Hasvik, NO
temperature icon -3°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -9°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Domácí výroba nástrah

Pokračování oblíbeného tématu Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček.

Odpovědět

.... říká, že jsou polakový (opět 55g)

...proč ne, když jim věří (opět 55 g)

...já zase věřím těmto 70 g

...a těmto 90 g

Romane nádhera jako vždy.

Jako vždy nádhera jenom smočit

Romane, ty mají parádní kukadla, ty poslední, no a ty ploutvičky, myslel jsem že to už líp udělat nejde, ale tys to opět vyvrátil. Supr!

....je mi jasné, že jsi poznal svoje oči, ale oni mi tam tak nějak seděli, že jsem je tam musel dát. Ještě si myslím, že ploutvičky trošku vylepším současně se žábry, ale myslím, že to uvedu do provozu až příští rok- ty se to dozvíš a uvidíš určitě dříve.

Jinak s očima musím šetřit polak atd.

Romane, opět smekám, nádhera. Doufám, že si budu moci některé krásky vybrat a odkoupit. :D

Kam se ztratil Harty? On už pilkříky nedělá, nevíte?

....děkuji Honzíku, určitě se nějak domluvíme...

Moc hezké pilkříky. Byla by možnost si jich pár objednat? Máme odjezd až za 70+. Jestli se to stihne?

Neztratil jsem se a pilkříky stále dělám.Co jsou nové stránky ,tak se nějak rozhlížím.Na letošek jsem přidal nějaké nové barvy ,hlavně na polaky barvu měděnou.  Na ukázku pár kousků abych neurazil.

Neztratil jsem se a pilkříky stále dělám.Co jsou nové stránky ,tak se nějak rozhlížím.Na letošek jsem přidal nějaké nové barvy ,hlavně na polaky barvu měděnou. Na ukázku pár kousků abych neurazil.

Zdar jak sviňa Harty. Je to velká paráda. Ještě kdyby se tak na to dalo něco chytit. Doufám, že je budu moc vyzkoušet. barvy jsou dokonalé.

Čau Zdeňku,neboj vyzkoušíš.Jak bylo domluveno,tak platí pošlu po Jardovi.Co nového?Já dnes za dvacet.Kličku jsem dnes předal kamarádovi. Na ukázku pár kousků.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!