Pokračování oblíbeného tématu
Pokračování oblíbeného tématu Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček.
Harty, to je nádhera. Neodlepí se ti ty folíle, když chytáš dorše? Přece jen mají zuby, které by mohli narušit tu samolepku.
Odpovědět
Musím potvrdit supr kvalitu a neskutečnou vymakanost Hartyho pilkříků.to co jsem viděl naposled u něho, je neskutečný. Hlavně oceňuji ten cit pro detail...už se těším, jak za dvacet je budeme smáčet a testovat.Samozřejme kameru a foťáky máme připravené...
Odpovědět
Míro,neodře a ani neodlepí.Na pilk.používám kvalitní keramický lak v několika vrstvách,tak aby na něm nebyla žádná hrana .
Odpovědět
Čau Zdeňku,neboj vyzkoušíš.Jak bylo domluveno,tak platí pošlu po Jardovi.Co nového?Já dnes za dvacet.Kličku jsem dnes předal kamarádovi. Na ukázku pár kousků.
Zdar,
my dnes za 34. Počasí letos vypadá dobře, tak snad to letos klapne. Kam vlastně jedeš?
Odpovědět
Zdeňku jedu do Grefsnesvagenu. Dozvěděl jsem se to včera dopol. a hned jsem kývnul.Tak jsem se připravil tak o dva měsíce stresu.-No neber to.
Odpovědět
TO co mám z Hartym nevyšlo na podzim, tak ted se to povedlo...Budeme se snažit natočit různe spůsoby lovu polaků a zase se posunout někam dál...tak se máte na co těšit už jenom Kulik nám bude chybět...
Odpovědět
....harty mě vždycky dokáže tak nějak inspirovat a tak jsem si udělal jenom takovou malou serii- po 3 ks
Odpovědět
Romane budu muset za tebou domu a zase tam pustit nejaky chlup za ty nadhery. 😅
Odpovědět
Harty a Roman to jsou dva umělci, před, kterými smekám. Oni se krásně doplňují a člověk neví co a od koho si co přát mít ve své bedně. :D
Odpovědět
Dobrý den. Rád bych touto cesto poděkoval Romanu 1312 za obětavou technickou pomoc při řešení mého problému. Moc děkuji. Viki ..........jednou vám dobrým lidem rád zahraju.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...