Pokračování oblíbeného tématu
Pokračování oblíbeného tématu Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček.
Romane, ty mají parádní kukadla, ty poslední, no a ty ploutvičky, myslel jsem že to už líp udělat nejde, ale tys to opět vyvrátil. Supr!
Odpovědět
....je mi jasné, že jsi poznal svoje oči, ale oni mi tam tak nějak seděli, že jsem je tam musel dát. Ještě si myslím, že ploutvičky trošku vylepším současně se žábry, ale myslím, že to uvedu do provozu až příští rok- ty se to dozvíš a uvidíš určitě dříve.
Jinak s očima musím šetřit polak atd.
Odpovědět
Romane, opět smekám, nádhera. Doufám, že si budu moci některé krásky vybrat a odkoupit. :D
Odpovědět
Moc hezké pilkříky. Byla by možnost si jich pár objednat? Máme odjezd až za 70+. Jestli se to stihne?
Odpovědět
Neztratil jsem se a pilkříky stále dělám.Co jsou nové stránky ,tak se nějak rozhlížím.Na letošek jsem přidal nějaké nové barvy ,hlavně na polaky barvu měděnou. Na ukázku pár kousků abych neurazil.
Odpovědět
Neztratil jsem se a pilkříky stále dělám.Co jsou nové stránky ,tak se nějak rozhlížím.Na letošek jsem přidal nějaké nové barvy ,hlavně na polaky barvu měděnou. Na ukázku pár kousků abych neurazil.
Zdar jak sviňa Harty. Je to velká paráda. Ještě kdyby se tak na to dalo něco chytit. Doufám, že je budu moc vyzkoušet. barvy jsou dokonalé.
Odpovědět
Čau Zdeňku,neboj vyzkoušíš.Jak bylo domluveno,tak platí pošlu po Jardovi.Co nového?Já dnes za dvacet.Kličku jsem dnes předal kamarádovi. Na ukázku pár kousků.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...