktorý elektrický multiplikátor,bez ohľadu na cenu je ten naj...,? [/citace]
Jak píše Došky, každému dle gusta..
Nejde říct, který je top a který ne...
Myslím, že na tuto otázku nedostaneš odpověď..
Odpovědět
Nemusi býť priama odpoveď,stačia skúsenosti, poznatky a pod.Ja si ajtak vyberiem podľa môjho cítenia.
Odpovědět
[citace]janci napsal: Ešte nie je silvester, aby si tu so mnou srandoval[/citace]
Janci, Silvester sa nezadržateľne blíži. Už môžem?8-O
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...